Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kopenhag'a elenerek feneri de son torbadan kurtarmışız resmen.

Şu 32 takımdan 31. olmak gudubetliğinden kurtulmak için Avrupa Ligi bir şans olabilir.

Geçen sezon Roma'ya elendik şampiyon olduk, bu sezon da elbet bir hayrı vardır elenmenin.

Dün akşamki sonuç olası bir sonuçtu, o yüzden kırıp dökmeye gerek yok. Yolumuza devam edeceğiz.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Su takimi birak uc buyutulmusleri basaksehir,antalya,adanaspor olsaydi elerdi cunku adamlarin hem ilk 11 hemde klubesi senden kaliteli..klubede yusuf emirhan kuoassi var komedi
      Bizde bir tane meşhur forvet vardı? Nerde o vatandaş?

Kaita mı, Koita mı neydi?

Yapılan 3 transferin en az 2’si hatalı. İyi futbol iyi futbolcularla oynanır.
      McLas was Here

Yorum

• Cezam bu gün sona erdi.Dün yazamadıklarımı buraya bu gün yazıyorum.İsim de vereceğim..Lazibere , Ömürkaradeniz , Yorumsuz12345 (!) kardeşim sizin işiniz gücünüz yok mu ?? Tamam kötü oynadık.Tamam temposusuz.Hoca formsuz da sizin derdiniz en ulan !!! Keşke şampiyon yapmasaydı musallat oldu diyeni mi ararsınız , hoca istifa diye saçmalayan , Şenol güneş'i sayıklayana mı söversiniz bilemiyorum ama bu forumda çok değerli insanlar olduğu kadar bu tür problemli tipler de var ve onların yorumlarını okumak işkence.Ruh sağlığımız için tehdit..Gitmiyorlar da bir yere.Takım şampiyon olduğunda piyasada olmayan akrepler , çıyanlar en ufak bir tökezlemede ortalıkta cirit atıyor.Bu kadarı da fazla.

Yorum

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selaminaleyküm bence bunu. Sorumlusu Apdullah avcidir. Sampion yapti Tesekkürler ama ssmpionlar ligi icin deneyimi yok bence. Üstüne basa basa söylüyorum. Senol günes olsaydi. Bu sekkilde olmazdi. Hemen senol hocayi getirim

Birde Nmakame gidisi cok cok kötü oldu biz daha cok cok bekleriz. Sampiyonlar. Ligini hadi herkese gecmis olsun

Özüldüm özgünüm care yok canimizi sikmaya

Neyse Selaminaleyküm
          Oldu , hemen Şenol Hoca'yı getirtsin yönetim.Emriniz olur..

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan nerelerde?
            Cok güzel bir soru.. transfer nasil yapilir diye herkese akil veriyordu gecen sezon

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Bu arada, orta sahada 3 bücür ile oynarken, topu yere indirip yerden oynarsın.
              Topu sürekli havaya kaldırmak, rakip ceza sahasın çevresi değil, sahanın her yerinde uzun oynamak ciddi bir stratejik hataydı.

Yorum

• Baş ağrısyla uyandım

Yorum

• başlatmayın şenol güneşinize de wakaemenize de ya. geçmişe ve yanlışlara takılı kalırsak çok işimiz var. çok yanlışlar yapıldı ama wakaemeye 3 milyon vermeyip gitmesine izin vermek onlardan biri değil. daha önce eksikler kapatılsaydı uyuz oyuna rağmen elerdik kopenhagı. sadece Bartra ve 6 numara transferleri 2 hafta önce yapılsaydı bile yeterli idi. her işte bir hayır vardır, en azında avrupada devam ediyoruz.
                  from BOGAZIÇI

Yorum

• başkandan açıklama var mı?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• cl ayarında bir grupta yer alırsak bizim için biraz teselli ikramiyesi olabilir,

cl nin en güzel olayı zirve takımlarla maç yapabilmek

misal arsenal monaco ve real betis li grup fena değil bizim için , yani cl den elendik ama hala cl maçları yapma imkanı yada şansı var ,tabi kurada braga malmö ve şerif de çıkabilir,buda bizim için avrupa ligini çekilmez hale sokar,hissiyat olarak
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada, orta sahada 3 bücür ile oynarken, topu yere indirip yerden oynarsın.
                        Topu sürekli havaya kaldırmak, rakip ceza sahasın çevresi değil, sahanın her yerinde uzun oynamak ciddi bir stratejik hataydı.
                        Bir metrelik adama kafa golu attirabilmek ve bu hatada israr etmek hata degil aptallıktir hocam

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkandan açıklama var mı?
                          Var wakaya haber gondermis 20 bin euro daha arttirayim demis

Yorum

• dünkü mac 2 Bölümü ayrilir.

Ilk Bölüm 0-10 dk. Kopenhagen cok stresliydi. Adamlarin taktigi, 1 gol atmakti, cünkü stadaki atmosfer ve mac öncesi atmosfer etkilemisdi. O arada Djannyi ve Bardhi pozisyonlar buldu. Atamadik. Bu sefer Kopenhagen taktigi degisdirdi ve savunmaya gecti, erken gol yememek icin. Baktilar 45 dk icinde pozisyon bulamadik full defansda kaldilar. Burda ben Hocaya büyük elestiri yaparim. Insan taktigi degisitir, Casper Ömürü 30 dk sonra sahdan alir.

ikinci Bölüm 10-90 dk. Aslinda yukarda yazdim. Adamlar arkaya cekildi. Bizde sagdan sola, soldan saga pas yapip maci bitirdik. Inanilir gibi degil.

Yorum

• Oyun stratejimizi bende begendim yan pas ortaya pas kaleciye pas ..tam şampiyonlar ligine yakisir bu arada baskanimiz nerde kendi mi sucluyor yoksa etme baskanim butun suc isliklamayan taraftardi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada, orta sahada 3 bücür ile oynarken, topu yere indirip yerden oynarsın.
                                iste bunu bir reportajci hocaya sorsaydi. Hele hele ilk yari neydi, Ömüre sürekli uzun toplar atildi. O bücürde en az 5 kere kafaya cikamadi. iskaladi topu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X