Ligi 10+ puan farkla bitirmek cillop olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 38.Hafta | Başakşehir 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigi 10+ puan farkla bitirmek cillop olur
Süper ligde şimdiye kadar şampiyonla ikinci arasındaki puan farkı en fazla 10 oldu (1988-1989 sezonu Şikebahçe-93 İkinci-83). Yenersek rekor bize geçiyor.
84 yaparak kendi puan rekorumuzu kırmak (2 kez 82).
Bir de sezonun en az gol yiyen takımı unvanını korumamız için gol atmalı ve en fazla 2 gol yemeliyiz.
Genel averajda +5 öndeyiz ama şb Malatya'ya fark atar. Genel averajda da zirvede olmak güzel olur.
Atılan gol sayısı şb ile aynı ancak dediğim gibi bu açıdan işimiz zor gibi
Kazanarak finali iyi yapalım. 4.lük için Alanya ile çekişiyorlar. Zor maç olacak.
Beraberlikte hiç sevmediğim 82 ile sezonu bitireceğiz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitsin artık bu lig çok uzadı.. kulüp olarak yapılacak işlerimiz var..
Tüm maçlar Cumartesi yapılsın ve bitsin. Cuma Cumartesi de olur naklen yayın açısından2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç yine olimpiyatta mı? En son başvuru yapılmıştı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlimpiyat olmaz. Hem artık gerek yok. İnsanlar yoruldu. Hem de Başakşehir'in üçüncülük hedefi devam ediyor. Puana ihtiyacı var.
Dördüncülük için Alanya ile yarışıyor (62-61).
Maç Başakşehir Fatih Terim Stadında olur.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşakşehir'in üçüncülük hedefi kalmadı renktaş (67-62)
Dördüncülük için Alanya ile yarışıyor (62-61).
Maç Başakşehir Fatih Terim Stadında olur.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Zor mac oyuncular ligi coktan bitirmisler rakip diri ısıran takim haftalardir takim kotu oynuyor 1 puan yaziyorum ugurcan gunundeyse bu sartlarda 3 puan cok zor surpriz olur benim icin1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
30 Nisan Cumartesi günü şampiyonluk turunu atmak için Trabzonda ve staddaydım.
Antalyasporun inanılmaz hırsını anlamakta güçlük çekmiştim..neyse
o akşam şampiyon olmuştuk
o gün canlı izlerken maçı rakip takımdan bir oyuncu dikkatimi çok çekti
bütün topları aldı,indirdi oyuncularımızı geçti inanılmaz iyi oynamıştı
hatta birde gol attı fizik güçü inanılmaz iyidi
araştırdım
kiralıkmış alma opsiyonu antalyaspordaymış
amerikalı
24 yaşında
1.93 boyunda
adı hajı wrıght
avcı hocamızın dikkatini inşallah çekmiştir.
**
ikinci sıradaki takımla puan farkının 10 puanın altına inmemesi için mutlaka yenmemiz gerekiyor b.şehiri
altımızdaki rakip malatyayı % 100 yenecektir.
ligin son haftasının programı açıklanmadı.
eğlenceyi bir kenara bırakarak bu hafta için takımın iyi hazırlanması ve hafta sonu galip gelmemiz iyi olacaktır.
şampiyona yakışır bitirelim ligi.
Yorum
-
Bazı arkadaşların da yazdığı gibi, sanırım bu maç artık Olimpiyat'ta olmaz. Hem bu kadar gerilimden sonra gerçekten inadına yapar gibi olur, hem de zaten ev sahibi biz değiliz.
Benim bu maçın Olimpiyat'ta olması halinde maça gidip şölen havasında ligi kapatma planım vardı ama Altay maçı'nın durumu işi bozdu. Aslında o maç Urfa veya farklı bir ilde oynanabilse belki çok daha esaslı plan olurdu ama yapacak bişey yok artık.
Peki şimdi benim merak ettiğim husus, Başakşehir stadındaki maça Ts seyircisi olarak girer miyiz? Sizce ortam nasıl olur? Farklı passolig kartı çıkarıp maça girsek, içerde sıkıntı çıkar mı?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
Rakipler, Şampiyon Trabzonspor'umuz ile ikinci arasındaki puan farkını tek elle gösteremiyor
Bu vaziyetin devam etmesi dileklerimle
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşların da yazdığı gibi, sanırım bu maç artık Olimpiyat'ta olmaz. Hem bu kadar gerilimden sonra gerçekten inadına yapar gibi olur, hem de zaten ev sahibi biz değiliz.
Benim bu maçın Olimpiyat'ta olması halinde maça gidip şölen havasında ligi kapatma planım vardı ama Altay maçı'nın durumu işi bozdu. Aslında o maç Urfa veya farklı bir ilde oynanabilse belki çok daha esaslı plan olurdu ama yapacak bişey yok artık.
Peki şimdi benim merak ettiğim husus, Başakşehir stadındaki maça Ts seyircisi olarak girer miyiz? Sizce ortam nasıl olur? Farklı passolig kartı çıkarıp maça girsek, içerde sıkıntı çıkar mı?
başkasının adına TS pasoligi dışında bir pasolig çıkarıp kendi fotonu koyarak girebilirsin
yatırım tavsiyesi değildirHER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum