Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sezonun son çeyreği, hazırlık maçları ve bu maçları topladığımızda takım oyunu, oyun gücü, organizasyon, kolektif hareket etme kabiliyeti, hücüm çeşitliliği ve kondisyon gibi konularda ortalama (5/10) bile olmadığımız açık.

Hele de geçen sezon şampiyon olduktan sonra hem gerekli transferleri yapmayıp hem de berbat bir kamp geçirmemiz kabul edilemez. Hazırlık maçlarından belliydi, adam olacak çocuk b..ndan belli olur hesabı...

Orta sahayı kalabalık tutan takımlara oyun kuramıyoruz.
    Merkezi iyi kapatıp kapanan takımlara karşı komik şekilde hücum ediyoruz.

Bu takım nasıl gol atacak? Hele de sezonun ikinci yarısı maçlar zorlaşınca.

Üstüne sakatlıklar, eksiklikler eklenince son derece ortaya güçsüz bir oyun çıkıyor.

Dün akşam sadece Dorukhan-Siopis ile en azından agresif olabilmemiz sevindirdi. Dorukhan çıktığı gibi orta saha helva oldu ve klasik, bir adamdan 3 kişi top alamayıp peşinden koşmaya başladık. Bu ikisi oynarken ilk dakikalardaki gibi önde basacaktık. Ama onu yapacak nefesimiz bile yok. Yavaş hücum edince üçüncü bölgede bağlantılarımız güçlü mü desen o da yok. Birbirine uzak ve yavaş oynayınca iş tesedüflere ve ortalara kalıyor.

O yok, bu yok. Ne var anlamadım zaten. Oyuncuların hâli de bir tuhaf. Bu oyuna zor ikna oluyorlar gibi.

Daha ilk avrupa-lig-avrupa serüveninde fizik olarak bittik. Ki, hafta sonu bu rallinin son zinciri var. Hoca nem diyor. Ne nemi Allah aşkına?

Kontrollu temasli oynayan takimlara karsi zorlaniyoruz ornek gecen sezonki basaksehir maclari
    Hazirlik donemindeki 3 hazirlik maci iyi sinyaller vermemisti su anda hucum oyuncularimiz iyi niyetli cabalayan vasat kalitede futbol zekalarida kisitli
    En son objek tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 21:53.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      peki çözüm nedir?
      çözüm oalrak ne sunuyorsunuz
      Çözüm olarak , takıma adam eksltebilen, boyu olan ve fiziği olan, topa dalmaktan korkmayan, ikili mücadeleden kaçmayan, Fizik gücüyle rakibine avnatja sağlayan oyuncular olmalıydı.
      Orta sahası, Dorukhan, Ömür ve bardri olan ve sipis olan bir kurgu ile başarmazsın. Oyun zekası olan oyuncun olacak en azından bir tane olacak. Ben bartra haricinde oyun zekası olan oyuncu görmüyorum takımda. olanlar sakat ve ya satıldı

Bunu düşünecek olan biz değiliz, Yönetim yapacak

Geçen seneden daha kötü ve etkisiz bir kadro var sahada, Eksik mevkiler dolmadığı gibi, Boşu boşuna mevki eksilttiler

KUPA her defoyu kapatmaz

Oyuncu transferlerinde çuval dolusu hatalarımız var. Bir tane tutuyorsa 5 tane çöp oluyor. Bunu yapan da yönetim ve Hoca

Koita, Trondsen, Berat, Yunus mallı, yusuf erdoğan, Kaussi, Emrehan, Pushaz , Gervinyo ??? nerde bu adamlar. Tutmadılar dimi? o halde Avcı istiyorsa elbet bir bildiği vardır lafı da doğru değil. ,

Bakasetas aylardır formsuz veye sakat
      Ömür aylardır hatta senelerdir sakat ve ya formsuz
      Visça yoksa sağ açık da yok mu olmalı
      takımd Eren bile rotasyon oyuncusu olacakkken , onun bile yedeği yok

Cornelius bir var bir yok, Ne onun varlığına göre oynuyoruz ne de onsuz oynayacak başka forvetimiz yok

Janini, Corneliusun mu yedeği, Visça'nın mı yedeği, Trezegeut'in mi yedeği ??? kararı kim verecek

Herkes her yerde oynayamaz

Denswil, sağ stoper değilse, Hugo neden oynatılmadı mesela?? Denswil'i hiç sağ stoperde görmüşmüdünüz??

Ya da Dorukhan ? Sağ stoper mi? 6 numara mı? 8 numara mı?

Sipois, Oyun kurucu mu?

BU TAKIM NE OYNUYOR BİLİYORMUSUNUZ??
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Oyun aklı olan 3 oyuncunun da olmaması turu kaybettiren en büyük etken oldu bana göre.

Bir noktadan sonra iş çaresizliğe döndü özellikle 2 yarı neredeyse hiç üretemedik,kornere sevinir olduk.Orta sahada topa yön veren,oyununun temposunu belirleyen oyuncu eksikliğini çok hissettik.Bireysel çabalarla çok kolay değil bu seviyelerde iş yapabilmek.Şansa olur,o da olmadı.

Avcı eleştirilebilir bu normal ama Djaniny'e 30'undan sonra gol vuruşu yapmayı da öğretemez.O golü yapsa çak farklı bir maç izleyecektik.Gol kaçar evet ama o zaman ŞL'de değil AL'de oynarsın.
        En son Larking tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 22:11.
        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Başakşehirin elemek üzere olduğu Antwerp takımı Kopenhag takımından en az 1 gömlek daha iyi bir takım. 1 tane sahada 1 tane de yedek kulübesindeki loser yüzünden birdaha muhtemelen göremeyeceğimiz şampiyonlar ligi elemesinden pisi pisine elendik. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.

Yorum

• ANTWERP NE TOP OYNUYOR ABİ YA ADAMLAR 2 PASLA KALEYE GELİYOR. BİZİM İSTEDİĞİMİZ TRABZONSPOR TAM OLARAK BUDUR. İLK YARI BAŞAKŞEHİR'iN ÖNDE BİTİRMESİ MUCİZE.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çözüm olarak , takıma adam eksltebilen, boyu olan ve fiziği olan, topa dalmaktan korkmayan, ikili mücadeleden kaçmayan, Fizik gücüyle rakibine avnatja sağlayan oyuncular olmalıydı.
              Orta sahası, Dorukhan, Ömür ve bardri olan ve sipis olan bir kurgu ile başarmazsın. Oyun zekası olan oyuncun olacak en azından bir tane olacak. Ben bartra haricinde oyun zekası olan oyuncu görmüyorum takımda. olanlar sakat ve ya satıldı

Bunu düşünecek olan biz değiliz, Yönetim yapacak

Geçen seneden daha kötü ve etkisiz bir kadro var sahada, Eksik mevkiler dolmadığı gibi, Boşu boşuna mevki eksilttiler

KUPA her defoyu kapatmaz

Oyuncu transferlerinde çuval dolusu hatalarımız var. Bir tane tutuyorsa 5 tane çöp oluyor. Bunu yapan da yönetim ve Hoca

Koita, Trondsen, Berat, Yunus mallı, yusuf erdoğan, Kaussi, Emrehan, Pushaz , Gervinyo ??? nerde bu adamlar. Tutmadılar dimi? o halde Avcı istiyorsa elbet bir bildiği vardır lafı da doğru değil. ,

Bakasetas aylardır formsuz veye sakat
              Ömür aylardır hatta senelerdir sakat ve ya formsuz
              Visça yoksa sağ açık da yok mu olmalı
              takımd Eren bile rotasyon oyuncusu olacakkken , onun bile yedeği yok

Cornelius bir var bir yok, Ne onun varlığına göre oynuyoruz ne de onsuz oynayacak başka forvetimiz yok

Janini, Corneliusun mu yedeği, Visça'nın mı yedeği, Trezegeut'in mi yedeği ??? kararı kim verecek

Herkes her yerde oynayamaz

Denswil, sağ stoper değilse, Hugo neden oynatılmadı mesela?? Denswil'i hiç sağ stoperde görmüşmüdünüz??

Ya da Dorukhan ? Sağ stoper mi? 6 numara mı? 8 numara mı?

Sipois, Oyun kurucu mu?

BU TAKIM NE OYNUYOR BİLİYORMUSUNUZ??
              Geçen sene yapılan transferler tak çalıştır şeklinde idi.
              Bu sene bir akıl tutulması yaşandı
              Son zamanlarda iyi bir akılla yonetildiginizbsoylenemz
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Irfan baya güzel asirti. Azicil sikecilerin macini izledim adamlar cok rahat top oyniyorlar, calim Atabilen oyunculari var. Tempo yapiyorlar. Kisaca, sahda ne yaptini bilen takim var. Bir an önce Visca Peres geri dönmesi lazim. Ozaman bizde farkli oynariz
                Yan pas geri pas yan pas uzun top yan pas geri pas…

Yorum

• Sadece şunu kabul etmiyorum.

Maç bitiyor son dakikada topu Uğurcan'a vermek ve onun da topu bekletmesi

Yahu Sivas bile dün 1-0 mağlupken hiç kaleciye vermeden hep ileri oynadı.

Bu sezon bizde şu yan paslar ve geri paslar çok tatsızlık verecek.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ANTWERP NE TOP OYNUYOR ABİ YA ADAMLAR 2 PASLA KALEYE GELİYOR. BİZİM İSTEDİĞİMİZ TRABZONSPOR TAM OLARAK BUDUR. İLK YARI BAŞAKŞEHİR'iN ÖNDE BİTİRMESİ MUCİZE.
                    Tebrikler Başakşehir'e
                    Deplasmanda 1-3 çok iyi skor
                    İyi bir takımı elediler.
                    Başakşehir'in oynadığı futbol hoşuma gidiyor.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyun aklı olan 3 oyuncunun da olmaması turu kaybettiren en büyük etken oldu bana göre.

Bir noktadan sonra iş çaresizliğe döndü özellikle 2 yarı neredeyse hiç üretemedik,kornere sevinir olduk.Orta sahada topa yön veren,oyununun temposunu belirleyen oyuncu eksikliğini çok hissettik.Bireysel çabalarla çok kolay değil bu seviyelerde iş yapabilmek.Şansa olur,o da olmadı.

Avcı eleştirilebilir bu normal ama Djaniny'e 30'undan sonra gol vuruşu yapmayı da öğretemez.O golü yapsa çak farklı bir maç izleyecektik.Gol kaçar evet ama o zaman ŞL'de değil AL'de oynarsın.
                      Hatay maçında da sağdan kaçırmıştı karşı karşıya

Topun altına girse iş bitecek.

5:33 dakikada Canini yeduğum o golü atsa maç çok farklı bir hikayeye evrilecekti muhtemelen
                      En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 26.08.2022, 07:47.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Cornelius’un ikinci yarıda kaçırdığı pozisyon, en az Canini’nin pozisyonu kadar müsaitti. Bu forvetler ile yol alamayız, bundan sonra nokta atışı forvet geleceğini de sanmıyorum..
                        McLas was Here

Yorum

• Kopenhagi o grupta gol atamadan elenir . Çöp kötü takıma elendik.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cornelius’un ikinci yarıda kaçırdığı pozisyon, en az Canini’nin pozisyonu kadar müsaitti. Bu forvetler ile yol alamayız, bundan sonra nokta atışı forvet geleceğini de sanmıyorum..
                            Cornelius o topu nasil kaleye tuturamadi sasirdim. Inanilmaz bi pozisyon du. Bu arada Bardhide ilk dk. bi Pozisyonu yedi.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cornelius o topu nasil kaleye tuturamadi sasirdim. Inanilmaz bi pozisyon du. Bu arada Bardhide ilk dk. bi Pozisyonu yedi.
                              Tarih yazacak futbolcular ozel olur imkansiz gibi gorunen gidisatta bir anda ortaya cikip golunu atar veya attirir
                              Waka baka visca sahada olsaydi mutlaka birisi sahne alabilirdi olmadi

Yorum

• Transfersizde Kopenhag´i eleriz diyen futbol özürlüleri burda mi???

Su macta yaptigimiz transferlerle, ilk golü atmis olsak bile, uzatmalarda bizi ücleyecek bir takim vardi karisimizda..hemde vasatötesi bir takim. Ama bizi analiz etmis, haddini bilerek, sadece futbolun dogrularini yapan bir takim..bizde bu Kopenhag takimini örnek alabilecek, bir Yönetim veya Teknik Adam var mi??
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Yükleniyor...
                                X