Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Hatayspor | 12.08.22 | Maç sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alpaslan Dedeş ligin en tecrübeli yardımcı hakemi ama belli ki bırakma zamanı gelmiş...
    Âbi bırak sen de yaa geçmişini de biliyoruz bunun, tecrübesi olsa ne olur leşin teki ve art niyetlinin teki.. koyu da fblidir yanlış değilsem
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şu ömür gereksizi ilerde ne halta yarıyor Allah aşkına yahu, ilk yarı tıkır tıkır çalışan baka geriye hapsoldu. Bizim vitaminsiz ilerde aylak aylak dolanıyor.
      *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Adam yerdeyken rakip atağa kalkıyorsa biz niye duruyoruz? Bu fair-play değil, aptallık.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 2. yarı atak yaptığımız kalenin oradaki yardımcıyı eğer bidaha bizim maça verirlerse bu yönetim bıraksın bu işi. Onun bunu evladı 3 tane arka arkaya ofsayt olmayan pozisyona ofsayt verdi keline tükürdüğümün iti.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• hatay nerde ciğersiz afrikalı var toplamış. tek emir var koş ve yat. koşarken yatabiliyorsan süper olur demişler hatta. prim var koşarken yatarsan.

Yorum

• hucum gücümüz yerlerde. djaniny neden oyuna girmez. bakasetas gitsin ondan mümkün değil daha iş çıkmaz
              from BOGAZIÇI

Yorum

• Gooolllllll
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Maç Djaninynin maçı,neyi bekliyorsun hocam.

Yorum

• Abdulkadir o nasil gol be
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Golllll

Yorum

• Bu çocuk kendini inanılmaz geliştirmiş

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2. yarı atak yaptığımız kalenin oradaki yardımcıyı eğer bidaha bizim maça verirlerse bu yönetim bıraksın bu işi. Onun bunu evladı 3 tane arka arkaya ofsayt olmayan pozisyona ofsayt verdi keline tükürdüğümün iti.
                          daha bulunduğu konumu iyi yöneten bir kel görmedim hayatımda...

Yorum

• Hoca neyi bekliyor, baka neden sut cekmiyor

Yorum

• Visca nın humerus kemiginde kırık varmış sanirim. İlk yari viscadan faydalanamauacağız maalesef. Çok kötü oldu.
                              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Aslanım be bu işte

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X