Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kanat formasyonu sıkıntılı ise 4-1-2-1-2 oynayalım kanatsız. Çift forvetimizi atarız öne arkalarına Yusuf/baka, defansın önüne silopis.

Bu sene en büyük sorunumuz 0 0 ı oynamak. Zor sayılacak deplasmanlarda hep erken gol yedik. Antalya-Kope-Ferenc. Madem baştan başlıyoruz takımı kurgulamaya Avcı geldiğinde önce takım savunmasını oturtmuştu, tekrar baştan ona çalışsınlar. Deplasmanda golleri yedin mi döndürmek öyle kolay olmuyor. Basit hata, bireysel sakarlık vs vs. Çözülmesi gereken konu bu bence. Top rakipteyken topu kapacak oyuncumuz yok. Top ne zaman rakibe geçse kalemize kadar geliyorlar. Bu çok saçma bir durum. Buraları çözmek lazım. Hücum organizasyonu eksik filan diye konuşuyoruz ama kaybettiğimiz maçları defanstaki sakarlıklar ile kaybediyoruz. Şiir gibi oynayıp bize gol atan takım yok. Salaklıklarımız ile yenilen goller var bir çoğunda. Önce burayı çözmek lazım. Avcı hocanın olmazsa olmazı takım savunması. 5 maçın 4 ünde gol yemedik ama İstanbul-Ümraniye filan nasıl takımlar olduğu malum. gs kendi mallığına kaçırdı zaten. Biraz güçlü takıma denk geldi mi patır patır yiyoruz. Burayı çözelim yine 1 0 alırız maçı her türlü. Hele ki Maxi gibi net bir ayak, Umut gibi fırsatçı bir adam da kadrodayken.

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Eskiler derdi ya Senin işin doktorluk değil hocalık diye , bizim sorunumuz hem hocalık , hem futbolculuk , hem yönetimlik . Herkes şapkasını önüne koyacak , futbolcular çok çalışacak , hoca elindeki malzemeye uygun formatlar çalıştıracak ( inadından vazgeçecek) , yönetimde diğer sorunları çözecek. Biz geçen sene şampiyon olunca , birkaç yıl lige ambargo koyarız diye düşündük ama işler öyle olmadı. Bireysel yetenek önemli ama bizim takım olma yolunda çok çalışıp hızlı gelişmemiz gerekiyor. İnşallah bunu başarırız.

Yorum

Net olarak mağlubiyet gözüküyor, savunması ayrı çöp hücumu ayrı çöp bir takımız..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Bu maçla birlikte abdullah avcı'nın istifasına giden süreç başlar.

Takımın başına büyük ihtimalle yabancı birisini getirirler düşük ihtimal de olsa şenol gelebilir.

Aylardır top oynamayan tamamen şansa bala maç kazanan trabzonspor izlemekten insanlar sıkıldı artık.

Türkiye'nin en pahalı 2 takımından birisi bu kadar rezil, amatör, sahada ne yaptığını bilmeyen tamamen bireysel oyuncu performansına dayalı şekilde maç kazanmaya çalışıyor.

Avrupa da bu kadar reklamımız olmuşken böyle bir fırsatı mağlubiyet üstüne mağlubiyet alarak değerlendiriyoruz.

Ben hocanın bu saatten sonra toparlayacağını falan sanmıyorum adamın kapasitesi bu kadar.

Rakipler bizi çözdü.

Kopenhag teknik direktörü 2.maçtan sonra dalga geçer gibi basın açıklaması yaptı.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Takım savunma yapmayı bilmiyor, Abdulkadir kanat olmaz ,deplasmanda denswil bizi zor durumda bırakır

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Wakayeme nin orta yapması bile ligin üzerinde idi

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Tek umudum ads atak oynar yani topu bize bırakmaz. Yani inşallah. Yoksa var ya işimiz var al topu evir çevir döndür dolaştır kaptır golü ye.

İlk golü yersek zaten bittik demektir.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Net olarak mağlubiyet gözüküyor, savunması ayrı çöp hücumu ayrı çöp bir takımız..
                  Ne kadar nankor ve doyumsuz bir taraftar topluluğumuz var cidden anlam veremiyorum

Biz barcelona madrid deiliz her sene iyi olamayız artı ne 8taş ve şikeciler ne de geyse den üstün deiliz artık bunu kabullenin biz avrupa takımı da olamayız artık hersey para olmus bütçelerin iyi olması lazım bugün adanademirspor un bütçesi belki de bizden iyi durumda

Geçeceksiniz o vur kır parçala taktiklerini

Ve herşeyi bilen Trabzonspor taraftarı her sene kulubumuze 10 bin tl yardım yap desek hepiniz mırın kırın edeceksiniz ama konusmaya gelince hersey bedava ohhhh en sevdiğimiz !!!

Yorum

İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1cisi gbamin bartra denswil 3 lu hat hiç beraber oynamadı savunma yap boz tahtası değil hızlı oyunculara karşı büyük sorun yaşarız 2cisi hamsik baka yusuf üçlüsü çok yumuşak kalır... 3cusu hamsik şu haliyle 11 oynayamaz ole bir kondisyonu yok en fazla yarım saat çıkarır.. 4cusu trezege kötü de olsa elindeki tek kanat oyuncusunuda kesip zaten gidemedigin kanatları larsen ve eren le bir anda ucucagimizi sanırsın yaniliyirsun... ugurcan larsen bartra denswil eren... gbamin bakasetas yazici...umut trezege gomez... bu kadroyu oynatmaktan başka çaremiz yok... hamsik kondisyonu toplandığında bakanın yerine geçer... ama hocanin kendini sorgulaması lazım sürekli verilen izinler kondisyon berbat bartra ilk geldiğinde 30 metreye top atıyordu su an yana zor atıyor .. bardhi geldi antalya ya iki attı şimdi ayakta duramıyor.. maxi ve bozok ta umarım geriye gitmez.. basaksehirde emre mahmut irfan la rakiplere top yüzü göstermeyen hocamız şimdi sürekli yan pasla takımı çok boğdu.. aman hata yapmayalım korkusuna kimse ne blok kırıcı pas deniyor ne calim ne sut herkes geriye yana pas veriyor... şampiyonluk baskısı yok artık su tekdüze futboldan kurtul hocam ver kac yap çok adamla git taktik faul yap temas li oyna bir ışık görelim takım sürekli geriye gidiyorsa bir yanlış var bu taktik te formasyonda dominant oyun topun sende kalıp yana geriye pas oyunu degil ki
                    benim yazdığım kadro ile senin kadro arasındaki tek fark trezeguet-hamsik değişikliği
                    maçları dikkatli izlersen biz hücuma çıkarken aynı böyle 3 lü oynuyoruz. Gbamin değil belki beklerden biri savunmayı 3 luyor sadece.
                    Hamsik olmayınca takım organizasyon anlamında sıfır oluyor. Eğer muadil bir oyuncu çıkmayacaksa hamsik ile maça başlayıp baskı kurup skoru almalıyız.Sonrasında siopis sahaya atıp oyunu tutarız.

Maç içerisinde hücum sırasında formasyon benim yazdığım gibi oluyor.

İlla safkan kanat istiyorsak naci-trezeguet değişikliği yapalım.

Eğer bazı oyuncular kendine gelmezse bu kısır döngüden çıkamayacağız.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• --------------ugurcan----------------

larsen-----bartra-----denswil-------eren

-----------------siopis--------------------

---------bakasetas-----hamsik-------------

---------------yusuf---------------

--------umut--------gomez---------------

ömür ve trezeguet takıntısından bir an evvel kurtulmalıyız.

naci,lahtimi denemeyeceksek kanatsız oynayalım.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Puan kaybına bile tahammülüm yok bu maçta. Keza kötü oyuna da...

Çatır çatır oynayın, kazanın. O kadar.

Yorum

• nasıl oynadığımızla ilgileneceğimiz maçlar değil.. Bu maç ve kızılyıldız maçları. kritik bir dönemeç. Bu maçları ne yapıp edip kazanmak lazım. En oluru defansif oyun. Gomez ve umutla gol bulup maçları kazanmak. oyun geliştirecek maç değil ikisi de. sonrasına sonra bakacaz. bu cendereyi geçmemiz gerekiyor. yangını büyütmeden söndürmek için bu iki maçı alacaz başka yolu yok.

Yorum

• Ömür denen arkadaşı ilk11 görürsem maçı izlemeyeceğim. Zira maçtan da pek ümitli değilim. Hızlı oyuncuları var dün gördük hayli sıkıntı yarattılar bize. Avrupa maçı dönüşü zor deplasman. Mağlubiyet gibi görünüyor

Yorum

• ADS'nin orta sahası kuvvetli. Ndiaye falan top taşırsa geçişlerde dağılırız. Gökhan İnler de geçen sezon orta sahamızı esir almıştı.

Takımın kolektif gücü amatör takım seviyesinde.

Hücum ederken araya pas niye atmıyorlar diyen var. Adam korkuyor, atsa kaptırsak yediğimiz her kontra mutlak gol pozisyonu oluyor. Bu şartlarda kim risk alır da araya pas atar?

Önde yerleşeceğim deyip topu kaptırınca rakibe basmazsan, rakibi döndürürsen, dönen-seken topları alamazsan, hızla geriye dönemezsen günümüz futbolunda yerin yok. Dün mesela hiçbirini yapamadık.

Ben oyun kuramıyorum o zaman Hamsik oynasın, ben adam kovalayamıyorum o zaman Siopis oynasın... Böyle oyuna kürekle adam atarak, taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışarak kurgu kuramazsın.

Takım daha sağlıklı şekilde kolektif olarak ileri geri gidip gelemiyor.

Fizik gücümüz korkutucu derecede kötü. Bu takım yaz kampında ne yaptı arkadaş, su kaydırağında kaysan daha fit olursun.

Yavaş yavaş hücum edelim yavaş yavaş savunmaya dönelimle anca bu kadar.

Diyebileceğim tek şey orta sahada merkezde tek adamla oynamaktan vazgeçmek. Gbamin-Siopis'i koy oraya. Yapacak bir şey yok. O zaman oyun kuramıyorsan da sana 11 Pele versek de bir şey olmaz.

Yorum

• Beraberlik iyi sonuç. Artık ben de [MENTION=28114]İ. SARAL[/MENTION] gibi düşünüyorum. Bu takımın mevcut oyunuyla 1461'e karşı bile üstünlük kurması mümkün değil. Kazanabilir ama üstünlük kuramaz. Hayal kurmaya gerek yok. Kadro da muhtemelen aynı çıkar zaten
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X