Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence 70 bin vardır, o da sanırım Türkiye rekoru, var mı 70 bün seyircinin izlediği bir maç ligde?
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Dün muhteşemdi hakikaten batı üstten izledim görüş açısı bence iyiydi ama curcuna aşağıda olduğundan 2.yarı oraya daha yakın ayaktaydım ��

Maç gece oynansa ayrı güzel olurdu ama havalar geç kararıyor ertesi gün de mesai... kısmet artık. Gündüz gözüyle karnaval oldu

...

Bu arada özellikle kadıköyde organize olmuş bir grup sistematik olarak haftalardır toplumsal olay çıkartma derdinde. 3 kişiye 50 linç deneyince bunu övgülerle twitterda paylaşacak kadar da namertler. Yumruk yemeyen adam kendini bi halt zannedermiş devlet düzeni bozulmasın diye ses çıkarılmıyor şimdilik ama devamı gelirse dövüş nasıl yapılır onu da öğretiriz.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Penaltı sorunu umarım seneye devam etmez..

Yav bir maçımız penaltılara gitse..yandık !!

En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 16.05.2022, 12:39.
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Başka kutlama olur mu acaba yahu

Yorum

• güzel duygular yaşadık , kutlamaların rehavetine kapılıp futbolumuzu da unutmamak lazım

şimdi bize sağlam kadro ve nice başarılar için özellikle avrupada başarılı olmak yakışır

bu kutlamaları yapmak harika bir duygu ancak bununla senelerce övünecek bir halimiz de yok

işin özü şu : avrupada başarılı olmalıyız lig yetmez

ligde her sene bundan sonra şampiyon parolasıyla zaten çıkmalısın ama avrupada başarı hedefin olmalı

uefa kupası kazanmak hedefin olmalı

şampiyonlar liginde finale çıkma hedefin olmalı

bu kafayla gidersen bir çok başarıya imza atarsın

işte burada yönetim transfer ve altyapı iyi çalışacak sağlık ekibi

bu ekip işi işte bunun için mücadele vereceksin yoksa nal toplarsın
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.05.2022, 13:16.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Bütün bunların sorumsusu şımarık baba parasıyla tanınan yalı veledidir. Yapıkredi , koçtaş , arçelik gibi ve bu linkte bulunan https://www.koc.com.tr/faaliyet-alanlari/sirketler bütün şirketleri boykot ederek cevap vermeliyiz arkadaşlar. Özellikle yapıkredi bankasında maaşı olan ,hesabı bulunan, kredi kartını kullanan , kredi kullanan 1 Trabzonsporlu kalmamalı. Bizi 2012 yılındaki güçsüz , sinirli halimize geri getirmeye çalışıyorlar ,ama avuçlarını yalayacaklar .Aman ha forma giyen Fenevli görürseniz bir şey yapmayın , hatta onunla şampiyonluk sevincimizi yaşayıp , videolar paylaşın . Yapmak istedikleri şey kargaşa çıkarıp dün açıklama yaptıkları gibi bakın bunlar böyle dedirtmek. Zaten basın onların elinde ve yanında, dikkatli olun şampiyonluğumuza leke sürdürmeyin. sonunda yine kazanan biz olacağız.

Yorum

• İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                62bin - Maç günü öğlen saatlerinde Bilet Satış- Tribün doluluk oranı
                75 bin- stad full olduğu için söylenen rakam,
                97bin- bazı mecralarda söylenen rakam,
                102bin- bazı mecralarda söylenen rakam,

resmi olarak seyirci sayısı neye göre baz alınıyor bilen var mı?
                çünkü satılan bilet sayısı ile olmaz- gelen var gelmeyen var, Biletsiz giren <8 yaş altı çocuklar var vs.
                turnikelerden hesaplansa, dün turnikelerden bilet okutup geçen kimse var mı bilmiyorum ancak. ben 15:30 sonrası Doğu tribün gişelerindeydim son 15 dk da herkesi içeri aldılar, son15-20 dk da giren hiç bir taraftara bilet sorulmadı, bilet okutulmadı, gösterilmedi. o saatte daha dışarda belkide 10binin üzerinde kişi vardı. henüz stada varmayanlarla 10binlerle ifade edilebilir.

Sonuçta bizim dün kaç seyircimiz vardı stadda resmi olarak?

Biz Maça gittik. Biletimiz de vardı. Turnikelerde sorun vardı. Yandan kapıyı açtılar ve ordan girdik. Bizle beraber bütün girenlerin bileti olduğunu sanmıyorum. Ayrıca biz de Turnikeden geçmedik. Dolayısı ile resmi olarak sayıldık mı bilmiyorum. Bu nedenle tam rakamı bilmek imkansız ama kendi tahminim 75-80 Bin civarında. . Çünkü stadın koltuklu kapasitesi bu. Batı Üst tribünde epey boş koltuk vardı. Fakat Aynı Zamandan Doğu Tribün, Kale Arkaları ve Batının alt ve orta kısmının bir bölümü merdiven boşlukları dahil hınca hınç dolu idi. Onları dağıtınca boş koltuklardan fazla bir taraftar yapar.
                Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
                1-Mahmut Hoca
                2-TRABZONSPOR

Yorum

• REKORLARIN TAKIMI

Kendi sahasındaki zemin hasarı nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'na alınan Altay maçı için yönetimin bilet fiyatlarında indirime gitmesinden sonra 70 bin seyirci, karşılaşmayı tribünden takip etti. Olimpiyat Stadyumu'nda tarihinin en yüksek seyirci rakamlarından birine ulaşan bordo-mavililer, İstanbul'u adeta bayram yerine çevirdi. Mücadele öncesinde futbolcular ve teknik direktör Abdullah Avcı, tribüne çağrılarak alkışlandı. Karşılaşma sonu ise kupa ile atılan turda coşku tavan yaptı.

30 MİLYON TL HASILAT

Trabzonspor yönetiminin taraftardan gelen talep sonrası dünkü maçın bilet fiyatlarında indirime gitmesi sonrası olay olmuş ve 20 dakika içinde tüm biletler tükenmişti. 70 bin kişinin geldiği Olimpiyat Stadı'nda 30 milyon TL'lik hasılat elde edildiği öğrenildi.

AKIN AKIN OLİMPİYAT'A

Karşılaşma için saatler öncesinden yola çıkan Trabzonsporlu taraftarlar, konvoylar oluşturarak stada geldi. Trafik kilitlenirken, araçlar stada ulaşabilmek için uzun süre yolda kaldı. Bazı taraftarlar araçlarını bırakarak yürümeyi tercih etti. Giriş kapılarında da uzun kuyruklar oluştu. (Sabah)
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    güzel duygular yaşadık , kutlamaların rehavetine kapılıp futbolumuzu da unutmamak lazım

şimdi bize sağlam kadro ve nice başarılar için özellikle avrupada başarılı olmak yakışır

bu kutlamaları yapmak harika bir duygu ancak bununla senelerce övünecek bir halimiz de yok

işin özü şu : avrupada başarılı olmalıyız lig yetmez

ligde her sene bundan sonra şampiyon parolasıyla zaten çıkmalısın ama avrupada başarı hedefin olmalı

uefa kupası kazanmak hedefin olmalı

şampiyonlar liginde finale çıkma hedefin olmalı

bu kafayla gidersen bir çok başarıya imza atarsın

işte burada yönetim transfer ve altyapı iyi çalışacak sağlık ekibi

bu ekip işi işte bunun için mücadele vereceksin yoksa nal toplarsın
                    Mustafa Topaloğlu cumartesi stadda şarkısını okumadan önce bu takımdan Avrupa şampiyonu olmasını istiyorum dedi.

Neden olmasın?
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu bile oldukça sinir bozucuydu penaltı kaçırılır yani mesela Bakasetas o gün iki penaltı kaçırdı ama ikisini de de vurdumduymaz bi tavırla kullanmadı topu filelerle buluşturamadı sadece. Dün wakaeme'nin birinci penaltıyı kaçıracağı o kadar belliydi ki

Hatay maçında yediğimiz gol ofsayt değildi ama dünkü pozisyon penaltıydı zaten

Waka'nın ilk vuruşta kaçıracağı netti. Atacağı köşeyi belli etti ve çok cılız vurdu. Buna rağmen ikinciyi de o attı.

Gidici galiba

Gitmeden istatistik yapmak istedi sanırım.

Cornelius penaltıyı atsaydı sevinirdim.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        REKORLARIN TAKIMI

Kendi sahasındaki zemin hasarı nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'na alınan Altay maçı için yönetimin bilet fiyatlarında indirime gitmesinden sonra 70 bin seyirci, karşılaşmayı tribünden takip etti. Olimpiyat Stadyumu'nda tarihinin en yüksek seyirci rakamlarından birine ulaşan bordo-mavililer, İstanbul'u adeta bayram yerine çevirdi. Mücadele öncesinde futbolcular ve teknik direktör Abdullah Avcı, tribüne çağrılarak alkışlandı. Karşılaşma sonu ise kupa ile atılan turda coşku tavan yaptı.

30 MİLYON TL HASILAT

Trabzonspor yönetiminin taraftardan gelen talep sonrası dünkü maçın bilet fiyatlarında indirime gitmesi sonrası olay olmuş ve 20 dakika içinde tüm biletler tükenmişti. 70 bin kişinin geldiği Olimpiyat Stadı'nda 30 milyon TL'lik hasılat elde edildiği öğrenildi.

AKIN AKIN OLİMPİYAT'A

Karşılaşma için saatler öncesinden yola çıkan Trabzonsporlu taraftarlar, konvoylar oluşturarak stada geldi. Trafik kilitlenirken, araçlar stada ulaşabilmek için uzun süre yolda kaldı. Bazı taraftarlar araçlarını bırakarak yürümeyi tercih etti. Giriş kapılarında da uzun kuyruklar oluştu. (Sabah)
                        2 milyon dolar ediyor paramiz pul rekor hasilatda bile boyle durum isi cok zor turk takimlarinin kuzey ulkelerine ve afrikaya genc yeteneklere yonelip parlatip satmadikca hicbir sekilde ekonomiyi dönduremez bundan sonra turk takimlari
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bütün bunların sorumsusu şımarık baba parasıyla tanınan yalı veledidir. Yapıkredi , koçtaş , arçelik gibi ve bu linkte bulunan https://www.koc.com.tr/faaliyet-alanlari/sirketler bütün şirketleri boykot ederek cevap vermeliyiz arkadaşlar. Özellikle yapıkredi bankasında maaşı olan ,hesabı bulunan, kredi kartını kullanan , kredi kullanan 1 Trabzonsporlu kalmamalı. Bizi 2012 yılındaki güçsüz , sinirli halimize geri getirmeye çalışıyorlar ,ama avuçlarını yalayacaklar .Aman ha forma giyen Fenevli görürseniz bir şey yapmayın , hatta onunla şampiyonluk sevincimizi yaşayıp , videolar paylaşın . Yapmak istedikleri şey kargaşa çıkarıp dün açıklama yaptıkları gibi bakın bunlar böyle dedirtmek. Zaten basın onların elinde ve yanında, dikkatli olun şampiyonluğumuza leke sürdürmeyin. sonunda yine kazanan biz olacağız.
                          Migrosu ne zaman satti bunlar bosunami alisveris yapmiyorum simdi ben migrosdan
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• hocam turnike yanlıtır değil, turnike hiçbir şey ifade etmez. dediğim gibi, biz 15-20 dk kala girebildik yoğunluktan. Bağrışmalar küfürler üzerine polis lanet olsun dedi açtı kapıları. ne turnike ne bişey. hiç kimse turnikeden geçmedi.iki aşamalı kontrol noktasından hiç bir şey kontrol edilmeden girdik.

hatta o sayede , içeri almayacaklarından korktuğum meşalaleri de çanta ile sokabildim )

İlk olarak carantinas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunun net bir cevabı bence yok ama 70bin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Turnike sayımı muhtemelen yanıltır turnike karekodları okuyamadığından biz de dahil tunikelerden ikili ikili olarak geçtik. Çoluk çocuk çok fazlaydı. Bulunduğumuz blokta hiç boş yer yoktu zaten ayaktaydık. (Güney Kale arkası). Bakınca sadece batının üst köşelerinde ufak boşluklar vardı.

Yorum

• aynen dediğin gibi gerçekleşti

bundan dolayı şu rekor seyirci tescillenmezse yazık olur.

İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz Maça gittik. Biletimiz de vardı. Turnikelerde sorun vardı. Yandan kapıyı açtılar ve ordan girdik. Bizle beraber bütün girenlerin bileti olduğunu sanmıyorum. Ayrıca biz de Turnikeden geçmedik. Dolayısı ile resmi olarak sayıldık mı bilmiyorum. Bu nedenle tam rakamı bilmek imkansız ama kendi tahminim 75-80 Bin civarında. . Çünkü stadın koltuklu kapasitesi bu. Batı Üst tribünde epey boş koltuk vardı. Fakat Aynı Zamandan Doğu Tribün, Kale Arkaları ve Batının alt ve orta kısmının bir bölümü merdiven boşlukları dahil hınca hınç dolu idi. Onları dağıtınca boş koltuklardan fazla bir taraftar yapar.

Yorum

• Çok doğru... arttırıyorum,

bu boykot, iptal işlemlerini yaparken malum Kişi "Ali Koç un halkı ayrıştırıcı , kin ve nefrete teşvik edici söylemlerinden dolayı iptal /Boykot ediyorum" diye özellikle belirtilmeli..
                                Bence Bu detay, harektin sonuca ulaşması için çok çok önemli.

Ben YKB deki hesap ve kartımı iptal ettirirken özellikle bu ifadeyi kullandım.

İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bütün bunların sorumsusu şımarık baba parasıyla tanınan yalı veledidir. Yapıkredi , koçtaş , arçelik gibi ve bu linkte bulunan https://www.koc.com.tr/faaliyet-alanlari/sirketler bütün şirketleri boykot ederek cevap vermeliyiz arkadaşlar. Özellikle yapıkredi bankasında maaşı olan ,hesabı bulunan, kredi kartını kullanan , kredi kullanan 1 Trabzonsporlu kalmamalı. Bizi 2012 yılındaki güçsüz , sinirli halimize geri getirmeye çalışıyorlar ,ama avuçlarını yalayacaklar .Aman ha forma giyen Fenevli görürseniz bir şey yapmayın , hatta onunla şampiyonluk sevincimizi yaşayıp , videolar paylaşın . Yapmak istedikleri şey kargaşa çıkarıp dün açıklama yaptıkları gibi bakın bunlar böyle dedirtmek. Zaten basın onların elinde ve yanında, dikkatli olun şampiyonluğumuza leke sürdürmeyin. sonunda yine kazanan biz olacağız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X