Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alp.ckmk29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ünal hoca serkan asan, hüseyin türkmen, gaston campilerin 11 de olduğu, ömür, yusuf yazıcı, parmak, uğurcanı parlattı. yedekten batuhan artaslan murat cem akpınarların girdiği dönemde üst sıraları zorladı.

İddia ediyorum ki elinde şöyle bir yedek kulubesi olsa herşey çok farklı olacaktı.
    Sorlothlu nwakaemeli takımıda şampiyon yapamadı. Ki Onun döneminde alt takımlarda bu kadar guçlu degildi. Aradaki makas daraldı. Konyaya bile rezil oyun oynatmışti.
    Ünal karaman bu takımı da oynatsa şampiyon yapamaz. Ki zaten gördük Trabzondan sonraki teknik direktorlugunu.
    Teknik adam kendini heryerde belli eder. Ondan dolayı ünal kadamanın bu takıma zaman kaybindan baska yararı olmaz.

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• anlamıyor millet ama ısrarla yaz browski. çünkü çok önemli ve gerçekleri dile getiriyorsun.salt gerçekleri.bu yüzden alıntı yapıp bu yazıyı defalarca herkes görsün diye alıntılıyorum yazılarını bazen.halen olsun bro yazmaya devam et.belki biri yönetimden görür de bir faydası olur yazdıklarının
      İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rosier top sürer dribling yapar bindirir atlet ve hızlı adam..

Ferdi hakeza aynı nitelikte..

Boey da öyle..

Larsen'de mesela bunlarin hiçbiri yok..Fundamentalı eksik adamın..Diğer mevkilerde de üçüzlerle karşılaştırma yaparsak kadro kalitemiz seviye olarak yerlerde diyebilirim..

Siz ne sanıyorsunuz hoca değişince takımın roketleşeceğini mi?

Yorum

• İlk olarak Çağlar Güleryüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renktaş sorun her sene kafaya oynama olayı değil. Ezile ezile yeniliyoruz sorun orada.
        ya çok iyi anlıyorum. ama sabretmekten başka yapabileceğimiz birşey yok. başakşehir yıllardır bu adamın sisteminin ekmeğini yiyor. bu sene sabredelim öyle yada böyle bu hoca bizi şampiyon yapti. 1 sezonluk krediyi hak ediyor
        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi delirmemek elde değil waka kalacaktı + 6 tane nokta atışı yapıp transferi kapayacaktın. bu kadar basitti ya
          Olay zaten buydu buydu şimdi bir çorba bir fecaat var ortada.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hickimse dikkat ediyor mu bilmem ama sanırım İspanyol bir kondisyoner vardı geçen sene ikinci yarı gitmişti
            O gideli yüzümüz gülmedi
            Alex sergovia vilchez o geri planda oyuncularla birebir calisiyordu diye biliyorum. Sanirim sakatliktan donen oyuncularin tekrar guc kazanmasina yardim ediyirdu. Bizden karagumruge gitmisti. Zaten o adam da bize linkedine acilan is ilanina basvuranlar arasindan secilip getirilmisti.

Yorum

• Avrupa'da ite köpeğe rezil ettiği kalmadı lige de dadandı.
              Hoca geçen sezon ligin açığını bulmuştu ama görünen o ki
              Bu sene gizlimiz saklimiz kalmadı.
              Boş boş top dolandırmaktan başka bir halt yedigimiz yok
              B
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Geçen seneki maçta bu yıl ki kadrodan sadece iki futbolcumuz varmış. Dokuzu farklı. Gerisini siz düşünün.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• ilk bir kaç hafta larsen ve eren muhteşem deniliyordu. özellikle eren için inanılmaz yorumlar vardı.

ne oldu da bu oyuncuların performansları takımla antrenmanlara başlayınca yerle bir oldu ?

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünalcılar size diyorum..Türk Silahlı Kuvvetleri yeni sözleşmeli uzman çavuş alacak fırsatı kaçırmayın hem şovmen taktik fukarası Ünal gibi kamuflaj giyersiniz hem de dolgun maaş alırsınız futbol sizin neyinize..

Yeni üyelik alıp etekli takılarak Avcı'yı göndermek için kendi çapınızda gündem yaratmayın..Ünal'ın devri kapanmıştır kıçınızı da yırtmayın..
                    avcı yı savunanlar genelde kötü teknik adamların isimlerini vererek savunuyorlar

asıl mesele avcıdan daha üst seviye teknik adamların bu takıma futbol oynatacağı ve kondüsyon yükleyeceğidir

avcı ile vasat ve yerel olarak kalmaya mahkumsun aga, 10 kişi ile 3 yiyorsun yerel kalırsan

ferencvaroş maçında herkes gördü durumu ,ve anladı da,avcı nın vasat kaldığını
                    TEKKEBALL

Yorum

• Tek tek geriye doğru okuyacak zaman bulamayacağım.
                      Sabır diyen dillerden kaç tanesi şimdi bizden daha ağır eleştiri yapıyor açıkçası merak etmiyor değilim.

Neden söylüyorum? 2 hafta önce, kendi Öz ağabeyimle Trabzon yüzünden neredeyse birbirimize girecektik. Ben bu takımdan bu sene bir hal t olmaz dediğimde, '' Sen Trabzon düşmanısın , hep senin gibiler yüzünden bu haldeyiz '' diye demediğini bırakmayan ağabim, Bu akşam ki maç sonunda '' Bu takımdan bir cacık olmaz '' diye yazdı Whatsap grubumuzda)) Dedim ki, ona senin gibi Trabzon düşmanlarından sebep oluyor , hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz ))
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alex sergovia vilchez o geri planda oyuncularla birebir calisiyordu diye biliyorum. Sanirim sakatliktan donen oyuncularin tekrar guc kazanmasina yardim ediyirdu. Bizden karagumruge gitmisti. Zaten o adam da bize linkedine acilan is ilanina basvuranlar arasindan secilip getirilmisti.
                        Neden gönderildi peki
                        Sebebi neydi ??
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• abi hala taraftar cahil düşünüyor işte sorun bu. bizim gibi düşünen az var. sıkıntı bu zaten .Ali ağaoğlu bunu biliyor taraftarın önüne hocayı attı zaten.bu yüzden sıkıntılı günler yaşıyoruz
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olay zaten buydu buydu şimdi bir çorba bir fecaat var ortada.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            avcı yı savunanlar genelde kötü teknik adamların isimlerini vererek savunuyorlar
                            asıl mesele avcıdan daha üst seviye teknik adamların bu takıma futbol oynatacağı ve kondüsyon yükleyeceğidir
                            avcı ile vasat ve yerel olarak kalmaya mahkumsun aga, 10 kişi ile 3 yiyorsun yerel kalırsan
                            ferencvaroş maçında herkes gördü durumu ,ve anladı da,avcı nın vasat kaldığını
                            Aga A Plus teknik adamlar big dataya sahip big teamslere gelirler. Daha önce big kariyer kimi getirebildin de Madrid örneği veriyorsun.

Yorum

• İçimden bir his Perşembe günü dananın kuyruğu kopacak diyor.
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Muhammet Ali Senocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Toparlanır takım hoca değişikliğinde

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                hoca olarak önerin kim peki renktaş. ve yeni hoca da diyelim 3-5 ay kötü gitti yine mi hoca değişmeli sence
                                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X