Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakem çok çok iyi idi acilen bizim lige bu hakemi transfer etmek şart.

Biz bu futbolla şampiyonlar Ligi'nde adeta yerle yeksan olurduk, futbolcu ve hocanın aklını başına alması lazım. Kabız oynayacağın tpo düşüreceğin maç var tpo yapıp rakibe yükleneceğin maç var, oyun içinde bile bu değişir. Avrupa ligini de sallamayalim bir şl değil a yine de önemli.
    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
    Бургундия синий
    61

Yorum

• abdullah hoca olmasa bu takim baskasinin elinde daha geriye gider..benim anlatmak istediğim abdullah hoca az daha kendini gelistirse dusuk tempodan vazgecse daha basarili olacak ama asil hata bence yonetimin transferler gecikmese veya ortaya uzun boylu 6 numara alinsaydi bu turu gecerdik. copenhag kaliteli takim degildi heriki macida dikkatli izlyince gorursunuz bir seviye ustu takim bizi daha rahat elerdi..ben bu elenmeyi yonetime yazdim cok net..hocanin payi koaasiye guvenmesi..ilk mac bartayla.baslamamasi vs olabilir ama transferler daha erken olsaydi veya bir 6 numara deli gibi kosan.uzun boylu bile tur icin yeterdi..siopis hicbir hava topunu alamiyor geriye kosmak zorunda kaliyruz..siopis onde oldugumiz maclarda ise yarayan oyuncudur bu net

Yorum

• Rakip takima 2 gol gerek olsaydi eminimki atardi yonetim hoca futbolcu taraftar kadar inanmadi ama oyun planina sadik kaldik heleki yan pas ortaya pas kaleciye pas yok mu beni mest etti bu oyunu real barca m.city bile oynayamiyor enerjimiz cok iyiydi

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sosyal medya, özellikle de twitter da taraftarımızın önemli bir bölümü ölçüyü kaçırıp hocanın istifa etmesini istiyor. Evet 2 maça bakıyor olay. Yani bu taraftardan bir bok olmaz diyorum.
          Bu kafayla 40 senede bir sampiyon olursun iste. Resmen kaostan beslenen bir topluluk.

Zeka geriligi had safhada, almiyor beyin kivrimlari.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğu üst tribünde idim.Sadece Deniz tarafında sürekli tezahurat yapan bir grup gördüm.Taraftar grupları bu kadar bölünmüş olursa gayet normal bu.Ben şahsen oraya kaliteli bir maç izlemek için gittim.Maçın başlarında baya tezahurata destek de verdik ama hiç kimse kusura bakmasın bu kadar boktan ve heyecan vermeyen bir oyun için insanlar sürekli bağırıp çağırmaz.Sen önce taraftarını heyecanlandıracak güzel bir oyun oynamalısın.90 dk yan pas yap,190 lık adamların olduğu rakibe karşı sürekli saçma sapan ortalar aç.Anlamsız bir kör dövüşü yap.Ondan sonra neden taraftar bağırmıyor.Ben 400 lira verip maç seyretmek için gittim,yeterince tezahuratta yaptım,takım bok gibi oynadığı içinde taraftarlar artık yine olmayacak düşüncesiyle üzüntüye kapıldı ve tezahurat yapmayı bıraktı.Genel olarak dikkat ettim,taraftarda problem yok.Uyuşuk,kalitesiz,ne yaptığı belli olmayan bir oyuncu grubu için fazla bile tezahuratta bulundular.İnsanlar oyunun gidişatının nereye varacağını gördükleri için susuyorlar doğal olarak.
            arkadaşlar taraftara kızalım ama; maraton neyse de, kale arkaları ve hele de protokol tarafı sahaya hem uzak, hem de dik değil-geriye doğru yatık, ses tutmaya üstüne tente çatı, bazen bu mimarinin, teknik arkadaşlar daha iyi bilir ama kasıtlı olduğunu düşünüyorum; mesela vodafone gittim, taraftar fısıldasa saha yıkılır, zannımca diğer şikecilerin de stadı öyle...

Yorum

• Yine taraftar suclu
              En son iso_4939 tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 10:12.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Şu maçı hiç yaşanmamış gibi sayamıyor muyuz? Nasıl bu kadar aptalca elenebildiı gerçekten zoruma gidiyor.

Yorum

• bu oyun (düşük tempolu pas oyunu) çift 6 no ile çekilmez aga

ama şunu birbirine karıştırmamak lazım

düşük tempolu pas oyununu eğer tek 6 no ile yada 6 nosuz (süper kupa maçında olduğu gibi) oynarsan izlemesi o kadar da işkenceye dönmez

bunun sinyallerini verdik ve herhalde herkes de memnundu oyundan , deplasmandaki kopenhag maçının 2. yarısı ve antalyaspor maçının 46-81 dakikaları arası, bu iki zaman diliminde de düşük tempolu pas oyunu oynadık,ama herkes bunu beğendi

demekki olay sadece düşük tempolu pas oyunu değil bu oyunu hangi oyuncularla oynadığın da saklı,çift 6 no ile bu oyunu oynamaya kalkarsan ortaya izlemesi işkence olan maçlar çıkıyor ve üzerinede skor da alamıyorsun,doldur boşalta dönüyorsun sonra

çift 6 no ile sivasspor oynar ve pas oyunuda oynamaz ayrıca,işin daha da kötüsü çift 6 no ile oynuyorsan beklerin en azından ziçenko tarzı yetenekli bekler olmalı ki çift 6 no nun set hücumundaki zaaflarını en aza indirebilirsin,bizde çift 6 no üzerine eren ve larsen bekleri, olmaz hocam,bu tam bi sivasspor kadrosu,

özetle illa güzel oyun için tempolu sisteme geçmek gerekmiyor,düşük tempolu pas oyunu ile pekala izlenebilir oyunlar çıkarabilirsin,doğru ilk 11 ler ile

zaten avcı nın kariyerinde tempolu oyun diye bişey yok,haliyle olması gereken şey düşük tempolu pas oyununu doğru oyuncular ile oynamak olacak,çift 6 no (dorukhan-siopis) ile değil
                  En son jairzinho tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 10:20.
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hocam zaten düşük tempolu pas oyununu bende eleştirmiyorum,avcı nın city taklidi bu oyun ile hedefe varabileceğini yada zirve yarışı içinde olacağımızı bende düşünüyorum

problem şu, bu oyunu doğru isimlerle oynamak varken saçma sapan tercihler yaptı son 3 maçta avcı, hatasını anlayıp ikinci yarılarda doğru tercihleri yapsada kurtaramadı,bu maçta ise avcı form olarak dibi gördü bence,hatasını anlayıp doğruyu bulamadı bu kez ve maçın ikinci yarısıda çöpe döndü

avcı risk aldı ama bu riski yanlış oyuncularla aldı

avcı nında formsuz dönemleri olabilir tabi, umarım bu çift 6 nolu sistemden bir an evvel uzaklaşır
                    İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alakası yok hocam,en başta belki anlayabilirim,daha defansif ilk 11 çıkarmayı,1 gol uzatmaya götüreceği için

ama maçın 60. dakikasında aynen deplasmanda olduğu gibi bakasetas ömür bardi orta saha üçlüsüne dönebilirdik,bunu yaptık, hemde deplasmanda,top oynadık ve set hücumu yaptık,

bakasetas bardi ömür , ileri üçlü canini direzege cornelius son 30 dakika oynarsın şu kadroyla

ama son 30 dakika öyle saçma ve hatalı kadroyla oynadık ki takım set hücumu yapamadı aga, riski yukarıdaki 6 lı ile yapacaksın ki bi işe yarasın

hocanın aldığı risk ise saçmalıktan başka bişey değildi,zaten oyun olarakta son 30 dakika dibi gördük,doldur boşalt oyunu,yakışmadı hocaya,çaresizlikten doldur boşalta döndük,çünkü sahada pas yapacak set hücumu yapacak oyuncu sayısı azdı

ama deplasmandaki maçtaki son 30 dakikaya bak,harika set hücumları yaptık aga
                    Hocam bana sorarsan Ömür sahada kalır Bardhiyi cikarirdim. Trezeguet Djaniny Ömür arkalarinda Dorukhan Bakasetas ile devam ederdim ve Kouassiyi daha erken alirdim oyuna. Bir başkası da daha farklı yapmak isterdi bunu. O yüzden isimlerden ziyade hoca risk almadı konumuz bu. Neyse hoca ilk defa yanlış yapmıyor. Doğruları çok daha fazla . Devam edeceğiz yapacak bir şey yok.

Yorum

• Sen elendiğin ve gittiğin alt organizasyonda bile 4. torba takımısın.

Hocaya hakaret etmeden önce düşün.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Takimin kapasitesi bu. Türk futbolun kapasitesi bu. Futbol zekasi asiri düsük bizim takimlarda. Inanin 50 milyon € transfer bütcesi olsa bu kafa ile zor basarili oluruz Avrupada.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Şampiyonlar ligi müziğini dinleyemiyecek olmak üzücü olsa da hayat devam ediyor.Avrupa ligi de küçümsenecek bir yer değil.Artik orada ulkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Maça gelirsek aslında bu maçı ilk maçtan ayrı değerlendirmek doğru olmaz.ilk maçta rakibe verdiğimiz avantajı bu maçta geri çevirmek için ugraşsak da onlarin sert savunmasını aşamadık.Ilk maçtaki belli bölümlerdeki kopukluğumuzun bedelini turu vererek ödemiş olduk.

Bu maçtaki konsantrasyonumuz yuksek idi.O sebeble bireysel hata yapmadık.Ama rakibe beraberlik yettiği için onları açacak seviyeye de çıkamadık.Rakibi tebrik edip önümüze bakacağız.

2-3 tane net pozisyonumuz vardı.Özellikle djaninyin pozisyon çok netti.Böyle firsatları bu kadar basit harcamamak lazım.

Üçüncü bölgede fazla tercih hataları yaptik ve rakip bizi kanatlardan orta yapmaya yönlendirdi.3 kısa oyuncu ile oynayinca sadece Cornelius yan ortalara vurma tehdidi oldu.Onuda fizikli stoperleriyle etkisiz hale getirdiler.

Rakibin kilidini açacak en önemli hamle bek ve stoperlerin arasina çabuk oyuncularimizi sokmak idi.Bardhi ve abdulkadir de kopuk kopuk oynayınca bunu başaramadık.Ayrica onların koşularina o ince paslari atacak oyuncu da yoktu sahada.

Bu maçta Corneliusu eleştirmek yanlış olur.Yeterince kendisini besleyemedik.

Bartra yine sahanin en iyisi idi.Yaninda ayağı daha düzgün olan denswill oynadı.Ben olsam vitoru tercih ederdim belki duran toplarda rakibin ceza sahasını daha fazla karıştirabilirdik.

Sonuç olarak kısa vadeli 3 planımizin 2sini tutturduk.

Şimdi lige iyi geri dönüş yapma zamanı zirveye ortak durumdayız hâla.

Yeni hedeflerimiz bir sonraki molaya kadar ligde seri galibiyetler yapmak,avrupa liginde gruplardan çıkmak ve turkiye kupası

Yorum

• Dün akşam hemen hemen tüm oyuncularımızın elini taşın altına sokarak oynayacağına inandım ve düşündüm.
                            ama yanıldım.
                            hala ruhsuz kişiliksiz oynayan oyuncuların sayısı fazlaydı.
                            bartra hakkını verdi
                            az buçukta larsen ve eren
                            diğerleri .......

Yorum

• Hazmedemiyorum hâlâ ya. Aklıma geldikçe canım sıkılıyor.

Yorum

• Canımız sağolsun ne diyeyim

Avrupa Ligi'ne odaklanacağız, orada da heyecanlanacağımız maçlarımız olacak.

Çok üzüldük, ama bu kadar coşkusuz oyunla haketmedik en üst düzey platformu. İnşallah ligde ve avrupa liginde takım daha canlı, daha istekli oynamaya ve ritmini bulmaya başlar.

Herşeye rağmen iyi ki Trabzonspor var
                                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Yükleniyor...
                                X