Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortalama fiyatı 500 tutup 50000 kişiye bilet satsan yetecekti sana
    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• yalnız yönetim bir konuda haklı sene başı bu takım 300 500 1 bin tl ye kombine sattı inanmayan varsa açıp baksın rakamlara. senede 3-5 maçı da böyle pahalı yapar kasayı doldururuz diye düşündüler. bırakın aga gidebilsin gitsin maça yapacak bir şey yok. seneye herkes kombine alsın.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İstanbul sizin neyinize diyenlere cevap stadı doldurmaktı. Yönetim sağolsun düşünemedi.

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takım son 10 maçı kazansaydı, kupada finale çıksaydı 500 lira kabul edilebilirdi ama takım da dökülüyor kim verecek bu paraları?

bir de 40bin bilet satışı bekliyorlarmış
          Rize maçıyla başlayan kötü futbol ve beraberlikler serisine ilaveten
          Hatay'da bitime 47 sn kala kaybedilen 2 puan ve maddi getirisi ile Kayseri'de uzatmalarda kaybedilen rezil maçın yarattığı moral bozukluğu var.
          20.000'i geçmez taraftar sayısı
          Tüm kardeşlerim yazmış. 500 TL verecek insan sayısı çok az
          Yaşam iktidar için sefa, vatandaş için eza ve cefa haline dönüştü.
          Kupada finale çıksaydık, şb ile 20 olan puan farkını azaltmayıp havlamalarına ve saldırmalarına müsaade etmeseydik olimpiyat stadı zulümpiyat olmayabilirdi. Bunu birçok taraftarımız bekliyordu. Çoğumuz üzgün, sinirli ve şokta hala
          Tüm bunlara rağmen 500 TL bilet koymak hiç makul değil
          En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.05.2022, 12:11.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yalnız yönetim bir konuda haklı sene başı bu takım 300 500 1 bin tl ye kombine sattı inanmayan varsa açıp baksın rakamlara. senede 3-5 maçı da böyle pahalı yapar kasayı doldururuz diye düşündüler. bırakın aga gidebilsin gitsin maça yapacak bir şey yok. seneye herkes kombine alsın.
            Bu maç teknik olarak iç saha maçı. Kombineler niye geçersiz?

Yorum

yalnız yönetim bir konuda haklı sene başı bu takım 300 500 1 bin tl ye kombine sattı inanmayan varsa açıp baksın rakamlara. senede 3-5 maçı da böyle pahalı yapar kasayı doldururuz diye düşündüler. bırakın aga gidebilsin gitsin maça yapacak bir şey yok. seneye herkes kombine alsın.
              Kombine aldım hakkım olan maça gidemiyorum hadi özel bir durum tekrar bilet alalım ama onu da böyle fiyatlara satmak çok saçma kendim için konuşmuyorum çok şükür ben yine bu maça gidebilirim ama çocuklarını ailesini maça götürmek isteyen insanlar zor durumda kalıyor

Son 1 haftadır yaşananlar inanın (kayseri maçı da dahil) midemi bulandırdı maça falan gidesim de yok

Yıldız futbolcu isteyen alsın bu biletleri diyen zihniyetlere de karşıyım burası avrupa deil ayrıca bu sene ki kadroda çok büyük yıldızlar yoktu adam 5.000 tl maaş alıyor ailesini götüremiyor maça adamın eline böyle bir fırsat gelmiş çocukları senelerdir neden Trabzonsporu tutuyor anlatma fırsatı gelmiş olacak iş deil bu kusura bakmayın ama bu maç ekonomik fırsat maçı deildi bu maç gövde gösterisi yapacağımız maçtı

Bu sene ne kombine alırım ne forma ne de başka bir ürün

Yorum

• Çok yanlış düşünceler görüyorum burada ve twitterda.Neymiş bu fiyatlarla 20 bin kişi giderse ucuz fiyata 70 bin kişinin gitmesinden daha fazla para kazandırırmış.Herşey para değildir, şampiyonluk günü meydanda yaptığın organizasyondan elde ettiğin başarıyı dünyanın en büyük pr ajanslarına dünyanın parasını versen elde edemezdin. Bu bilet fiyatları fiyasko. 200 lira yap 70 bin kişiyi topla tüm futbol hesaplarında yeniden yer al, tüm dünya yine seni konuşsun. İstanbulda yaşamama rağmen kombinem var kombinemi geçerli saymıyosun üstüne birde kişi başı minimum 500 lira vermemi bekliyosun.
                TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• 70 binlik stadda neden 55 bin bilet satılıyor ???
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yonetim istanbullular senede 1 kez maca gelecek ondada bu fiyati versinler diye dusunmus olabilir ama sunu bilmeleri lazim istanbulda 10 milyon seyircisi olan takim bile bu fiyatlarda 70bin dolduramaz. 70 bin kisi demek istanbuldaki tataftarinin yaklasik yuzde 10i demek bu fiyatlarla mumkun degil

Yorum

• Yıllardır kombine alıyorum. Gittiğim maç sayısı 3 . Güvendiğim taraftar olduğunu bildiğim kişilere ücretsiz devrettim.Satmadım. Kar kapadı görmedim.ilk maaşımı elime almadan kombine aldım. Ben Altay maçına gideceğim diye Antalya maçına gitmedim. Tüm planlarımı buna göre yaptım.Teknik olarak iç saha maçı olan Altay maçında bu hakkım neden elimden alınıyor. Elimden geldiğince her türlü desteği verdiğim kulübünün yöneticilerinin bunu yapmaya ne hakki var? Neden sadece kulübe desteklemek dışında bir şey yapmayan ben ve benim gibi taraftarlar cezalandiriliyor
                      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                      Sizler var ya .....

Yorum

• Ticarette ve tüccarlıkta sürümden para kazanmak diye bir şey vardır..Bir malı piyasadaki benzer mallardan daha ucuza satıp daha çok müşteri çekmek ve genel toplamda rakiplerine göre daha fazla kar yapma amacı gütmek sürümden para kazanmanın altın kuralıdır..10 bin kişiden ortalama 1000 liralık biletle hasılat toplayacağına kapasitesi 70 bini aşan stadyumdan ortalama 500 liraya bilet satsan daha karlı çıkacağın gün gibi ortadayken bu fiyatlar yönetim içindeki hangi akılsızın önerisidir doğrusu çok merak ediyorum..Stadın kapasitesi düşük çapta olsa mevcut bilet fiyatlarını olağan karşılarım..2 adet Akyazı büyüklüğündeki Olimpiyat stadını mevcut bilet fiyatlarıyla değil Trabzonspor taraftarı hiçbir İstanbul takımı taraftarı bile dolduramaz..Yönetim içinde bu konuda birileri işgüzarlık yapmış işte olay bu kadar basit..

Açıklanan bilet fiyatları amiyane tabirle taraftara "sen maça gelme ulan ayı" demekten başka bir anlam ifade etmiyor benim için..
                        En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 12.05.2022, 12:30.
                        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu maç teknik olarak iç saha maçı. Kombineler niye geçersiz?
                          Bunun tek nedeni maçın trabzon'da oynanmıyor olması. Ek olarak kombine sahipleri istanbula gelemez ya da başkasına pahalıya devrederler diye de düşünmüş olabilirler. %100 sebep bunlardır.

Yorum

Bunun tek nedeni maçın trabzon'da oynanmıyor olması. Ek olarak kombine sahipleri istanbula gelemez ya da başkasına pahalıya devrederler diye de düşünmüş olabilirler. %100 sebep bunlardır.
                            Her anlamda yanlış. Dün akşam twitter yayınında Egemen hatırlattı. Yıllar önce maçlardan biri İzmir'e alındığında, ki o zaman kombineler bildiğin kart şeklinde, Trabzon'dan İzmir'e kombineler elden götürülmüştü. Yine de geçerliydi. Bugünkü aksiyon normalde bildiğin davalık mesele.

Trabzon'daki kombine sahibi kadar İstanbul'da kombine sahibi vardır; bunun farkında olmadıklarını sanmıyorum. Bizde üç tane var. Her maç ücretsiz devrettik boş kalan biletleri. Antalya maçında kombineler doluydu, eşimle ikimize ekstra bilet parası bile verdik. Bir tane maç geldi ayağımıza, ona giremiyoruz. Fahiş fiyata satan zaten BJK maçından beri satıyor, hem de Trabzon'da. Çok yanlış karar, neresinden tutsan elinde kalıyor.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kombine aldım hakkım olan maça gidemiyorum hadi özel bir durum tekrar bilet alalım ama onu da böyle fiyatlara satmak çok saçma kendim için konuşmuyorum çok şükür ben yine bu maça gidebilirim ama çocuklarını ailesini maça götürmek isteyen insanlar zor durumda kalıyor

Son 1 haftadır yaşananlar inanın (kayseri maçı da dahil) midemi bulandırdı maça falan gidesim de yok

Yıldız futbolcu isteyen alsın bu biletleri diyen zihniyetlere de karşıyım burası avrupa deil ayrıca bu sene ki kadroda çok büyük yıldızlar yoktu adam 5.000 tl maaş alıyor ailesini götüremiyor maça adamın eline böyle bir fırsat gelmiş çocukları senelerdir neden Trabzonsporu tutuyor anlatma fırsatı gelmiş olacak iş deil bu kusura bakmayın ama bu maç ekonomik fırsat maçı deildi bu maç gövde gösterisi yapacağımız maçtı

Bu sene ne kombine alırım ne forma ne de başka bir ürün
                              Hocam yüzde yüz yazdıklarında haklısın ben istanbul'da yaşasaydım gitmezdim şu kayserispor maçından sonra acayip sinirliyim. Bu istanbul yalakalarına 1.dakika da öne geçip ikinci yarı 4 tane gol yiyip turu verdik.

yönetimin de taraftarın da haklı olduğu konular var orta yolun bulunması lazım.

trabzonda son maçlarda fiyatlar yüksekti buna rağmen stadyum tıklım tıklım doluydu.

taraftara da potansiyel bankamatik muamelesi yapmak saygısızlıktır.

sonuçta yaşadığımız ülkenin şartları da belli.

Yorum

• Trabzonspor bir devrimdir dedik , İstanbul hegemonyasını , güce dayalı statükoyu yıkacağız derken bu gidişle trabzonspor bizi yıkacak

Kendimi zor tutuyorum.. maçtan sonra ekonomik anlamda sorun yaşayacağımı bile bile, yine de bilet alacağım sanırım..
                                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X