Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biletlerin çok azı satışta. Sadece yüzde 6'sı satılmış gözüküyor ama VİP'te yer yok. Doğu ve Batı tribünlerinden çok az sayıda bloklarda yer var. Çok saçma. Ya gruplara bedavadan en güzel blokları verdiler ya da biletlerin yarıdan fazlası satıldı. Çok saçma.
    Bilet sitelerinden de satılıyor biletler ondan olabilir
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilet sitelerinden de satılıyor biletler ondan olabilir
      Biletwise diye bir site buldum. Bilet fiyatları fahiş! 10.000 liraya bilet var. İnsaf artık. Karaborsaya mahkum edilmemizden ne farkı var?
      Ben kulübü hiçbir şekilde masum bulmuyorum ve çok kızgınım. Şampiyonluğu bile taraftarının burnundan getirmeyi başardılar. Yazıklar olsun...

Yorum

Biletwise diye bir site buldum. Bilet fiyatları fahiş! 10.000 liraya bilet var. İnsaf artık. Karaborsaya mahkum edilmemizden ne farkı var?
        Ben kulübü hiçbir şekilde masum bulmuyorum ve çok kızgınım. Şampiyonluğu bile taraftarının burnundan getirmeyi başardılar. Yazıklar olsun...
        Kulübün yakın zamanda karaborsaya önlem aldığını görmedim. Üstelik yapılabilecek 50 tane şey varken.
        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
        8.KUŞATMA

Yorum

• Maçtan tek beklentim corneliusun gol atması. Ama oynar mı ondan bile emin değilim. Kutlama sonrası çoğu futbolcumuz yorgun olacak.
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• Trabzon'da 40 bin kişilik stada şampiyonluk maçına özel fiyat belirlemek mantıklıdır, biletler 10 bin lira da olsa satılacaktı ve gördüğünüz gibi satıldı.

Hedefsiz maç için 80 bin kişilik stada sırf kupa göstereceğim gel deyip en düşük fiyatı 500 lira yaparsan küfür yersin. Trabzon'daki şampiyonluk maçlarıyla asla kıyaslanamaz, aynı şey değil.

Satışa çıktı mı kaç bilet satıldı bilmiyorum sürümden para kazanmak varken son derece saçma fiyatlarla stadı dolduramayip rezil olma ihtimalini kimse düşünmedi mi ?
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 11’de satışa çıktı biletler ve yaklaşık 5500 bilet satılmış. Rezillik resmen.

Yorum

• Oyuncusuna imza attırırken forma satan bir başkandan bahsediyoruz arkadaşlar. Kötü tasarımlı t-shirtü de Olimpiyat'taki maçı da nakde çevirme derdinde. Akyazı'daki anıt ve bayrak NFT'si projelerinde hedef kitleyi doğru belirlemişti ancak Altay maçı bilet fiyatları gördüğüm kadarıyla Kayseri maçının üstüne tüy dikecek gibi... Gerçi bugün PassoLig kartı çıkarıp maça gideceğini duyduğum beş on kişi de var.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Biletlerin çok azı satışta. Sadece yüzde 6'sı satılmış gözüküyor ama VİP'te yer yok. Doğu ve Batı tribünlerinden çok az sayıda bloklarda yer var. Çok saçma. Ya gruplara bedavadan en güzel blokları verdiler ya da biletlerin yarıdan fazlası satıldı. Çok saçma.
                  Eleştiri güzel bir şey de her şey de eleştirilmez ki VİP niye yok belki vipleri özel misafirlerine ayırmışlar biliyorsunuz 1000 kişiden 1 er milyon talep edilmiş belki bunlara ve ailelerine ayrılmış oralar senin benim alacağımız yerler açık istediğimiz kadar alabiliriz
                  Konu bu değil ŞAMPİYON olduk bu stat dolarsa 100 milyon gelir geliyor burada ağırlanacak iş adamlarından istenen paralar alınabilirse seneye muhteşem bir takım kurma şansımız olacak ama hala 61 liraya maç seyretme isteyen arkadaşlar var diğitürk bile tv de bu fiyatta maç seyrettirmez size siz olimpiyatta şampiyon takımı 61 liraya seyretmeyi hayal ediyorsunuz
                  @ okşoholu

Yorum

• İstanbul da taraftar bir şekilde gidecek herkes düşünüyor ne yapsak etsek diye bir şekilde o maça gidecekler ama tabiki bazısı ailesi olmadan bazısı zor duruma düşerek bazısı ise parası olduğu halde imkanı olmayanlara üzüldüğü için keyifsizleşti durum

Gönül isterdi ki herkes gelebilsin ama yönetim bu şekilde istemedi maalesef

Yorum

• Halen bir indirim söz konusu değil, şaka sanıp saatlerce bekledim ama fiyatlarda değişiklik olmadı... Küssen küsülmez, atsan atılmaz durumdayız. Şampiyon olduk da kutlayamıyoruz. Şaka gibi.

Yorum

• Oly. Stadina kira veya kulanma Parasi verilecek mi devlete?
                        Bence bizi belese o stadi kulandimazlar...yoksa?

Yorum

• Zonguldaktan eşimle maça gidecektim git gel araba 600-700 lira yakıyor. otobüse binsen aynı parayı verirsin üstüne birde 500 lira bilet üstüne orada da harcadım ettim desen oldu mu 1500*2 ben şimdi bu maça nasıl gideyim? Maaşlı çalışan adamın şunu karşılama imkanı yok. Eşimle bi maç izleyelim dedik o da olmadı.

Birde gidecem oraya koşmayan herhangi bir hedefi olmayan adamların beni kanser etmesine maruz kalıcam. En iyisi evde oturup izlemek.

Yorum

• Bence bu bilet fiyatlarını gurbetçilere yönelik yaptılar bana öyle geliyor. Çünkü İstanbul'a gelmeleri kolay.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zonguldaktan eşimle maça gidecektim git gel araba 600-700 lira yakıyor. otobüse binsen aynı parayı verirsin üstüne birde 500 lira bilet üstüne orada da harcadım ettim desen oldu mu 1500*2 ben şimdi bu maça nasıl gideyim? Maaşlı çalışan adamın şunu karşılama imkanı yok. Eşimle bi maç izleyelim dedik o da olmadı.

Birde gidecem oraya koşmayan herhangi bir hedefi olmayan adamların beni kanser etmesine maruz kalıcam. En iyisi evde oturup izlemek.
                              Paraya kıyamıyorsun ama koşan takım istiyorsun
                              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Paraya kıyamıyorsun ama koşan takım istiyorsun
                                Sen kıyarsın paraya gider izlersin o zaman.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X