Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfersizde Kopenhag´i eleriz diyen futbol özürlüleri burda mi???
Su macta yaptigimiz transferlerle, ilk golü atmis olsak bile, uzatmalarda bizi ücleyecek bir takim vardi karisimizda..hemde vasatötesi bir takim. Ama bizi analiz etmis, haddini bilerek, sadece futbolun dogrularini yapan bir takim..bizde bu Kopenhag takimini örnek alabilecek, bir Yönetim veya Teknik Adam var mi??
Boyle yuksek getirisi olan playoff macina kopenhag takimi vasat bir kaliteyle super bilinc ciddiyet ve sorumluluk duygusula sahaya cikmislar hadlerinide bilerek tur atladilar yani bazi maclar vardir o macta top oynayarak veya oynayamiyorsan oynatmiyarak bir sekilde tur atlamayi basaracak strateji gelistireceksiniz kalite farki olsa bile yenilmeye elenmeye mecbur degilsin bu adamlar derslerine iyi calismis ders alirmiyiz? Tabiki hayir):
Yorum
-
-
İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım uyuyor, seyirci uyuyor, hoca 0-0 a razı. Kuassi köyüne dönsün, Cornelius bana iki maçta da şüpheli geldi. Gizli sol açık Eren'in 65 de pili bitti.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh Cornelius ah, hala şüpheliyim senin bu 2 maçtaki performansından.
Yorum
-
İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKopenhag sıfır çekecek daha durun.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Böyle rezil bir takımı nasıl gözümüzde büyüttük anlamadım gitti. Bu sene liglerindede şampiyonlar Ligi'nde de madara oluyorlar ama bizim oyuncularin gözünde sanki karşımızda City vardı ayaklari titredi pozisyon bile bulamadık. Yani 2004 teki Kiev mağlubiyeti den daha ağır bir mağlubiyet aldık hiç değilse kieve ilk maç sahayı dar ettik bunlarda muazzam bir tutulma yaşadık. Köy kopenhagi bizim ligde ilk 5 e zor girer.
Yorum
-
İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle rezil bir takımı nasıl gözümüzde büyüttük anlamadım gitti. Bu sene liglerindede şampiyonlar Ligi'nde de madara oluyorlar ama bizim oyuncularin gözünde sanki karşımızda City vardı ayaklari titredi pozisyon bile bulamadık. Yani 2004 teki Kiev mağlubiyeti den daha ağır bir mağlubiyet aldık hiç değilse kieve ilk maç sahayı dar ettik bunlarda muazzam bir tutulma yaşadık. Köy kopenhagi bizim ligde ilk 5 e zor girer.
Ah o deplasmandaki Kiev maçı yok mu?
1-6 alabileceğimiz maçı 1-2 alıp rövanşta Avni Aker'de 0-2 yenilip kahrolmuştuk. İlk maçta dağları taşları kaçırırsan olacağı budur.
Çok üzülmüştüm. Önümüz açılacaktı o turu geçseydik2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kolay elendik şunlara
Yorum
Yorum