Gbamin’in akıl gitti iyice, ikinci sarıyı yiyebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu ciddiyetsizligin laubaligin Sebebi ne? Bu yorgunluk falan degil, kimse yediremez Bana bunu.
Adam kaleye vuracak bariz belli. Baraj kurmuyorlar ya baraj. Bardhi dikilmis, buraya Mi durayim gibi biseyler diyor. Ugurcan takil kafana Göre havasinda.
En basit Presde topu kaybetmeyi bir türlü beceriyoruz. Yusuf Sari kanat dersi vercel bize. Hayirlisi, bakalim daha neler izleyecegiz bu sezon......
Yorum
-
analizlere gerek yok hersey acik niye anlamiyosunuz..gecen senede boyleydik sadece skor aliyduk sansa degisen bisey yok skor kotu oluncami akliniz basiniza geldi elestriyosunuz..tabela yorumculari sizi..gecen sene basbas bu takim oynamiyo hocaaaa.diyenleri ayri kefeye koyuyorum onlar gercekten futboldan anlayanlar digerleri skorcu
Yorum
-
Aynen , bağıra bağıra geliyor.İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegbamin'in çıkması için kırmızı görmesine ya da bir gol daha yememize gerek yok bence. hocanın el atması gerekiyor. oyuncunun tercihleri de uygulaması da fecaat. o bölge o kadar hatayı kaldırmaz.TERKETMEDI SEVDAN BENI
Yorum
-
haha o konuda lige bir kaç gömlek üstün bu takımİlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa o bisey degilde mukemmel yan pas geri pas yapiyoruz"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum