Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

maçı alırız lakin hoca farklı şeyler denemeli.

Takımda kanat yok. Bu sebeple bu takım en iyi 3-lü oynar.

Yuakrıdaki kadro bana göre de ideal. Perez yokken larsen sağ taraf gbamin 2 stoperin önüne geçer.

---------------------ugurcan---------------

--------------bartra----------denswil-------------

-------------------gbamin----------------------

larsen------bakasetas----------hamsik----------eren

------------------yusuf----------------------

---------umut---------------gomez------------------

ömür,bardhi,hugo,trezeguet kesinlikle kızağa çekilmeli.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Baştan sona pas pas takım pas oynaya oynaya kusacak.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Dünkü maçtan sonra diyorum ki, aynı taktik anlayışla çıkarsak fark yeriz.
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

3 farktan az yersek mutlu olurum. Başka beklentim yok. Top bizde olsun gerisi önemli değil zaten

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Kazanırız. ancak teknik ekip maxi ve bozoku beraber oynatabileceğimiz bir formül düşünmeli, visca dönene kadar yapılacak en mantıklı iş bu olur.

Yorum

Alex sonrası fb nasıl olduysa waka sonrası TS aynen öyle oldu bütün oyun ezberini onun üzerime kurarsan o gidince de çıplak kalırsın yeni bir oyun ezberi ve özel oyuncuya ihtiyaç var oturması en az 2 sene
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kazanırız. ancak teknik ekip maxi ve bozoku beraber oynatabileceğimiz bir formül düşünmeli, visca dönene kadar yapılacak en mantıklı iş bu olur.
                Zor çoookk zor ads iyi takım iştahlı hücumu düşünen takım öncelik kaybetmemek olmalı A.avcının ilk geldiği zamanki özgüveni eksik takım var sahada kaybetmeye kaybetmeye kazanmaya başlayacağız.

Yorum

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maçı alırız lakin hoca farklı şeyler denemeli.

Takımda kanat yok. Bu sebeple bu takım en iyi 3-lü oynar.

Yuakrıdaki kadro bana göre de ideal. Perez yokken larsen sağ taraf gbamin 2 stoperin önüne geçer.

---------------------ugurcan---------------

--------------bartra----------denswil-------------

-------------------gbamin----------------------

larsen------bakasetas----------hamsik----------eren

------------------yusuf----------------------

---------umut---------------gomez------------------

ömür,bardhi,hugo,trezeguet kesinlikle kızağa çekilmeli.
                  1cisi gbamin bartra denswil 3 lu hat hiç beraber oynamadı savunma yap boz tahtası değil hızlı oyunculara karşı büyük sorun yaşarız 2cisi hamsik baka yusuf üçlüsü çok yumuşak kalır... 3cusu hamsik şu haliyle 11 oynayamaz ole bir kondisyonu yok en fazla yarım saat çıkarır.. 4cusu trezege kötü de olsa elindeki tek kanat oyuncusunuda kesip zaten gidemedigin kanatları larsen ve eren le bir anda ucucagimizi sanırsın yaniliyirsun... ugurcan larsen bartra denswil eren... gbamin bakasetas yazici...umut trezege gomez... bu kadroyu oynatmaktan başka çaremiz yok... hamsik kondisyonu toplandığında bakanın yerine geçer... ama hocanin kendini sorgulaması lazım sürekli verilen izinler kondisyon berbat bartra ilk geldiğinde 30 metreye top atıyordu su an yana zor atıyor .. bardhi geldi antalya ya iki attı şimdi ayakta duramıyor.. maxi ve bozok ta umarım geriye gitmez.. basaksehirde emre mahmut irfan la rakiplere top yüzü göstermeyen hocamız şimdi sürekli yan pasla takımı çok boğdu.. aman hata yapmayalım korkusuna kimse ne blok kırıcı pas deniyor ne calim ne sut herkes geriye yana pas veriyor... şampiyonluk baskısı yok artık su tekdüze futboldan kurtul hocam ver kac yap çok adamla git taktik faul yap temas li oyna bir ışık görelim takım sürekli geriye gidiyorsa bir yanlış var bu taktik te formasyonda dominant oyun topun sende kalıp yana geriye pas oyunu degil ki

Yorum

Eren barttra ugurcan densvil larsen
                    Hamsik siopis
                    Trezeget yusuf
                    Umut
                    Gomez Deplasmanlara kesinlikle böyle çıkarım bu takımın siopse ihtiyacı var ha oyun kurucu değil top toplayıcı ve süpürücü olarak.

Yorum

Bu takımın umut ve gomez aynı anda kullanması mecburidir. Başka gol atamaz bu takım hocanın yardımcılarıda mı görmüyor uyarmıyor hocayı.

Yorum

Eldeki kanatlar ya sakat ya formsuz, en mantıklısı 3lü oynamak, arkada 3 stoper olduğundan orta sahanın da yükü biraz hafifler önde de çift forvet oynama imkanımız olur.

————————Uğurcan————————
                        ———Bartra——-Hugo——-Denswil———
                        Larsen———Gbamin——Hamsik———Eren
                        ————————Bakasetas————————
                        —————Gomez—————Bozok————
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Bir Antalya maçı senaryosu beklemiyor değilim
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Seyir zevki en düşük maçlar bu sene bizim maçlar.. Tempo yok , atak organizasyonu yok, istek yok, hırs yok, ruh yok.. Al gülüm ver gülüm her maç.. Her maçın 10. Dakikasında biz ne oynuyoruz nasıl gol atacağız soruları aklımda.. Geçen sene 5. Hafta itibariyle çok net şampiyonluk favorisiyiz diyordum bu sene ise bu takım elek olur elek.. Hatta şunu da diyim 3 istanbul takım deplasmanından birinde 5-6 farklı mağlubiyet yaşayacak bu takım.. Bu sene elek oluruz net.. gs, bjk gs, başakşehir bunların birinin dahi önünde bitirmek ligi başarıdır. En iyi ihtimalle lig 5. olur mevcut oyunla.. Ben bu oyunun 3 maçta değişeceğini sanmıyorum tabiki.. Neyse yönetim de sanki her sene şampiyon mu oluyorduk açıklamasını yapar sıyrılır işin içinden..
                            Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

Hugo artik klubeye cekilecek bu disiplinsiz adami akli sahada olmayan adami 11 gormek istemiyorum uzun bir sure takimin en tecrubeli isimlerinden birisi resmen antalya ve dunki macin icine etti yaptigi aptalca hatalarla huseyin turkmen yapsa ayni seyleri kufurler havada ucusuyordu simdi hugo yapinca ses seda yok.ikincisi omur formsuzsa sonradan girecek 2.yari girecek oynayacaksa boyle yaparak hoca hem takimi hem ömüru bitirecek farkinda degil formsuz adam da israr etmenin anlami yok.ucuncu olarak bu takim artik cift forvete donecek dönmeli islemiyor iste tek santraforlu sistem diretmenin anlami yok hoca inat etmeyi birakacak farkli seyler deneyecek artik islemiyor iste oynatmak istedigin sey bunu gör artik
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Dünkü maçta direkten giden topları içeri gitse 5-1 hatta 6-1 giderdi . Çok çabuk dikkatimiz dağılıyor. Bir sorun var ama ne !! Topu geriye ver ortaya ver sonra hooop orta nereye giderse gitsin . Yani hoca değişikliğinden bahsetmiyorum ama bu topla ligde nal toplarız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X