Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    A avcıyı gönderip senolu bu takımdan içeri soktukları an bu takımı bir daha desteklemem biter benim için anında biter.
    Ben TS liligimi askıya alırım

Şenol bu takımın kanseridir
    Emre kankasi ile mutluluk dileriz ona
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• forumda bazı arkadaşlarda biraz zeka eksikliği görüyorum maalesef, ömür konusunda

arkadaş sen defans kadrosu ile maça çıkarsan ömür ün etkinliğiini zaten azaltmış oluyorsun,biraz kafayı çalıştır aga,ömür ne zaman etkin oldu,ilk kopenhag maçının ikinci yarısı ve antalya maçının ikinci yarısı, bunların özelliği ne? yetenekli oyuncuların sayısı bu anlarda fazla idi

messi yi çift ön liberolu sistemin içine koy,çok küfür yer, yetenekli oyuncu yetenekli oyuncu ile doğru verimi verir hocam,bu oyun bireysel oyun değil

siopis dorukhan bu seviyelerin oyuncusu değil yetenek olarak,bunlarla set hücumu falan oynayamazsın aga,üstüne kouassi falan girince takım ne yaptığını bilemez oldu,

ömür 66 da çıktı,takım daha da fazla dip yaptı,oysa yapılacak şey basitti,oyuna bakasetas ve direzege yi alıp siopis ve dorukhanı çıkaracaksın,risk bu şekilde alınır

bu arada ilk maçtaki tek golün asistide ömür den geldi

En son jairzinho tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 01:31.
      TEKKEBALL

Yorum

• Şampiyonlar liginden gelecek para önemli tamam da abartmayalım. Beşiktaşa o para geçen sene geldi de ne oldu. Hayırlısı olsun. Son zamanlarda futbol şansızlığı da üstümüzde... geçen maç erken yenen gol, rakip takımın direncini artırdığı gibi konsantrasyonu hic düşürmeden oynamasını saÄ£ladı.

Antalyaspor özgüvenimizi mi yok etti anlamadım. O maçta gösterdiğimiz coşku bu maçta yoktu. Hicbir oyuncumuz sorumluluk almak istemedi.
        TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Takım hazırlık kampında kesinlikle iyi çalışmamış.

İstanbul karşısındaki oyunu şampiyonların açılış maçı zordur diye geçiştirdik.

Hatay karşısındaki oyunu kopenhag maçı var diye geçiştirdik.

Antalya karşısındaki oyunu sıcağa bağladık.

Bu maçtaki oyunu seviye (!) farkına bağladık.

Hadi önümüzdeki gs maçını yorgunluğa moralsizliğe bağlayalım.

Ya sonrası ?

Yorum

• Olmadı be.
            Bir daha da göremem herhalde
            Kırıp dökmeden herkes kendine bakacak çeki düzen verecek
            Djanini o golü atsa çok farklı olurdu buralar her şey
            Neyse şurdan devam
            Şampiyonlar ligi ayarında bir grup çekeriz şaşmaz.

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abdulkadir'e 7 senedir verilen şans ve tahammül bana verilseydi kafayı kullanmayi becerirdim de kendime adam gibi bakar kendime sövdürtmezdim. Yusuf Sarı'yı paket edip özevlat ayağına tuttuğumuz herif bugün atağa kalktığımız her topu kaptırdı. Pabucumun özevladı.
              Adam utanmıyor da abi. Hiç birşey yapamıyorsan git 2-3 ağırlık kaldır düzenli sürekli yere yapışıp rakibe kaptırma topu. Taraftarın 80%inin istemediği bir adamın her maç takımın 10 numarası olarak oynadığı başka bir takım bilmiyorum ben.

Hadi yönetim mucize bekliyor 1-2 gol atsın bir yere kakalayalım diyor. Taraftar grupları ne iş yapıyor neden gösterilmiyor. Kim neden çekiniyor. Anlamıyorum hiç anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ''gerek foruma gerekse sosyal medyaya genel bir göz attıysanız hemen hemen herkesin hocanın ''mantıklı bir oyun planı'' olduğu yönünde mutabık olduğunu görürsünüz.''

hocam ne mantıklı oyun planından bahsediyorsun

iç sahada oynuyorsun,gole ihtiyacın var,ve çift 6 no ile maça başlıyorsun,bunun mantığı falan yok aga

ben zaten ilk 11 i görünce maçtan ümidimi kestim,bu ilk kopenhag maçının ilk 11 ile ve antalyasporun maçının ilk 11 ile benzerdi,bartra bitek ilk 11 e dahil edildi

şunu gördük aslında,ilk kopenhag maçının ikinci yarısında oynanan oyunu genelde bartra ya bağlamışlardı,oysa işin sırrı bakasetas bardi ömür orta saha üçlüsü idi,o maçta,top oynadık ve set hücumu yaptık aga, hem antalya hemde bu maçta ise gene defansif ilk 11 leri gördük sahada,maalesef,

şu ilk 11 i görüp mantıklı diyenin futbol bilgisinden şüphe etmek lazım,aynı hatalı ilk 11 leri sahaya sürüp farklı sonuçlar beklemek,saçmalık

avcı o kadar formsuz ki kouassi yi kurtarıcı olarak sahaya sürdü,açık alan oyuncusunu
                Sırayla cevap vereyim öyleyse, öncelikle Dorukhan'ın 6 numara olduğunu ilk kez senden duyuyorum. Dorukhan'ı eğer bir şekilde nitelendireceksek ''box to box'' rolünde bir oyuncu olarak nitelendirebiliriz, oyunun çift yönünü de elinden geldiğince oynamaya çalışıyor. Defansif aksiyonları genel olarak iyi olduğu için 6 numara olduğunu sanıyorsun galiba ama öyle bir şey yok.

Antalyaspor maçıyla benzer 11 demişsin, bu 2 maç arasında sadece 4 gün var ve ilk 11'de de 4 kişi değişmiş, daha nasıl bir değişim bekliyordun anlamadım.
                Kouassi keşke hiçbir zaman maça dahil olmasaydı, özellikle de set hücumu oynadığımız bu maçta. Nitekim hocanın değişikliklerinde hatalı olduğunu da belirttim.

Hazır değişikliklerden bahsediyorken, fırsattan istifade yedek kulübemizdeki ''hamle''oyuncularımızı da yazayım buraya.

Trezeguet
                Yusuf Erdoğan
                Kouassi
                Doğucan Haspolat

Geri kalan çoluk çocuğu saymıyorum bile boş yere yer kaplamasın burada, nitekim o çoluk çocuğa rağmen toplamda 12 kişilik yedek hakkımız varken onun bile tamamını dolduramamışız
                Şimdi bu turun kaybedilmesinin en büyük sebebi nedir? Cevabını bulmak da sana kalsın.
                En son mirac61 tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 01:35.

Yorum

• Bugün bir yere kadar doğru oynadık ve kazanabilirdik. Abdullah Avcı son 20 dk risk almadığı eleştirilebilir tabii ama bu anlamsız derece de oynanan sabırlı oyuna sabredebilirsek bu sevimsiz oyun sene sonunda bizi tekrar şampiyon yapabilir.

Geçen seneden beri hocayi en çok eleştirenlerden biriyim ama gün hocaya sahip çıkma günü. O yüzden hep beraber akıllı olalım ve hocaya sahip çıkalım.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    forumda bazı arkadaşlarda biraz zeka eksikliği görüyorum maalesef, ömür konusunda

arkadaş sen defans kadrosu ile maça çıkarsan ömür ün etkinliğiini zaten azaltmış oluyorsun,biraz kafayı çalıştır aga,ömür ne zaman etkin oldu,ilk kopenhag maçının ikinci yarısı ve antalya maçının ikinci yarısı, bunların özelliği ne? yetenekli oyuncuların sayısı bu anlarda fazla idi

messi yi çift ön liberolu sistemin içine koy,çok küfür yer, yetenekli oyuncu yetenekli oyuncu ile doğru verimi verir hocam,bu oyun bireysel oyun değil

siopis dorukhan bu seviyelerin oyuncusu değil yetenek olarak,bunlarla set hücumu falan oynayamazsın aga,üstüne kouassi falan girince takım ne yaptığını bilemez oldu,

ömür 66 da çıktı,takım daha da fazla dip yaptı,oysa yapılacak şey basitti,oyuna bakasetas ve direzege yi alıp siopis ve dorukhanı çıkaracaksın,risk bu şekilde alınır

bu arada ilk maçtaki tek golün asistide ömür den geldi

https://arsiv.mackolik.com/Mac/37022...en-Trabzonspor
                    Allah aşkına tamam sahada kimse yokta bir kere rakibi çalımladı mı? Bir kere kendine faul yaptırıp serbest vuruş aldırdı mı? Bir kere ileri dik bir şekilde kilit pas attı mı? Geriye yana pas atmaktan düşüp rakibe topu kaptırmaktan başka ne yaptı? Anlamıyorum ya ne Abdüşmüş be.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam utanmıyor da abi. Hiç birşey yapamıyorsan git 2-3 ağırlık kaldır düzenli sürekli yere yapışıp rakibe kaptırma topu. Taraftarın 80%inin istemediği bir adamın her maç takımın 10 numarası olarak oynadığı başka bir takım bilmiyorum ben.

Hadi yönetim mucize bekliyor 1-2 gol atsın bir yere kakalayalım diyor. Taraftar grupları ne iş yapıyor neden gösterilmiyor. Kim neden çekiniyor. Anlamıyorum hiç anlamıyorum.
                      Onda zerre suç yok ki. Alt yapıdan bereber çıktıkları Yusuf Yazıcı hiç unutmam bir fener maçı öncesi sakatlıktan yeni çıkmış, antremanlarda sürekli şut çalışıp fener maçında feneri şut manyağı yapmıştı. O Yusuf ahdetti, üzerine koyarak dünyanın amına koydu, gittiği her yerde ses getirirken bizim yer sofrası örtüsü de Trabzon sokaklarinda ilahi dinleyerek hatalı sollamayla şehrin gençlerine caka satıyor. Ulan sen kim, avrupa kim.

Yorum

• Ömür iyi değildi ama ben yine de çıkarmazdım. Aynı şekilde Djaniny de. Bana adam eksilten oyuncu lazım, gol lazım, rakip zaten kapanıyor. Orta sahaya düz adamları yığıp top yapan adamı çıkarmak doğru değildi. Sadece onu kanattan alıp orta sahaya çekecektin, oyunu kuracaktı. Hamsik'in rolünü üstlenebilecek tek oyuncu Ömür'dür bu kadroda, tamamını yapamaz ama ona en yakın işleri o yapabilir sadece. Biz deplasman kadrosunu içerde kullandık, iç saha kadrosunu deplasmanda kullandık. Hep terso işler.
                        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 01:43.

Yorum

• İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sırayla cevap vereyim öyleyse, öncelikle Dorukhan'ın 6 numara olduğunu ilk kez senden duyuyorum. Dorukhan'ı eğer bir şekilde nitelendireceksek ''box to box'' rolünde bir oyuncu olarak nitelendirebiliriz, oyunun çift yönünü de elinden geldiğince oynamaya çalışıyor. Defansif aksiyonları genel olarak iyi olduğu için 6 numara olduğunu sanıyorsun galiba ama öyle bir şey yok.

Antalyaspor maçıyla benzer 11 demişsin, bu 2 maç arasında sadece 4 gün var ve ilk 11'de de 4 kişi değişmiş, daha nasıl bir değişim bekliyordun anlamadım.
                          Kouassi keşke hiçbir zaman maça dahil olmasaydı, özellikle de set hücumu oynadığımız bu maçta. Nitekim hocanın değişikliklerinde hatalı olduğunu da belirttim.

Hazır değişikliklerden bahsediyorken, fırsattan istifade yedek kulübemizdeki ''hamle''oyuncularımızı da yazayım buraya.

Trezeguet
                          Yusuf Erdoğan
                          Kouassi
                          Doğucan Haspolat

Geri kalan çoluk çocuğu saymıyorum bile boş yere yer kaplamasın burada, nitekim o çoluk çocuğa rağmen toplamda 12 kişilik yedek hakkımız varken onun bile tamamını dolduramamışız
                          Şimdi bu turun kaybedilmesinin en büyük sebebi nedir? Cevabını bulmak da sana kalsın.
                          dorukhan 8 no ama küçük takımın 8 nosu olur ancak, set hücumunu dorukhanla oynamazsın hocam,onun için bana göre 6 no dur, büyük takım için,

yetenek seviyesi düşük, box to box olsa ne olur, set hücumunda eksik kalıyorsun,zaten dorukhan ve siopisle iyi futbol falan oynamadık hiçbir zaman

buyur şov yaptığımız maç : ömür hamsik bakasetas

ne box to box ından bahsediyorsun hocam, futbol yetenekli oyuncularla oynanıyor
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ömür yaşadığı ağir sakatlıklardan sonra, korkarak futbol oynuyor...bu o kadar belli oluyor ki, arkasında rakibin gölgesini gördüğünde ödü kopuyor.

Ömür yetenekli bir futbolcu ama o yetenegi yöntecek bir futbol zekasina ne yazık ki sahip değil.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onda zerre suç yok ki. Alt yapıdan bereber çıktıkları Yusuf Yazıcı hiç unutmam bir fener maçı öncesi sakatlıktan yeni çıkmış, antremanlarda sürekli şut çalışıp fener maçında feneri şut manyağı yapmıştı. O Yusuf ahdetti, üzerine koyarak dünyanın amına koydu, gittiği her yerde ses getirirken bizim yer sofrası örtüsü de Trabzon sokaklarinda ilahi dinleyerek hatalı sollamayla şehrin gençlerine caka satıyor. Ulan sen kim, avrupa kim.
                              Hâla şunu savunan yanında adam yok diyen adamlar var abi. Aklım almıyor. Bir 10 numara ne zaman verimsiz olur? Arkasında defansif adam yoktur geriye koşturur alan kapatmaya çalışır top almaya gelir eyvallah. Adamın arkasında iki def orta saha var ayağına top geliyor. Adam bir çalım atmıyor, bir kilit pas atmıyor, bir faul yaptırıp serbest vuruş alamıyor + top kaptırıyor rakibe pozisyon oluyor, top kaptırıyor geri koşup adamı yakalamıyor, hâla topa yeni başlamış adam gibi ayağından topu açıyor ve bazı arkadaşlar hâla bu adamı savunuyor. Aklım almıyor futboldan soğudum.

Yorum

• ahmetağaoğlu hocayı yemeye çalışıyor

yani bugünkü durumda olmamızın sebebi yönetim

bir şeyler güzel giderken bozuyor adam

huyu bu

alma abi ver wakayemeyi kadroyu boz düzgün transferler yapma sonra başarı bekle

abi adam böyle işimiz zor bilmiyorum napacağız ahmet başkanla

yazık lan hocaya adamı yemeye çalışıyor
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X