Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Şu oyunla ligde maç izlemek TS taraftarına işkenceden başka bir şey olmaz.İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdana'yı bilmem. Bizdeki bu oyun tarzıyla ligde hiçbir maçta kesin yeneriz diyemez kimse.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
ayrılıklara sebebiyet verecekse yenilmemiz hayırlı olur, en azından erkenden tekrar toparlanma fırsatımız olur bu sezon kafalar sahada değil gibi. Fizik olarak çok güçsüz takım,yeni transfelerden sadece Gbamin ve Bartra çözüm üretmeye çalıştı onda da adam hata yaptı diye oyundan alındı
artık o da yan pas konusunda uzmanlaşacak, madem cesaret gösteren oyundan alınıyor diyerek.
Yorum
-
Bazı şeyleri artık değiştirmek gerekiyor... oyun kültürümüzde asla rakibi eksik yakalamak yok... çok fazla yan pas geri pas yapıyoruz burda amaç kontra yememek ama yiyoruz bir 11 oturtmak gerekiyir takımla çok fazla oynuyoruz biraz hızlı oynamak gerekiyir çok yavas iz... hoca ile zaten 3 yıllık imzaladık hoca gitsin demekle olmuyor ... oyunu değiştirmek gerek.. bardhi bakasetas omur 3 u aynı anda olmuyor ... ugurcan larsen bartra denswil eren.. gbamin hamsik bakasetas... trezege umut gomez ... bu kadroyu oturtup devam etmemiz gerek acilen toparlanmaliyizİlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük ihtimalle puan veya puanlar kaybederiz diye düşünüyordum ama Adana'nın oyun yapısı işimize gelebilir.
Yorum
-
Uğurcan
larsen bartra denswil eren
Gbamin hamsik
tregezet Yazıcı/Bozok Djaniny
Gomez
şu takımı görelim bir kez takımda sağ kanat yok tregeze orda oynasın djanniny en aZından sol kanat oynayabiliyor ama bizim yerli sorunumuz var maalesef. Orta sahaya yerli koymak zorundayız ömürle nasıl olacak bilemiyorum yusuf da kötü durağan umut oynasın
Yorum
-
Bi önceki yorumunu okuyup içimden hala aynı düşünüyor mu acaba dedimİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gün önce yaptığım yorumu geri alıyorum.
onyekuru kanatları otobana çevirir ilk yarıdan geriye düşer maçı kaybederiz.
bu sene maç falan izlenmez uzak durun.
bu maçı alsa bile dönüşünde kızılyıldız'a yenilirler.
allah aşkına adana demirspor'u yensen ligde şampiyon olsan ne olacak.
sen bu kadar parayı ligde şampiyon olmak için mi harcıyorsun derler adama.
takımın edirneden öteye prestiji tamamen yerlerde.
ahahah çok güldüm sabah sabah ya bi altda bu yorumu görünce
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
--------------------Uğurcan-------------------
Larsen------Bartra---------Hugo-------Eren
---Bardhi----Gbamin-----Siopis-----Trezeguet
-------------Umut/Yazıcı----Maxi-----------Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
ADS'yi abartmayın diyen arkadaşlar olmuş ama yenildikleri fener maçı dahil herhangi bir maçlarını izlemiş olsalar öyle demezlerdi bence. Bizde olmayan tempo üretkenlik pres ne ararsanız var adamlarda, bireysel yetenekler de var, hocaları da çok iyi. Çok net ilk 4 adayı ADS. Yüksek ihtimalle de rahat yenerler bizi, kimse hayal görmesin. Kızılyıldız maçı ile beraber önümüzdeki hafta hiç iyi bir hafta olmayacak gibi.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Adana demirspor'un ne oynadığı belli az çok ama biz kapalı kutu.İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi önceki yorumunu okuyup içimden hala aynı düşünüyor mu acaba dedim
ahahah çok güldüm sabah sabah ya bi altda bu yorumu görünce
Bu sene belli ki bir ileri iki geri boşa sinir olmaya gerek yok
Yorum
-
bire bir benim aklımda da bu kadro var.İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]21856[/ATTACH]
Dün larsen stopere geçtikten sonra acayip güven verdi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Başakşehir'in çıkardığı takım.Ömer Ali Şahinerler, Hasan Ali Kaldırımlar, Deniz Türüçler, Serdar Gürlerler, 36 lık Biglialar...Fener'in dün oynayan kadrosu.KEndi çevresinde bir tur atması 2 gün alan Gustavo, Peres, Crespo, Rossi gibi ortalama adamlarla oynadılarBizde Hamsik’siz süperstarlı kadro yan pas yapıyor. Hoca ne yaptığının farkında değil. Ne oynatacağına bile karar verememiş.Takımın başı kıçı arasında hiçbir iletişim yok
Lig çöp olduğundan, yan pas ile 0-0 ligde yiyor, bala atıp 1-2 alıyorsun,
AMA HOCA OYUNU DÜZELTMELİ, büyük sıkıntı var, Hamsik yok oyun yokTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum