İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Neresinden bakarsan bak çok cesur bir kadro tercihi olduğunu düşünüyorum. Bence hücum hattına mevkiden bağımsız formda isimleri koyması mantıklı olmuş. Oyuncuya göre bir taktik anlayışı olacak. Gol atmadan bırakmayız ama Uğurcan'ın performansı belirleyici olacaktır.
Yorum
-
Onyekuru bugün hat trick yaparİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Kadrolarına uygun bir oyun anlayışları yok. İki ileri bir geri gidecekler gibi görünüyor. Hocaları stresi de kaldıramıyor sürekli istim üstünde giderse saçmalamaya devam ederler.İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8jk bu tempoyla sezon arasına kadar yürüyemez hale gelir
Biz Adana'yı geçip hem moral motivasyonumuzu hem de lige olan konsantrasyonumuzu arttıralım, işler inşallah daha iyiye gidecek.
Yorum
-
ne abarttiniz mubarek sanki dersin ronaldoİlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnyekuru bugün hat trick yapar
bildigimiz onyekuru
Yorum
-
Avcı bir şeyler deneyecek, bence vaziyet alın.
Bardhi, Bakasetas, Gbamin çok şeyler vaadiyor bu maç için.
Adana da orta sahayı ele geciren bir kadro yapmış, ama santraforsuz... Kopenhag,Frencvaros maçı taktiği yapacaklar..
İlginç bir maç olabilir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum