Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlarda sürü psikolojisi var..tek veya iki kişi olduklarında son derece uysal, ancak toplu hâlde olduklarında vahşileşiyor..polise şikayet etmedik çünkü bir taraftar şikayet etmiş, cevap olarak tahrik etmeyiniz cevabı almış
    O poliside sikayet etceksiniz o zaman tahriklik bir durum yok ortada gorevini yapmiyor diye olmadi savciliga bir dilekce yok oyle dava ..her zaman dedim bu 3 ezikler kendi aralarinda dusman gibi gozukurler ama alakasi yoktur buyuk cogunlukla.. asil dusmanliklari hazimsizliklari bizedir cunku suru psikolojisi ile hareket eden bu insanlar 80 ilin toplamasidir neden bizim sehir degilde trabzon bunu basariyor diye kuduruyolar..şikeciler degil baska takimla da kafa kafaya girsek ayni seyler yasanacakti muhtemelen..sadece digerlerin baskanlari bu K.O.C kadar patavatsizlik yapamazdi bu simarik adamin derdi baska birseyleri bildigin kaşıyor devletde yol verdi dur diyemedi ne hikmetse hayirlisi yine de oyuna gelmeyelim sakin kalalim kafamiz attimi gozumuz birsey gormuyor malum ozellikle bizi olaylarin icine cekmeye calisiyor net bir sekilde bu herif hedef gosteriyor kayseride yasananlar bugun bursa yolunda yasananlar marmarayda yasananlar ciddi birseyler dönüyor..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hepimiz penaltı için şüpheli yaklaştık ,ancak alttaki video da yavaş çekimde top kayan rakibin elinden sekmiş..

Bizim gibi taraftar dünya üzerinde yok..
      Arkada kalmasın

Yorum

• aynen öyle,
        biz çok bekledik ancak onlar çok şanslı.
        inşallah her sene yaşarlar bu sevinci

zaten bu şampiyonluk sayesinde tam anlamıyla TS li oldular )

eminim bu şampiyonluklar taraftar sayımız da çok etkileyecek.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok şanslı çocuklar. İlk maçında kupa kaldırdık diye hava basacaklar ileride

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkada kalmasın
          Doğu üstten net gördüm şu eli tvde göremediler mi cidden?
          ( ゚д゚)

Yorum

• Takım şampiyonluğu yaşadığı için ve bir gün önce şampiyonluk kutalamaları veg eç saatta yolculuk vs. bu maçta çok fazla beklenti seviyemi düşürmüştü zaten.

tek düşüncem yenilmemek, yenebiliyorsak yenmek,
            ve Cornellius a mümkün olduğu kadar gol attırmak.

ve son olarak henüz dakika alamamış birkaç gence son dakikalarda da olsa yer vermek.

penaltıyı neden Cornelliusa attırmazsın yahuu..?? sanki takımda süper penaltıcılar var da.. ulan zaten şampiyon olmuşsun bundan sonraki tek hedefin GOl Kralının bizden olması olabilir. Hocam bunu neden maçtan önce konuşmadı, anlamadım. Hele Cornelliusun gidip konuşması ve istemesine rağmen Waka nın 2. yi de kullanmaktaki ısrarı beni çok kızdırdı. o kadar ki gole sevinemedim bile

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Koç ve FB yönetimi suç işledi resmen ülkeyi karıştırmak için konuşup hiçbir şekilde ceza ya da uyari almiyorlar.

Bunları önlemesi gerekenler ülkeyi yönetenlerdir, kimlerin kimleri koruduğu da gayet açıktır. Ülkede resmen bilerek ve isteyerek hemen hemen her alanda gerginlik seviyesi en üst düzeyde tutuluyor kimse engel olmuyor.

Bu iş artik raydan çıktı resmen linç edip adam öldürmeye teşebbüs var. İstanbul gibi şehirde forma giydim diye Ali Koç'un provake ettiği kişiler beni yaralamak öldürmek isteyecek ve devlet bunu suçsuz bırakacak öyle mi ?

Bunlara yargı ve siyaset yoluyla sert müdahale gerekiyor yoksa futbol üzerinden iç savas çıkacak, yakında Meksika'daki gibi +18 taraftar saldırıları haberleri gelecek bu ülkenin askeri polisi hakimi savcısı hükümeti yok mu ? Aslinda cevabi belli soru sordum ama neyse.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ajsndknasjdkansdas
                ( ゚д゚)

Yorum

• ne yalan söyliyim ben Tribünden görmedim. hatta tv den bile tekrarlardan sonra görebildim.
                  Hakem ele veridyse anlarım ancak faule verdiyse saçma olmuş?

Hakemin önce penaltıyı gösterip, sonra eli gösterip, bizim aleyhimize atış gibi göstermesi ayrı bi komedi. ne demek istedi ben anlamadım

Yorum

• Ali Koç denen müptezel derhal spordan uzaklaştırılmalıdır.

Bakın size ciddi bir tehlikeden bahsedeyim!!!!!!!

Bu sene açık ara önde gittiğimiz için taraftarımız gayet metanetli bir şekilde rakiplerinin can çekişmeleri karşısında ki mutluluğuyla bize yapılan ve söylenen sözlere gülerek tepki gösterdiler ve sezonu bitirdik.. Lakin koç denen kişi, yaptığı açıklamalar ile Anadolu'daki çifte takımı tutan kişileri üzerimize saldı ve kayseri maçında olduğu gibi, trübünlerdeki FB li olaylarını izledik

Bu olayları seneye çok daha fazla yaşayacağız. Hele ki biz gelecek sene biraz sendelersek, taraftarlarımız da benzer karşılıkları verdiğinde iş raydan çıkacak ve futbol oynanamaz bir hal alacaktır her yer..

O açıdan bizim yöneticilerimizi uyarıyorum. Bu Koç'un yaptığı açıklamalara sadece gülerek ve muhatap almıyoruz diyerek geçiştiremezsiniz. Bu tehlikeyi göreceksiniz ve her türlü cezayı alması için mücadele etmelidir. Onun anlayacağı diller ona cevap vermelidir.

Şunu diyorum?? Kımse bizim taraftarı sağduyulu falan sanmasın ve şımarmasında . İş psikoplatlığa vardığında neler yapabildiğimizi geçmiş seneler şahittir.

Bunların ayar vermesine musade edilememelidir ve derhal on alınmalıdır. Yoksa ahlak dersi vermeye devam edecekler
                    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 16.05.2022, 00:56.
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bu malum provokatör başkan hakkında suç duyurusunda bulunulmayacak mı acaba...
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İç sahayı namağlup kapattık. 12 galibiyet 7 beraberliğimiz var. Gelecek sezon galibiyet sayısını biraz daha artıralım.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali Koç denen müptezel derhal spordan uzaklaştırılmalıdır.

Bakın size ciddi bir tehlikeden bahsedeyim!!!!!!!

Bu sene açık ara önde gittiğimiz için taraftarımız gayet metanetli bir şekilde rakiplerinin can çekişmeleri karşısında ki mutluluğuyla bize yapılan ve söylenen sözlere gülerek tepki gösterdiler ve sezonu bitirdik.. Lakin koç denen kişi, yaptığı açıklamalar ile Anadolu'daki çifte takımı tutan kişileri üzerimize saldı ve kayseri maçında olduğu gibi, trübünlerdeki FB li olaylarını izledik

Bu olayları seneye çok daha fazla yaşayacağız. Hele ki biz gelecek sene biraz sendelersek, taraftarlarımız da benzer karşılıkları verdiğinde iş raydan çıkacak ve futbol oynanamaz bir hal alacaktır her yer..

O açıdan bizim yöneticilerimizi uyarıyorum. Bu Koç'un yaptığı açıklamalara sadece gülerek ve muhatap almıyoruz diyerek geçiştiremezsiniz. Bu tehlikeyi göreceksiniz ve her türlü cezayı alması için mücadele etmelidir. Onun anlayacağı diller ona cevap vermelidir.

Şunu diyorum?? Kımse bizim taraftarı sağduyulu falan sanmasın ve şımarmasında . İş psikoplatlığa vardığında neler yapabildiğimizi geçmiş seneler şahittir.

Bunların ayar vermesine musade edilememelidir ve derhal on alınmalıdır. Yoksa ahlak dersi vermeye devam edecekler
                          Bu olaylarda futbolcular kendisine yabancı madde atan kişiler hakkında bireysel olarak suç duyurusunda bulunmalılar.

Hatta kayseri maçı için müşteki olarak dorukan ve ugurcan bunu şimdiden yapmalılar ki seneye olacak olaylar için şimdiden ön almış oluruz.

Bizim metanetimizi koruyup sahanın dışına çıkmamamız lazım orada hep kaybediyoruz yıllarımız gidiyor. Bu borçla zaten sendeler isek zor toparlanırız.

RNE-L22 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          En son aksamvakti tarafından düzenlendi; 16.05.2022, 02:21.
                          Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu malum provokatör başkan hakkında suç duyurusunda bulunulmayacak mı acaba...
                            Yaptıkları yanına kar kalmamalı
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Ne zaman olimpiyat stadına gitsem muhakkak bir dayının " Yeğenim otur da maç izleyelim " sözü ile karşı karşıya kalıyorum .

Neyse ki tüm baskılara rağmen tribünde bir saniye dahi oturmayarak takımıma desteği verdim.

Doğu üstte gerçekten çok iyi bir ambiyans sağladığımıza inanıyorum...

Maç ile ilgili geleceğe dair en ümit vermeyen kısım ise , 3 kuruşluk futbol oynamayan VİSCA ' nın yine sahada kalması ve varını yoğunu ortaya koyan cornelius yerine djaniny girmesi idi.

Umarım hoca bu VİSCA hayranlığından vazgeçer. Yoksa seneye VİSCA nın bu performansı ile sahada kalması sezon genelinde bizi çok yoracaktır.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne zaman olimpiyat stadına gitsem muhakkak bir dayının " Yeğenim otur da maç izleyelim " sözü ile karşı karşıya kalıyorum .

Neyse ki tüm baskılara rağmen tribünde bir saniye dahi oturmayarak takımıma desteği verdim.

Doğu üstte gerçekten çok iyi bir ambiyans sağladığımıza inanıyorum...

Maç ile ilgili geleceğe dair en ümit vermeyen kısım ise , 3 kuruşluk futbol oynamayan VİSCA ' nın yine sahada kalması ve varını yoğunu ortaya koyan cornelius yerine djaniny girmesi idi.

Umarım hoca bu VİSCA hayranlığından vazgeçer. Yoksa seneye VİSCA nın bu performansı ile sahada kalması sezon genelinde bizi çok yoracaktır.
                                Visca'da büyük düşüş var. Başakşehir'deki performansından uzak. Toparlanması lazım. Mental doymuşluktan dolayıdır. Şampiyonluk erken gelince oyuncuda böyle düşüşler olur. Kasımpaşa ve GS maçında attığı kritik goller ve Göztepe maçında Abdüş'e yaptığı asisti unutmadık.
                                Cornelius'un gol kralı olması için gol atmasını çok istedim ama olmadı. Çok mücadele etti hatta ikinci devrenin başında çok yaklaştı ancak direğin yanından çıktı.
                                Hatay'daki El Kaabi farkı açtı bu hafta
                                Canın sağ olsun kral. Seni seviyoruz.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X