Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rakibin kalecisi hariç as kadro sanırım. daramy de oynuyor.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      link varmı?
      Link var, ama özelden vermem gerekiyor.Posta kutun dolu ama.

Yorum

• Avcı çok sakin. Beni korkutuyor. Puan maçı değil eleme maçı.
        ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca bu kafayla bu maça çıkarsa eleyemeyiz haberiniz olsun.
          Bence rahat eleyecegiz bu kafa ile
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Link var, ama özelden vermem gerekiyor.Posta kutun dolu ama.
            hemen boşaltıyorum
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak umut22 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avcı çok sakin. Beni korkutuyor. Puan maçı değil eleme maçı.
              Adamın en iyi yaptıgı ıs boyle tek macları ıyı oynaması.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bencede Enescim. Dün Karabag i cok begendim ama turu kendi elleriyle ikram ettiler. Rakip biraz sertlesip baski yapinca öyle felaket hatalar yaptilar ki..Umarim biz daha iyisini yapariz..

Bence ara ara cok sert oynayacaklar..Bende kadroyu direncli buldum..Umarim tüm oyuncularimiz iyi konsantre olurlar ama özellikle Dorukhan hayatinin futbolunu oynamali..
                Baya sert oynuyorlar hemde Ayhan abi inşallah o kadar sertliğe hakem müsamaha göstermez.

İş Dorukhan da bitiyor zaten inşallah hayatının futbolunu oynar.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdullah hoca 2021'de takıma İtalya paketini yükledi. Bu sene İspanya update'ni yüklüyor.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamın en iyi yaptıgı ıs boyle tek macları ıyı oynaması.
                    Beni de en çok rahatlatan bu tek maçları cidden iyi oynatıyor o konuda hocaya güvenim sonsuz.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Hugo haric tahmin ettigim 11 cikacak sahaya. Penalti felan bos isler. Hugo gibi rakibi hirpalayacak bir isim daha faydali olurdu Denswill yerine. Kopenhag takimi zaten oyunu full fizik mücadeleye dayali oynuyor
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abdullah hoca 2021'de takıma İtalya paketini yükledi. Bu sene İspanya update'ni yüklüyor.
                        Ya futbol eskiden daha zevkliydi be neydi şu Barça ey gidi günler, şimdi zevk vermiyor Avrupalılar bile. Bu Barça zirveydi be, bu akşam üzerimizde TS formasıyla bu Barça performansı sergilemeliyiz.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bence rakip sadece kontra deneyecek bunun için denswil daha ideal.

siopis rakip kovalasın dorukhan ilerisiyle top bağlantısı sağlasın yeterli

Yorum

Ya futbol eskiden daha zevkliydi be neydi şu Barça ey gidi günler, şimdi zevk vermiyor Avrupalılar bile. Bu Barça zirveydi be, bu akşam üzerimizde TS formasıyla bu Barça performansı sergilemeliyiz.
                            Guardiola’nın baslattıgı o geriden oyun kurma felsefesini basta Guardiola olmak uzere diger takımlarda bıraktı gibi. Futbol yine o seviyelere evrilecektir.

Yorum

-Çocukluk anılarının romantizmiyle olabilir- favori Barca kadrom o değildi ama, yine de bir yorum yapayım, o söylediğin mümkün değil. Çünkü bahsettiğin Barca kardosu futbol oynamıyordu. Farklı bir spor dalı icra ettiler.
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.08.2022, 21:10.

Yorum

• Son kez şampiyonlar liginde oynayan takım biz olmalıyız.
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Yükleniyor...
                                X