Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoca şapkayı önüne koysun bi düşünsün biz ne oynuyoruz diye. Artık maç da kazanamıyoruz.
    Geçen sezonun son 6 haftasından beri böyle
    Düşünecek cooookkkk zamanı vardı
    Artık hocaya güven bitti çünkü inatla aynı rezil kurgu rezil sistem devam ediyor

Yorum

• İşin en kötü tarafı mevcut orta sahalarla bu orta saha adam olmaz. İyi olan da kötü şimdi.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Enes bardi ve trezeget bir daha forma yüzü görmez umarım

Yorum

• Bu Trabzon siyasetle kazandı diyenler haklı çıktı.

Yorum

• Bu oyuncu grubuyla hiçbir hoca iş yapamaz bizde.
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• çöküş devam ediyor. geçen seneki şampiyon koşan takımdan eser yok. aslında geçen senenin son 10 15 maçından beri bu böyle. rehavet falan dedik. ama hiçbir şey değişmedi. koşmuyoruz basmıyoruz ısırmıyoruz. herkes güç ve hırs olarak bitik durumda. tek kelimeyle pilimiz bitmiş duırumda. birbirini tanımayan enerjisiz oyunxular yığını şu anda takımın durumu. orta sahamız yok hiç yok. toparlanma ihtimalimiz olabilir mi. maxi umut bunlar kalteli adamlar ama bunlara eren mi orta yapacak. gülesi geliyor insanın

Yorum

• 1 puanı almışsın soksana siopis i ya ne smaladın artık.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hocam Akyazı'da birlikte savunma yaptık , birlikte hücum yaptık eyvallah ama sen hiç birlikte protesto yaptığımızı görmedin değil mi ?

haah işte şimdi onu da göreceksin

istersen fazla bokunu çıkarma işin daha da tatsızlaşmasın..
                  TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• 2-2 olduktan sonra yenileceğimizden o kadar emindim ki. adana istedi istemeye devam etti. biz ise istememeye devam ettik ısrarla. son pozisyon aha da golu yiyip maçı bitiriyoruz dedim yanılmadım. bir puan da haketmemiştik zaten. şampiyon olurken güzeldi tabi eyvallah. geçen sene sanırım fazladan bi 5 maç olsaydı şampiyon olamazdık. şampiyonluk sonrası seneyi de takımı da çöp ettik. yazık gerçekten büyük yazık.
                    from BOGAZIÇI

Yorum

• Kızılyıldız maçına bu kafa ile çıkarsak çok geçmiş olsun

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• Yeniden yapılanma başlayabilir, hayırlı olsun.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Hiç üzülmedim nedense. Sadece Umut ve Naci’ye yazık oldu.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Siopis hocaya ne etti de oynatmıyor?

Yorum

• Vallahi yazık. Bazı futbolculara ağır konuşayım diyorum ama kalsın. Hoca, takım iyice yoruldu. Fotlrvetlerden birini çıkar, orta sahayı güçlendir.
                              Kibir , kendini büyük görmek çok kötüdür. Hoca bunu yaşıyor.
                              Eğer geleceğimizi kurtarqcaksak varsın yenilelim.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• En az 8 transfer şart dedik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X