Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 38.Hafta | Başakşehir 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İkinci yarı çok iyi oynadık ama Volkan'ı geçemedik.Bunda Başaklar'ın gevşemesinin de payı vardır ama çok net pozisyonlar kaçırdık.Onların sadece iki tane pozisyonu vardı.
    Maç geneline bakıldığında bizim daha çok pozisyonumuz var.

Kaleci ve şanssızlık faktörü

Takımı eleştirmeye gerek yok.

Gerçi Ogün Temizkanoğlu yine memnun değil ama bari AA gençlerle çıksaydı diyor.

Ogün sürekli muhalif. Bu takımda forma giymiş birisi sezon boyu olumsuz eleştiri yapmamalı
    En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 22.05.2022, 18:05.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Bence ikinci yarı iyi oynamadık. Başakşehir topu bize bıraktı. Top ayağımızda olup birinci bölgede de baskı gormedigimizde iyiyiz zaten. Istikrarlı bir defans hattı oluşturmalıyız. Problemin büyük bir kısmı defans hattımızdan kaynaklanıyor. Sağ stoper sol bek ve orta saha transferi önümüzdeki sezonda yerimizi belirleyecektir. 3te 3 yaparsak yine sampiyonuz
      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Bu Egemen Korkmaz denen arkadaşın müritleri vardı özellikle de sezonun başında, takıma duran topları çalıştırıyormuş falan. Farkında mısınız bilmiyorum ama ceza sahasına kesilen hemen hemen her top (özellikle duran toplar) kalemizde tehlike yaratıyor. Hadi bunların savunulmasını geçtim en son ne zaman duran top organizasyonundan gol attık hatırlamıyorum bile. Tam olarak ne üzerine çalıştırıyor takımı bu arkadaş, bilen eden var mıdır? Eğer bir halta yaramıyorsa kulübemizde ve teknik heyetimizde yer kaplamasının amacı nedir?
        En son mirac61 tarafından düzenlendi; 22.05.2022, 18:10.

Yorum

• Hicbir amacimiz olmayan bir macta yine bir tane genc oyuncu yoktu.

Yorum

• İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Egemen Korkmaz denen arkadaşın müritleri vardı özellikle de sezonun başında, takıma duran topları çalıştırıyormuş falan. Farkında mısınız bilmiyorum ama ceza sahasına kesilen hemen hemen her top (özellikle duran toplar) kalemizde tehlike yaratıyor. Hadi bunların savunulmasını geçtim en son ne zaman duran top organizasyonundan gol attık hatırlamıyorum bile. Tam olarak ne üzerine çalıştırıyor takımı bu arkadaş, bilen eden var mıdır? Eğer bir halta yaramıyorsa kulübemizde ve teknik heyetimizde yer kaplamasının amacı nedir?
            Kafa vuramıyoruz bile.

Yorum

Bu Egemen Korkmaz denen arkadaşın müritleri vardı özellikle de sezonun başında, takıma duran topları çalıştırıyormuş falan. Farkında mısınız bilmiyorum ama ceza sahasına kesilen hemen hemen her top (özellikle duran toplar) kalemizde tehlike yaratıyor. Hadi bunların savunulmasını geçtim en son ne zaman duran top organizasyonundan gol attık hatırlamıyorum bile. Tam olarak ne üzerine çalıştırıyor takımı bu arkadaş, bilen eden var mıdır? Eğer bir halta yaramıyorsa kulübemizde ve teknik heyetimizde yer kaplamasının amacı nedir?
              Egemenle alakası yok stoperlerimiz hugo harici berbattttt.Trabzonsporda oynayan bir stopere topa kafa vurmasını öğretemezsin artık o iş bitti..
              En son nakzo tarafından düzenlendi; 22.05.2022, 18:27.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• geçen sene derece yapmamamıza rağmen şampiyonluk için umudum vardı. bu sene şampiyon olmamıza rağmen bir sonraki sene için endişeliyim. şampiyonluğun rehavetiyse ve yazın bu kapanırsa sorun yok tabi

Yorum

• İlk olarak sakosako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ağlaklar bayadır yorum yapmıyor demekki ikinci yarı fena değildik bu arada bu maçın hakkı 7-3 falan ya. yediğimiz goller de kendi hatalarımızdan yedik. neyse trabzonspor çok kötü takım, seneye kesin küme düşüyoruz. çoktan bitmiş bir lig maçında yenildiğimiz ve 38 haftada toplam 3 (ÜÇ) yenilgi aldığımız için konferans liginden yolumuza devam edeceğiz. başakşehire şampiyonlar liginde başarılar dilerim. abdullah avcının da lisansı iptal edilmişti en son rekor puanımızı 1 puanla egale edemediğimiz ve 81 puanla ligi tamamladığımız için. bu arada 19 yaşındaki genç stoper ahmetcan gole sebep olan bir hata yaptığı için futbolu bıraktı kuryeliğe başladı. kendisiyle ilgilenen borussia dortmund yetkililerine de aynen böyle iletirsiniz. borussia dortmund yetkilileri futboldan anlamaz çünkü açıklayın durumları ) neyse city maçından devam. stevie g, sendeyiz abim yap bir güzellik de bu sezonu dubleyle kapatalım...
                  Gooollllll

Stevie G baba yillar once ayagin kaydi is berbat oldu, simdi sira Kel`in ayagini kaydirmakta hadi kocum.

Bu arada 4`te 4 bile gelebilir. FA ve Lig Kupasi geldi. SL final ve bu mac
                  En son Erkin tarafından düzenlendi; 22.05.2022, 18:32.
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Genç oyuncu ile işi yok maalesef Abdullah Hoca'nın seneye bu çocuklar 5 dakika bile süre alamaz...

Zaten transferde 30-35 yaş aralığı bakılacaktır...

Çocuklara yazık olacak ona üzülüyorum...

Oynatsana abi şu maçta ilk 11 çocukları ne kaybedeceksin...

Ben bu kafayı anlamıyorum işte...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Aston Villa attı..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Genç oyuncu ile işi yok maalesef Abdullah Hoca'nın seneye bu çocuklar 5 dakika bile süre alamaz...

Zaten transferde 30-35 yaş aralığı bakılacaktır...

Çocuklara yazık olacak ona üzülüyorum...

Oynatsana abi şu maçta ilk 11 çocukları ne kaybedeceksin...

Ben bu kafayı anlamıyorum işte...
                        Koita yerine Emrehan koyamıyorsan ne diyelim ilginç yani bu Koita'da ne buluyor.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gooollllll

Stevie G baba yillar once ayagin kaydi is berbat oldu, simdi sira Kel`in ayagini kaydirmakta hadi kocum.

Bu arada 4`te 4 bile gelebilir. FA ve Lig Kupasi geldi. SL final ve bu mac

şampiyonluk gelirse herşey gelir abi. iki maçı da yanyana açtım yürek dayanmıyor. bu city bölüm sonu canavarı gibi bir takım stevie baba buradan bize bir şampiyonluk çıkarırsa inanılmaz bir hikaye olacak. hocam bu sefer ayakları kaydıracak güvenimiz tam ama bizim de kazanmamız lazım şuan averajla city önde. acayip bir ikinci yarı olacak kalp dayanmaz bu yoğunluğa...

Yorum

Stoperler, Hugo haric, yetersiz. Denswill bile bu lig icin idare eder (ayaklari iyi, sogukkanli) fazlasi degil
                            Istedigin kadar calis, malzeme bu
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Şampiyonluğu haftalar önce garantileyip 3 hafta kala resmileştiren ... kupasını alıp günlerdir eğlencesini yaşayan takıma bitmeyen lig işkencesinin farklı bir sonucu olmazdı.

Sanırım epey sayıda ismi de son kez formamızla izledik. İyi yada kötü hepsine teşekkürler.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şunu anladım ki taraftarımız ruh hastası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X