Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Waka gitti perez gitti visca sakat hamsik sakat forvetin ligdeki en hantal forvetttt buna göre yorum yapın hocayı küstürmeyin.Istanbulun gazına gelmeyin bundan sonra hicbir Türk takımı 3 ön eleme oynayıp ş.ligine katılamaz o iş bitti.

Böyle avut kendini rahat yatarsın
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Türk takımlarının yeri en fazla Avrupa Ligi zaten. 3 ay önce şampiyon olan, 1 ay önce kupa alan hocaya ve takıma çok abartılı, çok agresif yorumlar var. Tek üzüldüğüm kaybedilen 10 milyon. En kötü Avrupa Ligi grubunda 3.olup Konferans Liginde devam etmeliyiz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 80dk sonra takim tam agir cekimde oynadi. Ileriye kimse gitmedi. Ulan ortada 1 allahin kulu yoktu. Herkes kenara gitti. Baka veya Enis neden ortada durmadi? Siopis topu aliyor. Bekliyor bekliyor, erene veriyor eren denswile, denswilde Ugurcana. Ugurcan 30 saniye bekleyip sisiriyor. Taktige bak

Yorum

• Bartra baya baya iyi, adamin her yaptigi hamle dogruydu. Denswill, Larsen ve Eren' i begendim.

Önlerine oyun kuracak, cift yönlü oynayacak Biri lazim. Dorukhan veya Siopis yapamaz bu görevi. Ömür hic ama hic yapamaz. Ne kanat oynar, ne ortada. 3-5 veriyorlarsa sat gitsin, bizde daha gelistiremez kendini.

Djaniny ne oynadigini bilmiyor. Cornelius sistem oyuncusu. Boyle oynayacaksak cok zorlaniriz gol bulmakta.

Kouassi Hali saha oyuncusu gibi, hep bire bire gitmeye calisiyor. Alternatif olamaz.

Trezeguet vasat, Böyle oldugunu bilmiyorum...

Yorum

• Ayrıca abdüşü 2 maç övdüm yine aynı haline büründü ulan bu maçta hicbir sorumluluk almadın yine dön sağa dön sola bir şutun yok bir kilit pasın yok topla sürüp çalım atman yok ABDÜŞ seni şu kopenhag bile transfer etmez koçum çok vasat bir adamsın sıradan vasat.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Utandım lan utandım.. Şu köy takımına bir tane gol atamamak ve zorlayamamaktan utandım...

janini nin kaçırdı ve 80. dakikada corneliusun vurduğu toptan başka hiç bir şey üretemeyen takımdan ve oyundan utandım..
              Köy takımımı..harbiden bu forumun iyice tadı kaçtı..
              t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hiç mi risk alınmaz kafayı yiyeceğin yahu. son 10 dk 209 tane pas yaptık sahamızda. ak dijaniny niye çıkarıyorsun. siopis sahada. bravo gol yemedin. avcı şunu bilsin bu pespayeliğe kimse prim vermez. istersen 10 kere şampiyon yap takım. yaprak gibi bir hafta geçirttin. tebrikler avcı.
                Yok olmaz kontrollü oynucaz biz. Siopis oyun kuramayıp yana atcak savunma Uğurcana atcak. Uğurcanda ceza sahası dışından üçlük atmayı deneyecek. Bir şekilde zar zor kaleye yaklaşırsak yana atıcaz orta yapcaz Kopenhag karşılıcak topu. Allah korusun 1-2 ver kaç yapıp merkezden şut çekersek gol olur Allah korusun. Avcı hocam helal olsun. Adamsın.

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu gecenin birinci sorumlusu gerekli takviyeleri aylardır yapamayan yönetimdir. Bartra'yı bile bir hafta önce alsan belki farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. İkinci sorumlu kontrollü oyun diye bize mıymıy top izleten hocadır. Üçüncü sorumlu da yüzde yüz golleri kaçıran Corne ve Djaniny.
                  Bir de sırtına 10 numara geçiren bir eleman var. İki kez topukla pas vermeye çalıştı ikisinde de yere düştü. Birinde az daha gol yiyorduk. Sorumluluk alması gerekirken paşa torunumuz rakip defansın arkasına saklanıyor

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  nokta
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Zamaninda ömüre 23 milyon € veren Man. City
                    acaba simdiki ömüre 23€ verirmi
                    Vatandas sahada anca nefes aliyor bizde süper star diye umut bagliyoruz

Yorum

• BU TAKIMIN ORTA SAHASI VE FORVETİ VE KANATLARI YOKKKKKK

Ne kaldı başka ?????

Yorum

• nem oranı yüksek ondanmış

hocamıza teşekkürler

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ulaş özdemir maçtan önce istanbul'da fırtına kopacak diye neden yazdı acaba? Bak ben böyle taraftar gibi yorumcuyu sevmem!
                          işleri güçleri prim. işleri güçleri tiribüne oynamak.!biliyor taraftarın sevdiği şeyleri onlara göre yorum yapıyor. al işte istanbul’da çakan şimşek şeyimize girdi avcı sayesinde

Yorum

• Bugün itibariyle sezon bitmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.

Yorum

• Dorukhan'lı Siopis'li takımla ilk 5 dakika çok iyi önde bastık. Maç öyle devam edebilseydi şu halimizle bile turu alırdık. Onu devam ettirecek fizik gücümüz yok. Oyun sonra klasik geriden pas çıkarıp yan pas geri pas oynamaya döndü. İleride de becerikli, adam eksilten oyuncu olmayınca tıkandık.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zamaninda ömüre 23 milyon € veren Man. City
                                acaba simdiki ömüre 23€ verirmi
                                Vatandas sahada anca nefes aliyor bizde süper star diye umut bagliyoruz
                                23 euro iyi. 23 tl vermem. bak tl diyorum. dünyanın en değerli parası

Yorum

Yükleniyor...
                                X