Yani bu kadar kötü futbol oynarken ne diye gittiniz üç senelik kontrat yaptınız onu da hiç anlamıyorum. Gidip oyunculara forma satacak kadar dilencisiniz ama yaptığınız şu harekete bakın ya.
Geçen sezon şampiyon olan 11'den kaç oyuncu yok takımda hiç baktınız mı? Ya da şöyle soralım bu sezon sakat olan oyunculardan hangisinin yerini nokta atışı doldurdun..
Takımda safkan kanat yok..Forveti kanat oynatmak zorunda kalıyorsun merkezde Hamsik'in muadili yok mülteci Gbaminle yedi cücelerden biri Bardhi ile top oynamaya kalkıyorsun..Bakasetas bu iki beceriksiz yüzündan geri gelmek zorunda kalıyor..Transfer edilen oyuncuların fundamental eksiklikleri var..
Hocanın kabahati bu oyunculara onay vermesidir belki de onay vermemiştir yönetimi kırmamak için susuyordur..Tarih gösterecek zamanla kimin haklı olduğunu yani hocanın hangi oyuncuları istediğini hangilerinin alındığını veya alınmadığını..Ahmet Ağaoğlu'nun burnunu bu işlere sokup sokmadığını da elbet öğreneceğiz..
Hocanın onayı olmadan veya onun istemediği oyuncu alınabileceğini mi sanıyorsunuz. Takımın başında Hüseyin Ünal yok. Gençleri Avcı aldırmamıştır sadece
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
Burada bariz bir sabotaj olduğunu sadece ben mi düşünüyorum ? Kim yapar, neden yapar bilmem. Ama bariz bşr sabotajı canlı izliyoruz bana kalırsa. O son 4 dakikadaki topu alanın geri döndüğü, Allah aşkına bitsin mantığını bana kiimse açıklayamaz. Bu bir sabotajdır.
istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Kırıp dökmek kolay iş önemli olan buradan ayağa kalkabilmek. Takım geçen sene ne kadar şanslıysa bu sene sakatlıklar anlamında o derece şansız. Hocanın formsuzluğu da cabası oldu. Hoca, yönetim istifa etse nolacak sanki. Eski günler geri gelmiş olacak. Bu sene kayıp bir sezon olabilir varsın olsun, sanki her sene şampiyon olup tepeye oynuyorduk. Anlaşıldıki bu sene ligde iddiamız olmayacak, umarım avrupa’da bişeyler yapabiliriz.
Kayıp sezon olmasın.
Olmamalı
Eğer olursa finansal anlamda batışa doğru geçeriz.
Biz ki şampiyon olduk.
Deperlenen topçuyu ederinde satamadık
Bu sezon böyl giderse
Ne uğurcanı satabilirsin ne bakayı ne de diğerleri.
Hata yaptık. Ya takımı sıfırlayacaktık. Nasıl olsa cl olmaz diye
Ya da Nwakaeme ne istiyorsa verip üzerine 2-3 nokta transfer ile üzerine koyacaktık.
İkisini de yapmadık.
Makedon ömür alıp,
Naci alıp
Ömürü göndermeyip
takımı 7cücelere çevirdik.
Üstüne 4 tane 10 numaramı oldu. 6-8 yok.
Zamanında 10 numarasızken daha iyidik.
Kanga gelsin dediğimiz zamanlar...
Acil neşter lazım, acil.
En son mechatron61 tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 23:56.
Orta saha ve hücumu tamam da..
O takımın arkası çok zayıftı.
Nihat-OSman-Cengiz. Sağ kanat Lemi'ydi yahu..
Bu kadro çok geniş ve kaliteli bir kadro.
Ama oynadığı şeyin adı futbol falan değil.
Karşımızda Yusuf Sarı, Abdürrahim, Ndiaye, Samet falan vardı.
REzil olduk.
SAvunma yapmak istedik, hücum sıfırlandı.
Hücum yapmaya çalıştık arka taraf darma dağın oldu.
Hiçbir oyun planı, hiçbir çalışılmış sistem yok ortada...
Şu an sahada rezillik söz konusu!!!
Yapma üstad, Ünal-Abdullah-Ogün-Hami-Tolunay-Şota...Hey gidi!
Ben tekrar ediyorum küme düşme olmadıktan sonra Avcı kalmalı. En azından devre arasını görmeli.İnşallah takım toparlanır,
Ben kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum, hele çöp diyen varsa gitsin kumda oynasın, sorun hocada kesinlikle Teknik ekibin yetersizliği yüzünden bu haldeyiz, Ömürü veya Ugurcani kadro dışı bırakmak hiç bir boka yaramaz, bence Avcı ile yollar ayrilmali, ben bu kadronun potansiyelinin bu kadar kötü olduğuna hayatta inanmam. Hoca bu takıma top oynatamiyor, sezon başı kampları falan hep hikayeymis, takım yerden kalkamiyor, bu da mi oyuncuların başkanın sucu.
Yorum