İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
uefa sarmaz bizi
para da yok o ligde
şampiyonlar ligi gerçekten çok önemli para olarak
ulan avr ya şu yönetim işi bilse teknik personelin kralını alırdı
çalışan personellerin hepsini değiştirirdi
hoca yapmaya çalışıyor bunu ufaktan ama yazık adama ahmet başkan gibi biriyle çalışıyor üzülmemek elde dğeil"Annuit cœptis"
Yorum
-
Son dedim ama şunu da eklemeden geçmeyim
Bizim takımın bu hali bu sezona has bir durum değil.
Geçen sezon ki Konyaspor maçından bu yana top oynamıyoruzYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün bir yere kadar doğru oynadık ve kazanabilirdik. Abdullah Avcı son 20 dk risk almadığı eleştirilebilir tabii ama bu anlamsız derece de oynanan sabırlı oyuna sabredebilirsek bu sevimsiz oyun sene sonunda bizi tekrar şampiyon yapabilir.
Geçen seneden beri hocayi en çok eleştirenlerden biriyim ama gün hocaya sahip çıkma günü. O yüzden hep beraber akıllı olalım ve hocaya sahip çıkalım.
problem şu, bu oyunu doğru isimlerle oynamak varken saçma sapan tercihler yaptı son 3 maçta avcı, hatasını anlayıp ikinci yarılarda doğru tercihleri yapsada kurtaramadı,bu maçta ise avcı form olarak dibi gördü bence,hatasını anlayıp doğruyu bulamadı bu kez ve maçın ikinci yarısıda çöpe döndü
avcı risk aldı ama bu riski yanlış oyuncularla aldı
avcı nında formsuz dönemleri olabilir tabi, umarım bu çift 6 nolu sistemden bir an evvel uzaklaşırTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmadı be.
Bir daha da göremem herhalde
Kırıp dökmeden herkes kendine bakacak çeki düzen verecek
Djanini o golü atsa çok farklı olurdu buralar her şey
Neyse şurdan devam
Şampiyonlar ligi ayarında bir grup çekeriz şaşmaz.
Ferençvaros
Union
Freiburg
Union ve Freiburgta bugünki Kopenhagtan kötü oynamaz.
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke 10 yıllık bir planımız olsa sabretsek ama ben 29 yaşındayım çalınan sezon hariç 1 şampiyonluk gördüm.Avrupa desen aklıma sadece Celustka’nın gol attığı İnter maçı geliyor.
Bizim ülkemiz ne yönetim nede teknik direktör açısından plansızlığa mahkum olmuş. Sadece ani vuruşlar yapıp anlık başarılar elde edilir bizim ülkemizde.
Mesela geçen sene Bakayı Hamsiki almasak istediğimiz kadar plan yapalım şampiyon olamazdık. Türkiyede başarının anahtarı futbolu kendiliğinden oynayacak kaliteli 4-5 adamı alıp gerisine onlara ayak uydurtmak. Örnek ünal aysalın galatasarayı. Aldı ligi domine efen oyuncuları koydu üstüne 2-3 star drogba sneijder vesayre başarı geldi. Eskiden belki daha mümkündü prensip sahibi olmak ama artık avrupa ile aramıza 10 kat seviye girdi yakında şampiyonlar ligine hiç bir takımımız gidemeyecek hatta avrupa ligine bile 1 takım göndereceğiz. Çok iyi bir sezonun ardından şu takıma 2-3 drogba sneijder seviyesinfe adam alıp avrupaya ayak uydurmak yerine lige bile yetersiz adamları aldık kendi seviyemizi düşürdük. Hamsik aylardır sakat alternatif yok, Koita ortalıkta yok Corneliusa alternatif başka oyun düzenini sağlayacak hızlı forvet yok. Anlayacağın abi geçen sene bir şampiyonluk gördüm eyvallahta galiba daha fazlası çıkmaz bu camiadan.
Kendimi bildim bileli avrupada varolma hastasıyım. Perşembe akşamları farklı kültür takımlarıyla maç yapmak bana inanılmaz haz veriyor. Futbolun sadece futbol olmadığını anlatıyor o maçlar. 2013 ile 2014 avrupa ligi grup aşamaları kolay geçsede elemelerde Napoli ve Juventusla karşılaşmak olağan üstü haz verdi bize. Avni akerdeki napoli rövanş maçına onca sakat oyuncumuz olmasına ve yedekte nerdeyse tek adam olmamasına rağmen yerde 1 metre kar var, ist sabiha gökçenden 3 saat rötarlı uçak bekleyip maça gitmiştik. Eleyeceğimizden değil he, bu arenada bu denli rakiplerle takımımızı bir arada görmek her anlamda güzel duygu. Aynı zamanlar ligde sürünüyorduk ama kimsenin sikinde değildi çünki avrupadaydık. O iki güzel seneden sonra şayet plan proğramlı olup üzerine koyarak belki de içinde bulunduğumuz senelerde avrupa finali oynayacaktık. Gerçi ulan biz kiiiim planlama kim
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmadı be.
Bir daha da göremem herhalde
Kırıp dökmeden herkes kendine bakacak çeki düzen verecek
Djanini o golü atsa çok farklı olurdu buralar her şey
Neyse şurdan devam
Şampiyonlar ligi ayarında bir grup çekeriz şaşmaz.
Malmö
Sheriff/Ferenc
Trabzonspor
gibi bir kura çeksek yanlışlıklaEn son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 01:57.
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHâla şunu savunan yanında adam yok diyen adamlar var abi. Aklım almıyor. Bir 10 numara ne zaman verimsiz olur? Arkasında defansif adam yoktur geriye koşturur alan kapatmaya çalışır top almaya gelir eyvallah. Adamın arkasında iki def orta saha var ayağına top geliyor. Adam bir çalım atmıyor, bir kilit pas atmıyor, bir faul yaptırıp serbest vuruş alamıyor + top kaptırıyor rakibe pozisyon oluyor, top kaptırıyor geri koşup adamı yakalamıyor, hâla topa yeni başlamış adam gibi ayağından topu açıyor ve bazı arkadaşlar hâla bu adamı savunuyor. Aklım almıyor futboldan soğudum.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla işin açıkcası ben bu hilebaz ligde şampiyon olacağımızada inanmıyordum
Kendimi bildim bileli avrupada varolma hastasıyım. Perşembe akşamları farklı kültür takımlarıyla maç yapmak bana inanılmaz haz veriyor. Futbolun sadece futbol olmadığını anlatıyor o maçlar. 2013 ile 2014 avrupa ligi grup aşamaları kolay geçsede elemelerde Napoli ve Juventusla karşılaşmak olağan üstü haz verdi bize. Avni akerdeki napoli rövanş maçına onca sakat oyuncumuz olmasına ve yedekte nerdeyse tek adam olmamasına rağmen yerde 1 metre kar var, ist sabiha gökçenden 3 saat rötarlı uçak bekleyip maça gitmiştik. Eleyeceğimizden değil he, bu arenada bu denli rakiplerle takımımızı bir arada görmek her anlamda güzel duygu. Aynı zamanlar ligde sürünüyorduk ama kimsenin sikinde değildi çünki avrupadaydık. O iki güzel seneden sonra şayet plan proğramlı olup üzerine koyarak belki de içinde bulunduğumuz senelerde avrupa finali oynayacaktık. Gerçi ulan biz kiiiim planlama kim
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalbu ki Trabzonda şuan tonla zengin arap var. Bir arap hazır tatil sezonu biterken tarifeli uçakla katar'a, birleşik arap ülkesine şunu alıp başımızdan gitsede kurtarsak. Begenilmeyen Berat bile araplara gitti, demek ki bu abdüşü araplar bile kendine layık görmüyor
Yorum
-
Ayağı iyi Bartrayı aldırdı defanstan oyun kurmak için
ve bu akşam Densvili tercih etti muhtemelen yine ayağı daha iyi, çıkışları daha iyi yaparız düşüncesiyle
e o zaman Dorukhan neden bu iki stoperin arasına bu kadar girdi anlamadım. Şunca orta yapıldı ki Avcının oyun anlayışına ters, çaresizlikten yapılan ortalar, kuleleri dikmiş bir rakibin en çok seveceği iş, bu ortalarda ceza sahasına girip pozisyon, skor çıkarma potansiyeli olan Dorukhandan böylece hiç faydalanamadık.
İkincisi de top stoperlerde ilerideki beş adam rakiplerin kucağında öylece hareketsiz bekliyor defalarca yaşandı. iki metre yana ileri çıkan yok. topu herkes ayağına bekliyor. topu arkadaşına atan tekrar almak için boşa çıkmıyor. futbolun en temel işi bu değil mi. bunu yapmıyoruz. bu sezon birkaç kez yaptık hepsi de pozisyon oldu zaten
Kadro tercihinde hocaya ne denebilir. 5 maçta burda yazılan eldeki tüm isimler denendi
Takımın sağ ve sol açığı yok.
Alternatif forveti yok
Rakip sakat kalecisi yerine gidip hemen kaleci çekti ve belki de turda en büyük pay sahiplerinden biri oldu.
Yazık oldu üzücü oldu hayal kırıklığı oldu ama hemen toparlanmak lazımhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
Yorum