Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda iş olsun diye de olsa radikal bir şeyler gerçekleşmeli. Ne bileyim antremanlara artık gece 11den sonra çıkmak olur, futbolculara 2 hafta eve gitme yasağı olur, basın toplantısı olur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orta saha ve hücumu tamam da.. O takımın arkası çok zayıftı. Nihat-OSman-Cengiz. Sağ kanat Lemi'ydi yahu..
      Abdullah ile ogun oynamiyor muydu defansta.

Diese Seite enthält eine komplette Übersicht aller absolvierten und bereits terminierten Saisonspiele sowie die Saisonbilanz des Vereins Trabzonspor in der Saison 95/96.
      En son jpositve tarafından düzenlendi; 12.09.2022, 23:53.

Yorum

• Kızılyıldız bizi paramparça eder. Bu takım bu oyunu oynayamıyo kardeşim takımda Hamsik dışında bir tane bile 8 numara yok. Busquest Xavi Iniesta ya da Rodri İlkay De Bruyne falan yok. Uyuşuk ve net pasör olmayan Gbamin var 8 numara olmayan beli dönmeyen takımın forvete en yakın oynaması gereken oyuncusu Bakasetas var. Tutturmuş bi Guardiola futbolu gidiyor. Şu kadroyu Guardiolaya ver hiçbir şey yapamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Son yıllarda bu kadar çok pozisyonu hangi maçta verdik bilmiyorum.3-1 ,4-1 olacakken, şans ayağına gelmiş 2-2 olmuş, sen 1 puanı koruyacağına arkada boşluk bırakıyorsun?

ADS deplasmanından alınan 1 puan iyidir kadeşim iyiii, ne bk yemeye golü kovalıyorsun?

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abdülkadir ve uğurcan kadro dışı bırakılmalı ciddi anlamda içerde sıkıntı var

Bu adamlar takımın kaptanları hiç isyan ve tepki vermiyorlar

2. Onur ve Burak vakaası kapımızda bence
            Avcı,hunter,,oyun oynatamiyor.. geçen sene de bu senede.. şampiyon olduk ama şampiyon gibi 1-2 maç dışında oynamadık
            Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdülkadir ve uğurcan kadro dışı bırakılmalı ciddi anlamda içerde sıkıntı var

Bu adamlar takımın kaptanları hiç isyan ve tepki vermiyorlar

2. Onur ve Burak vakaası kapımızda bence
              Yav he he. Aynen kodro dışı

Yorum

• 2-2 den sonra al siopis'i oyuna
                1 puanı da hak etmedin ya neyse

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Temaslı oyun YOK,,, Tempo YOK,,,pas oyunu YOK... hücum becerisi YOK...
                  hırs yok reaksiyon yok inanc yok
                  Bir sorun var nedir bilmiyorum ama takimda garip bir hava var
                  Kimse top oynamak istemiyor gibi sahada geziyor
                  Hic hayra alamet degil
                  Yönetimin bu aksamdan ilk isi bu sorunu masaya yatirmasi

Yorum

• Kırıp dökmek kolay iş önemli olan buradan ayağa kalkabilmek. Takım geçen sene ne kadar şanslıysa bu sene sakatlıklar anlamında o derece şansız. Hocanın formsuzluğu da cabası oldu. Hoca, yönetim istifa etse nolacak sanki. Eski günler geri gelmiş olacak. Bu sene kayıp bir sezon olabilir varsın olsun, sanki her sene şampiyon olup tepeye oynuyorduk. Anlaşıldıki bu sene ligde iddiamız olmayacak, umarım avrupa’da bişeyler yapabiliriz.

Yorum

• Apo, Uğurcan ve Baka gonderilmeliydi.

Zaten ikisinin de amacı bir şampiyonluk görmekti. Onu da gördüler.

Oyuncularımızı iyi okutabilecek bir tranfer çevremiz de olmadığı için yetenekli ama kafa olarak bitik oyuncularla oynuyoruz.

Yorum

• Yusuf Sarı aptalinin kendini yere attığı pozisyonu tekrar izleyin
                        Nasıl berbat bir saha dizilimimiz var anlarsınız

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel giden şeyi yine kendi ellerimizle bozduk. Transfer başlığına da yazmıştım. Durduk yere bir anda takımın %60 70'ini değiştirdik. Ve de öyle şeyler var ki geri dönüşü de yok. En basitinden benim hatırladığım Trezegeyle bunun hiç bir ilgisi alakası yok. Takımın marazları eksikleri her şeyi belliyken şimdi nasıl olacak bilemiyorum valla. Bu saatten sonra yönetimin de hocanın da futbolcuların da işi zor. Üstüne koya koya gitmek varken düştüğümüz bu durum çok üzücü ya.
                          Her iyi gidilen sezonda yaptığımız gibi.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her maç pas yapmak oyunu kontrol etmek zorunda değilsin arkadaş, geç topun arkasına rakibin hatasını kolla, duran top kovala. Bu takım o pas oyununu yapamıyor işte. Temposuz pas ancak rakibi yerleştirir, adamları eksiltemiyorsun ki.
                            Çok doğru tespit.
                            Müsadenle bir ekleme de ben yapayım : öyle ya da böyle her maç köşe atışı ya da serbest vuruş şansımız ortalamada olsa oluyor.
                            En son çalışılmış farklı bir varyasyon denediğimiz ya da koşuyla gelen zımba gibi bir kafa golümüz var mı? (İlk maç İstanbulspor harici)
                            O konuda bile fazlasıyla eksiğimiz var maalesef.

Yorum

• Taktik yoksunu hoca konuştu mu?
                              McLas was Here

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güzel giden şeyi yine kendi ellerimizle bozduk. Transfer başlığına da yazmıştım. Durduk yere bir anda takımın %60 70'ini değiştirdik. Ve de öyle şeyler var ki geri dönüşü de yok. En basitinden benim hatırladığım Trezegeyle bunun hiç bir ilgisi alakası yok. Takımın marazları eksikleri her şeyi belliyken şimdi nasıl olacak bilemiyorum valla. Bu saatten sonra yönetimin de hocanın da futbolcuların da işi zor. Üstüne koya koya gitmek varken düştüğümüz bu durum çok üzücü ya.
                                Diğer büyük takımlarda büyük ölçüde kadrolarını değişti, bu uyum sorunu neden sadece bizim dilimizde ?
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X