Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maç çok performans değerlendirmesi yapılmaz . Ancak bu maç, lig genelini ve seneye düşüenece olursak;

UĞURCAN; İki hata yapsa da golde hatalıydı diyemem. adam sert ve çok iyi yere vurdu. yine de topa temas etti, çıkarabilirdi. Sanırım sondan ikinci maçı. Seneye gidecek gibi gözüküyor. Allah yolunu açık etsin. ancak kaliteli yerli bir kaleci bulmak çok zor, Kaleyi yabancı yapmanın yerli kuralında nasıl el kol bağladığını diğer takımlarda gördük
    SERKAN,Asist yapmış olsa da(KK) ,malesef TS un yedek Sağ beki potansiyeli yok
    DORUKHAN; en etkili adamları onun taraftaydı. Zorlandı. ancak bir çok mücadelede hamleleri yerindeydi. ÖZellikle seneye Yerli kontenjanında kadroya ilk yazılacak isim olacak. Mutlaka bu seneiki seviyenin altına düşmemeli.
    AHMETCAN; bence olacak, kumaşı iyi tecrübe kazandıkça iyi bir stoper olabilir. Seneye kadroda olursa çok fayda alırız. Ancak transfer de yapabilir gibi gözüküyor.
    VHUGO; Çok iş düşmedi ancak seneye mutlaka kalmalı, yanına iyi bir adam şart.
    H4; çok iş düşmedi ama her zaman yüreğimiz ağzımızda. Bu tedirginlikle lig bitmez. Yerli olarak daha iyisi olmayacaksa yedek yerli Stoper olarak kalabilir. Yoksa gidip kendi seviyesinde bir takımda kariyerini geliştirsin.
    İKÖYBAŞI, ne diyim?
    HAMSIK; zaman zaman insiyatif almaya çalıştı. Basit oyun aklına çok ihityacımız var. Umarım seneye en azından 60-75 dk tempo yapabilir.
    BAKASETAS: Ne oldu bu adama anlamıyorum? ilk yarı gibi olmayacaksa , iy ibir bonservisle gidebilir. yerine Talisca-Yyazıcı tarz ve klasında biri alınmalı
    AÖMÜR; Bildiğimiz Ömür, topu alıp kısa adımlarla gölgesine çalım atmaya çalıştı. Varlığı da dert, yokluğu da.. Artık genç değil, çok daha fazla mesafe katetmeliydi. Bu sene transfer yaparsa, en büyük eksikliği Yerli kontenjanından hissederiz.
    BERAT; Son maçta fena değildi, bu maçta yorum yazacak bir şeyi yok. Ancak bu performansla seneye bu takımda yer alamaz almamalı. İlk geldiği maçlardaki seviyeye çıkarsa Yerli kontenjanından yedek kalabilir.
    VISCA; Yahu bu adam VISCA mı anlayamıyorum. GS maçından sonra maçı yok. Bu adam bu kadar kötü oynayamaz, yorgun mudur, başka bir sorun mu var anlamıyorum. Ama son haftlaradaki tüm maçların bana göre açık ara performanıs en kötüsü. Seneye böyle olacaksa mevkisinde sağlam hızlı ve süratli bir adam olması şart.
    NWAKAEME; ekstra işler yapmadığı zaman çekilecek gibi değil. Bu tempo ile PTT de bile zor oynar, koştuğunu görmedim. yürüdüğünde de performansı kötü ise çekilmiyor. Geçen rakamlar doğru ise, o paraları o yaşa vermek çok anlamlı değil. ancak maaş artı Maç başı olursa 1 sene daha performans alınabilir. ancak kesin olan bir şey varsa; gitse de kalsa da oraya süratli çok çok iyi bir adam şart.
    Ayrıca Hadi 1. yi geçtim. Yanına gelmiş atmayı isteyen Cornelius a 2. penaltıyı attırmamasına acayip sinir oldum. Sanki babasının çiftliği.
    CORNELLIUS; adamım, her zaman mücadelesini yapıyor. ancak özellikle gol kralı olması için sanki takımda bir istek arzu yok. ben olsam moralim bozulur. Son penaltıyı mutalaka o atmalıydı. Seyircinin Uğurcan diye bağırması anlamsız olsa da yine de Waka nın atmasından daha anlamlı olurdu Uğurcan ın atması.
    DJANINI; bir şey yapmadı. İyi bonservis getirecekse ve yerine çok daha iyisi alanacaksa gönderilebilir. yoksa iyi performanslarını gerçekleştireceği beklentisi ile kalabilir.
    KOITA; ??

Yorum

• Taraftara , dün 3 konuda anlam veremedim .

1. Penaltıyı Corneliusun atması gerekirken , Uğurcan diye bağırması. Ki , taraftar Cornelius diye bağırsa büyük ihtimalle penaltıyı o atardı . Gol krallığını geçtim , bu adamın mücadelesi bunu hak ediyor.

2. Kale arkası tribünü bir marş başlatıyor ancak doğu orta kısım katiyen sağdaki soldakilere uymuyor. İlla o güruh ' un başlattığı marş söylenecek. Bir olmak diye bir tutumları kesinlikle yok.

3. Meşale yakmayı , nasıl tutulacağını , meşale artık ateşe döndükten sonra nasıl söndürüleceğini bilmeyen insanlar meşale kullanıyor . Beceriksizlikleri yüzünden güzelim Trabzonspor bayrağını yaktılar. Fıkra gibi.

Gençlerle neden çıkmadı diye soran arkadaşlara , hocanın dün maç sonundan sonra yaptığı konuşma yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Bende isterdim gençlerle sahaya çıkmasını, koita gireceğine Emirhan ' ın girmesini ancak yapacak bir şey yok .

Yorum

• Penaltıya kimse itiraz etmedi doğru düzgün. Buradan bile uyanmak lazım duruma. Senin benim bile penaltı ile alakası yok dediğimiz pozisyonda Altaylılar çıldırırdı hakemi döverdi. Bunları düşünmek zor değil arkadaşlar. Penaltı yaptıran adam yalandan bir itiraz etti o kadar. Tekrarlanırken keza öyle. Biz anca istanbulluların gazına gelip haksız yere ittiler filan diye saçma yorumlar yaparız zaten. Kaldı ki leyhe aleyhe bir çok pozisyon oluyor. Ligin genelinde de terazi dengede bizim için. Neyse!

Olimpiyat çok güzeldi. Herkesin ayağına sağlık. Çok keyifli bir gün geçirdik ailem ve ben.

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taraftara , dün 3 konuda anlam veremedim .

1. Penaltıyı Corneliusun atması gerekirken , Uğurcan diye bağırması. Ki , taraftar Cornelius diye bağırsa büyük ihtimalle penaltıyı o atardı . Gol krallığını geçtim , bu adamın mücadelesi bunu hak ediyor.

2. Kale arkası tribünü bir marş başlatıyor ancak doğu orta kısım katiyen sağdaki soldakilere uymuyor. İlla o güruh ' un başlattığı marş söylenecek. Bir olmak diye bir tutumları kesinlikle yok.

3. Meşale yakmayı , nasıl tutulacağını , meşale artık ateşe döndükten sonra nasıl söndürüleceğini bilmeyen insanlar meşale kullanıyor . Beceriksizlikleri yüzünden güzelim Trabzonspor bayrağını yaktılar. Fıkra gibi.

Gençlerle neden çıkmadı diye soran arkadaşlara , hocanın dün maç sonundan sonra yaptığı konuşma yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Bende isterdim gençlerle sahaya çıkmasını, koita gireceğine Emirhan ' ın girmesini ancak yapacak bir şey yok .
          Bayrak değil pankarttı yanan. Biz tam altındaydık az daha yanıyorduk

(UEFA)

Yorum

• Dün 9 yaşındaki oğlumu ilk defa maça getirme şansım oldu. Formasını giyip yüzüne de 61 yazıp saat 13.00 de yola çıktım. Yol boyunca asılan bayrakları gösterdim durdum . Bayrakları arabalarına bağlayan stada giden taraftarlarımızla kısa kısa konvoy yapıp kornalarla selamlaşıp durduk. Stada girdim oğlumla ilk kez görmüş şaşkın şakın bana bakıyor. İnanın taraftarları gördükçe nasıl gururla gösteriyorum onları. diyorum bak ne kadar büyük bi taraftarımız var. Maçta nasıl bağırıyor Trabzon diye görmeniz lazım. bu sevdayı aşılamak onu yaşamak bambaşka bir duygu. umarım herkesin çocukları da bu duyguyu yaşar. boşuna demedik oğlumda seni sevecek"..
            gerçekten keyif aldık.. hem oğluma trabzonspor sevgisini biraz daha fazla yaşattığım için seviniyorum hem o büyük taraftarımızı o stattı doldurduğunu gördüğüm için seviniyorum. O kadar insan yollara düşmüş gurbet dediğimiz yerde takımını görmek için şehrin bi ucuna gelmiş.
            Allah hepsinden razı olsun . Ayaklarınıza sağlık.
            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• valla dostum, ben gırtlağım yırtılana kadar CORNELIUUUUSSSS diye bağırdım.. )

baktım bütün millet Uğurcan diye bağırıyo, bencil waka da topu bırakmayacak, atamayacağına emin olduğum için, bu defa "CORNELİUS, DÖNEN TOPU TAKİP ET, CORNELIUUUSS.." diye bağırdım son gücümle...
              ama duyuramadım

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bayrak değil pankarttı yanan. Biz tam altındaydık az daha yanıyorduk
                Doğu kanadının , tabelaya yakın kısmındaydım. Bağırmaktan , son anda bordo mavi bir şeyin yandığını görünce bayrak sanmıştım

Bayrak değilse problem değil diyeceğim de , senin de söylemiş olduğun gibi aşağıdaki adamların üzerine düşecekti az kalsın .

Neyse ki fark edildi de , aşağıdaki önlem aldılar .

Yorum

• Allah bağışlasın, maşallah

Duyuglarını çok iyi anlayabiliyorum. benzer durumu iki çoğuğum (19 ve 7 yaş) ve yeğenim 5 yaş ile hissettim.
                  Büyük olan taraftarı olmamakla birlikte GS ye yakındı, küçüğü TS li ama çok bir şey hissetmiyordu. 5 yaşındaki yeğenim FB li idi. bu şampiyonluk maçı hepsinin yuvaya dönüşünü sağladı
                  biz şanssız ve bahtsız bir dönem yaşadık, inşallah çocuklarımız bu cefayı çekmez, bu mutluluğu çok sık yaşarlar.

İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dün 9 yaşındaki oğlumu ilk defa maça getirme şansım oldu. Formasını giyip yüzüne de 61 yazıp saat 13.00 de yola çıktım. Yol boyunca asılan bayrakları gösterdim durdum . Bayrakları arabalarına bağlayan stada giden taraftarlarımızla kısa kısa konvoy yapıp kornalarla selamlaşıp durduk. Stada girdim oğlumla ilk kez görmüş şaşkın şakın bana bakıyor. İnanın taraftarları gördükçe nasıl gururla gösteriyorum onları. diyorum bak ne kadar büyük bi taraftarımız var. Maçta nasıl bağırıyor Trabzon diye görmeniz lazım. bu sevdayı aşılamak onu yaşamak bambaşka bir duygu. umarım herkesin çocukları da bu duyguyu yaşar. boşuna demedik oğlumda seni sevecek"..
                  gerçekten keyif aldık.. hem oğluma trabzonspor sevgisini biraz daha fazla yaşattığım için seviniyorum hem o büyük taraftarımızı o stattı doldurduğunu gördüğüm için seviniyorum. O kadar insan yollara düşmüş gurbet dediğimiz yerde takımını görmek için şehrin bi ucuna gelmiş.
                  Allah hepsinden razı olsun . Ayaklarınıza sağlık.

Yorum

• Hersey harikaydi be gelen herkesin ayaklarına saglik bu kulupte bu taraftar oldukca bu kulup sonsuza kadar varolacak insallah
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla dostum, ben gırtlağım yırtılana kadar CORNELIUUUUSSSS diye bağırdım.. )

baktım bütün millet Uğurcan diye bağırıyo, bencil waka da topu bırakmayacak, atamayacağına emin olduğum için, bu defa "CORNELİUS, DÖNEN TOPU TAKİP ET, CORNELIUUUSS.." diye bağırdım son gücümle...
                      ama duyuramadım
                      Penaltı kaçıran kişiye bi daha penaltı attırılmaz.
                      Örn: TS-GİRESUN maçı son dakikası skor 1-1 Baka tekrarlanan penaltıyı da atamadı.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Penaltıya kimse itiraz etmedi doğru düzgün. Buradan bile uyanmak lazım duruma. Senin benim bile penaltı ile alakası yok dediğimiz pozisyonda Altaylılar çıldırırdı hakemi döverdi. Bunları düşünmek zor değil arkadaşlar. Penaltı yaptıran adam yalandan bir itiraz etti o kadar. Tekrarlanırken keza öyle. Biz anca istanbulluların gazına gelip haksız yere ittiler filan diye saçma yorumlar yaparız zaten. Kaldı ki leyhe aleyhe bir çok pozisyon oluyor. Ligin genelinde de terazi dengede bizim için. Neyse!

Olimpiyat çok güzeldi. Herkesin ayağına sağlık. Çok keyifli bir gün geçirdik ailem ve ben.
                        Hatay'da son saniyede yediğimiz gol ofsayttı. Ona saysınlar.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Penaltı kaçıran kişiye bi daha penaltı attırılmaz.
                          Örn: TS-GİRESUN maçı son dakikası skor 1-1 Baka tekrarlanan penaltıyı da atamadı.
                          Şu bile oldukça sinir bozucuydu penaltı kaçırılır yani mesela Bakasetas o gün iki penaltı kaçırdı ama ikisini de de vurdumduymaz bi tavırla kullanmadı topu filelerle buluşturamadı sadece. Dün wakaeme'nin birinci penaltıyı kaçıracağı o kadar belliydi ki

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hatay'da son saniyede yediğimiz gol ofsayttı. Ona saysınlar.
                          Hatay maçında yediğimiz gol ofsayt değildi ama dünkü pozisyon penaltıydı zaten

En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 16.05.2022, 11:47.

Yorum

• 62bin - Maç günü öğlen saatlerinde Bilet Satış- Tribün doluluk oranı
                            75 bin- stad full olduğu için söylenen rakam,
                            97bin- bazı mecralarda söylenen rakam,
                            102bin- bazı mecralarda söylenen rakam,

resmi olarak seyirci sayısı neye göre baz alınıyor bilen var mı?
                            çünkü satılan bilet sayısı ile olmaz- gelen var gelmeyen var, Biletsiz giren <8 yaş altı çocuklar var vs.
                            turnikelerden hesaplansa, dün turnikelerden bilet okutup geçen kimse var mı bilmiyorum ancak. ben 15:30 sonrası Doğu tribün gişelerindeydim son 15 dk da herkesi içeri aldılar, son15-20 dk da giren hiç bir taraftara bilet sorulmadı, bilet okutulmadı, gösterilmedi. o saatte daha dışarda belkide 10binin üzerinde kişi vardı. henüz stada varmayanlarla 10binlerle ifade edilebilir.

Sonuçta bizim dün kaç seyircimiz vardı stadda resmi olarak?

Yorum

• İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              62bin - Maç günü öğlen saatlerinde Bilet Satış- Tribün doluluk oranı
                              75 bin- stad full olduğu için söylenen rakam,
                              97bin- bazı mecralarda söylenen rakam,
                              102bin- bazı mecralarda söylenen rakam,

resmi olarak seyirci sayısı neye göre baz alınıyor bilen var mı?
                              çünkü satılan bilet sayısı ile olmaz- gelen var gelmeyen var, Biletsiz giren <8 yaş altı çocuklar var vs.
                              turnikelerden hesaplansa, dün turnikelerden bilet okutup geçen kimse var mı bilmiyorum ancak. ben 15:30 sonrası Doğu tribün gişelerindeydim son 15 dk da herkesi içeri aldılar, son15-20 dk da giren hiç bir taraftara bilet sorulmadı, bilet okutulmadı, gösterilmedi. o saatte daha dışarda belkide 10binin üzerinde kişi vardı. henüz stada varmayanlarla 10binlerle ifade edilebilir.

Sonuçta bizim dün kaç seyircimiz vardı stadda resmi olarak?
                              Bunun net bir cevabı bence yok ama 70bin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Turnike sayımı muhtemelen yanıltır turnike karekodları okuyamadığından biz de dahil tunikelerden ikili ikili olarak geçtik. Çoluk çocuk çok fazlaydı. Bulunduğumuz blokta hiç boş yer yoktu zaten ayaktaydık. (Güney Kale arkası). Bakınca sadece batının üst köşelerinde ufak boşluklar vardı.

Yorum

• İlk olarak carantinas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunun net bir cevabı bence yok ama 70bin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Turnike sayımı muhtemelen yanıltır turnike karekodları okuyamadığından biz de dahil tunikelerden ikili ikili olarak geçtik. Çoluk çocuk çok fazlaydı. Bulunduğumuz blokta hiç boş yer yoktu zaten ayaktaydık. (Güney Kale arkası). Bakınca sadece batının üst köşelerinde ufak boşluklar vardı.
                                Dün ben de batı tribününde 12 dk kala polis kapıyı actı bilet sormadan gectik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X