Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kopenhag maçında stattaydim.Ozellikle baktım Bizim orta saha yok..yay çevresi hep beyazlı bide resmen Orta saha yok..yan pas geri pas diye oyunculari suçluyorlar birde ..Ne yapsın defans baskı yediğinde ortada kimse Yok..yana yada kaleciye dönüyor mecbur..Dikine oynamıyoruz çünkü orta yok..ya mecburen uzun yada bek ile alver..
    Rakip bizim gibi korkmuyor çünkü orta blokta kalabalık durup sonra da basıyor. Orada oyun kurmak için ayağı iyi 8 numaranın tek çare olacağını düşünenlere gülüyorum. Organize olmadan çıkamazsın oradan.

İşin kötüsü top rakibe geçtiğinde de orta saha yok. Bu da önemli.

Rakibin geçiş hücumlarını izlemek işkenceye dönüştü artık. Korakor oynayacak, alan savunacak, hamle zamanlamasıyla top kazanacak tek adamın yok.

Şu takımda top kazanacak tek adam Abdülkadir Ömür, o da ileriye pres yaparken. Orta sahada alan savunamaz.

Helva gibi orta sahayla çok geçiş yeriz daha.

Yorum

• İlk olarak Surmeneli_91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hoca topu oyunculara attı hadi bakalım gerçek kaos başlıyor
      Ne meraklıymışsınız arkadaş kaosa

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kadro Çöplük ...Kimse kendini kandırmasın.
        Gecen seneden Nwakaeme ve Corne gitti birde kiralik solbek ilk 11 den Edgar zaten sakatlandi hala boşta, yerlerine alinan oyuncular Nwakaeme hariç tartışılmaz ki bu takımı bu halden Nwakaeme bile kurtarmaz.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yapacağın şey sadece defansın önüne 2 tane adam koyup forvetin arkasında 1 hobit eksik oynatmak.
          Geçen sene yapıp şampiyon olduğun şey, bu kadar basit.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Niye sürekli maçların başında ilk 10-15 dk içerisinde bir gol yiyoruz.
            2 haftadır söylüyorum, Bartra iyi stoper falan değil.Ayakları çok iyi olduğundan yanıltıyor bizi.

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdulkadir - Uğurcan emekleriniz için teşekkürler , yolunuz açık olsun.
              Hoca da hırs Yok ki ... uyuşuk model istiyor..Ne Zaman birisi meydan okusa karşılık veremiyor... poker de el yükseltme gibi..bize el yükselten herkesten pas diyip kaçıyoruz..eziliyoruz ve kabulleniyoruz.. Trabzonsporu yenenlere bakın hep Tempo yapanlar..Kayseri bile kupa rövanşında ezdi bizi..
              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocanin oynatmak istedigi oyun nedir ya, gercekten merak ediyorum. Butun herseyin planli bir sekilde yapildigini varsayin. Transferler filan, hocanin hayali nasil bir futbol. Ne oynamak istiyor, hangi prime takim gibi.
                pas disiplininden çıkma. defansa dön sürekli garanti oyun oyna. dikine pas atma. (kanatlara inip boş orta açabilirsin ama) bazen onada kızıyor hocamız gerçi. oynatmak istediği sabırlı ve disiplinli oyundanda çıktık bence. panik havasındayız. bu şekilde hiçbir takımı mağlup edemez bu takım. şu görüntüyle çok zor. inanılmaz savruk oynuyoruz.

Yorum

• Adana haketti demeyin iki pas yapamadı takım terezegeut denen adam kim aldı o kadar para verip adam geç yok asist yok bir tane adam geç yok kanat yok bir visca vardı o gitti kanat yok orta saha olsun direnç yok pres yok ne bileyim baskı yok oyunu çevirme yok bir tane topçu ileri de top alıyor karşısında tek takip ya tek atacak yer arıyor fellik fellik yazık ya

Bacasetas bardhi ömür Yusuf bunlar aynı tip oyuncular bunların ikisi oyunda ise sen bu oyunu kaybedersin

Hele bacasetas ne işe yarıyor orta sahada ya bardhi koy ya bu yunani köy ikisi olmaz arkaya gabin gibi çam yarması

Dalga mı geciyorsun bizimle

Sen bu takımın Trabzon'un genç takımına orta sahada üstünlük kuramaz

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    saçmalıyorsun. kadro çöp felan değil. üzüntüyle yazıyosunuz. bu kadro çok iyi. sorunlar farklı. sendeki oyuncular hepsi herhangi bir takımda banko 11 oynayacak kapasitede. adanada yusuf sarı felan vardı.
                    Kadro tam bir fiyasko kim iyi bardimi iyi eren mi iyi 1 tane isabetli ortası olmayan solbekcik eren gbamin sakarımi iyi dogucan mı iyi muhteşem defans 2 limizmı iyi yüz yılın kazığı trezeguet mı iyi yoksa dünyanın en iyi ama her topu içeriye alan kalecimiz iyi iyi olan bir umut ben başka hiçbir halt göremiyorum hamsik bile bitmiş hicbir halt oynamıyor bu kadroyu şenol gelecek uçuracak bir üfleyecek uçacaz yani.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yapacağın şey sadece defansın önüne 2 tane adam koyup forvetin arkasında 1 hobit eksik oynatmak.
                      Geçen sene yapıp şampiyon olduğun şey, bu kadar basit.
                      Aynen

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen Trezequet ilk geldiğinde tüm forum istemedi, olmaz dedi aynen öyle oldu çok iyi hatırlıyorum, bu futbolu değil Nwakaeme, Maradona bile kurtarmaz.
                        Maç başlıkları hala orada duruyor. Nwakaeme'ye kızan eleştiren yaşlandığını gitmesini gerektiğini söyleyen de bizlerdik. Trezequet gelince deli gibi sevinip, Nwakaeme'den daha iyi olduğunu savunan da bizdik. Biz derken forumun genel düşüncesinden bahsediyorum. Şimdi ise skora göre yorum yapılıyor işte. Skor taraftarıyız. 2-3 maç kaybedince yine fabrika ayarlarımıza geri döndük.

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye sürekli maçların başında ilk 10-15 dk içerisinde bir gol yiyoruz.
                          Takım mücadele olarak yumuşak bir takım. Rakipler baskılı başlayınca bocalıyoruz. Pasla çıkamıyoruz. Avrupalı acımyor tabii. Bu maç ise duran toptan yedik ama oyun yine golü çağırıyordu.

Yorum

• Hoca 4-3-3ten vazgeçip 4-2-3-1’e yani ilk geldiği döneme ve geçen sezonun ilk yarısına dönmeli.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              geçmiş olsun. tehlikeli durumlar. bunu yapan hocalar genellikle istifa ile sonuçlandırır.
                              3 yıllık alacağını almadan gitmez...
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maç başlıkları hala orada duruyor. Nwakaeme'ye kızan eleştiren yaşlandığını gitmesini gerektiğini söyleyen de bizlerdik. Trezequet gelince deli gibi sevinip, Nwakaeme'den daha iyi olduğunu savunan da bizdik. Biz derken forumun genel düşüncesinden bahsediyorum. Şimdi ise skora göre yorum yapılıyor işte. Skor taraftarıyız. 2-3 maç kaybedince yine fabrika ayarlarımıza geri döndük.
                                Aynen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X