Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=figirm;1921647191]
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Foruma kaç kez girdiğim belli.Tek bir mesajımda da İstanbul takımlarını kayıran bir ifade bulamazsın.Senden farkım şu, ben yanlışı biz yapınca gözümü kapamıyorum.Zaten erkenden şampiyonluğu mantıken garantilediğimiz bir ligde son 2 hafta canımı sıktı o kadar.Ama senle de bir ortak noktamız var rahat ol; bu sene süper liği ikimizin de tuttuğu takım şampiyon bitirdi
    Eger gercekten trabzonsporluysan 2010 2011 sampiyonu trabzonspor yazarmisin. Hem forumda rahatlar bu konudaki tartismayi bitirmis olursun.
    Boffin olayini abartmaya gerek yok, ortada oyle net bir darbe yok. Kalabalik arasinda kalmis, tabiki de guvenlik daha dikkatli olmaliydi. O kadar kalabaligi onleyemedi demekki.
    Keske kalabalik arasinda kalan guray ve nuri olsaydi. Fazlasiyla haketmislerdi.

Yorum

• [QUOTE=emre6117;1921647230]
      İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eger gercekten trabzonsporluysan 2010 2011 sampiyonu trabzonspor yazarmisin. Hem forumda rahatlar bu konudaki tartismayi bitirmis olursun.

Boffin olayini abartmaya gerek yok, ortada oyle net bir darbe yok. Kalabalik arasinda kalmis, tabiki de guvenlik daha dikkatli olmaliydi. O kadar kalabaligi onleyemedi demekki.
      Keske kalabalik arasinda kalan guray ve nuri olsaydi. Fazlasiyla haketmislerdi.

Ben yazsam da yazmasam da ''2010-2011 şampiyonu Trabzonspordur''

Yorum

• 30.haftada FB-Konya ile oynarken forumdaki sıkı taraftarlar aman berabere kalsınlar diye Konya galipken FB gol atsın diye dua ederken, ben bırakın Konya yensin. zaten bize rakip olamaz,bari FB ikincilikten de olsun diye yazdım.Hani bazı çokbilmiş arkadaşlar akıllarınca beni FBli falan ilan etmeye çalışıyorlar ya.Şimdi şampiyondan sonraki tablodan hoşnutlar mı acaba.

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen ben normalde çok sakin bir insanım, kolay sinirlenen bir insan değilim.. ama Nuri nin o akşam hareketleri dediğin gibi normal değildi..beni fazlasıyla irrite etti..son saniyelerde kenarda adam bildiğin hücuma geçti.. bütün saygımı kaybetti.. biz ; yatsın bize demiyoruz..tabiiki oynatacak sampiyondan puan alacak , hırs yapacak.. ancak onun yaptığı bunlar değildi.. bildiğin taraftarın üstüne oynadı...eski trabzonspor taraftarı olsaydı Avni Aker de onu stadtan cikarmazdi..
          Uzatmalarda takıma saldırın diye cırlıyor hayırdır nuri şampiyon mu olacaktın bizi yenince apoletmi boncuk mu takacaklardı bir yerine ne oldu o gece sana seneye fb ile olan maçı pür dikkat izleyecem ondan sonra gerekli yorumlarda bulunacağım.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Visca Allahına kurban şampiyonluk sonrası konuşmasında bu camia beni çağırınca koşarak geldim diyor hemde istanbuldaki yaşamı bırakıp canım koçum benim.
            En son nakzo tarafından düzenlendi; 02.05.2022, 15:53.

Yorum

• Gelecek sezon Antalya'daki maça çok daha sert hazırlanacaklardır ancak Avcı hocada bu seneki kadar yumuşak bir takım kurmayacaktır. Mevcut ideal11e en az 4 oyuncu takviyesi şart. Gidecekler hariç tabiki. Bu kadro bizi şampiyon yaptı. Ancak aynı kadro ile şampiyonlar liginde Bjkden farkımız olmaz. Ertuğrul Doğan ve Avcı hoca stratejisini belirlemiştir.

Yorum

• Ankaragücü taraftarı fenerium önünde Trabzon tezaruhatı yapıyor gıglarını çıkaramıyorlar offf öyle keyfe geldim ki Aslansınız anadolu çocukları.

Yorum

• Muazzam video
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Tayphoon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gelecek sezon Antalya'daki maça çok daha sert hazırlanacaklardır ancak Avcı hocada bu seneki kadar yumuşak bir takım kurmayacaktır. Mevcut ideal11e en az 4 oyuncu takviyesi şart. Gidecekler hariç tabiki. Bu kadro bizi şampiyon yaptı. Ancak aynı kadro ile şampiyonlar liginde Bjkden farkımız olmaz. Ertuğrul Doğan ve Avcı hoca stratejisini belirlemiştir.
                    Özellikle orta saha ve bek pozisyonu fazla yumuşak kaldı
                    her gelen takım inanılmaz bir öz güvenle elini kolunu sallayıp pozisyon buluyor

Avcı önce bu problemi çözecek
                    Transferde öncelikli mevkiler canavar gibi defansif orta saha ve merkez orta saha

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Özellikle orta saha ve bek pozisyonu fazla yumuşak kaldı
                      her gelen takım inanılmaz bir öz güvenle elini kolunu sallayıp pozisyon buluyor

Avcı önce bu problemi çözecek
                      Transferde öncelikli mevkiler canavar gibi defansif orta saha ve merkez orta saha
                      Aynı düşüncedeyim, takım hem çok yaşlı hemde yumuşak bu bizi sezonun son diliminde çok zorladı

Yorum

• Boffin olayinda eğer futbolcuya karşı şiddet uygulanmışsa özür dilemeliyiz.

Biz başkalarının yaptıklarını referans gösterecek takım değiliz. Kaldı ki Boffin karakteri yüksek bir futbolcu. Ne bize ne de ona böylesi muamele yakışmaz.

Ben görüntüleri tekrar izleyemedim. Varsa şiddet ben kendim kulübe gidip özür dileyeceğim.
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Yorum

• Boffin olayı için kendini bilmez birinin yaptığı hareket olayda şudur kesin bak seni pis şikeci bize bilendin fenere bilenmiyorrsun bu kadar kafasında yapılmış ama ne olursa olsun misaifrdir özür dilersin vurulmaaz öyle

ancak
                            anadoluu takımlarından dost olmaz benden söylemesi bir kaç tanesi hariç.

Nurinin bir kesim tarafları kalkmış indirmek lazım
                            hakemin hatası yüzünden düdük erkenden hareket yapış olayın aslı bu aslında. seyircinin suçu yok o konuda.

artistlik yapanların hepsinin hesabını göreceğiz seneye sahaya gömeceğiz futbolumuzla
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 02.05.2022, 18:46.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Boffin olayı için kendini bilmez birinin yaptığı hareket olayda şudur kesin bak seni pis şikeci bize bilendin fenere bilenmiyorrsun bu kadar kafasında yapılmış ama ne olursa olsun misaifrdir özür dilersin vurulmaaz öyle

ancak
                              anadoluu takımlarından dost olmaz benden söylemesi bir kaç tanesi hariç.

Nurinin bir kesim tarafları kalkmış indirmek lazım
                              hakemin hatası yüzünden düdük erkenden hareket yapış olayın aslı bu aslında. seyircinin suçu yok o konuda.

artistlik yapanların hepsinin hesabını göreceğiz seneye sahaya gömeceğiz futbolumuzla
                              Fener ile İstanbul'da 1-1 kaldıkları maçta, fener taraftarlarına küfür ettiği için kırmızı görmüştü boffin..o maçta da baya bir gerginlik yaşandı..hatta o zaman oyuncu olan Nuri de fb taraftarlarına tepki göstermişti.. yani bazı olayları art niyetli olarak okumamalıyız.. ama Nuri ve Giray için bizim maçta kesinlikle niyetleri bozuktu..

Bence bizim sahamızda abartacak bir şey olmadı.. zaten olsaydı boş durmaz, darp raporu falan alır servis ederlerdi..
                              En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 02.05.2022, 19:02.
                              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• takip etmedim inan.ama şampiyon olacak hali yok antalyanın .öyle de olsa biraz kıçı kalkmış nurinin. farketmez.hakem hatası var zaten işin aslı o.anadolu takımları bize daha çok bileniyor abi inan.abi adamlar bjk maçı iptal olsun şu bu bai vuru yapmışlar.uğraşıyorlar gene bakma sen.seneye daha çok uğraşırlar
                                İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fener ile İstanbul'da 1-1 kaldıkları maçta, fener taraftarlarına küfür ettiği için kırmızı görmüştü boffin..o maçta da baya bir gerginlik yaşandı..hatta o zaman oyuncu olan Nuri de fb taraftarlarına tepki göstermişti..

Bence bizim sahamızda abartacak bir şey olmadı.. zaten olsaydı boş durmaz, darp raporu falan alır servis ederlerdi..
                                En son erenslash tarafından düzenlendi; 02.05.2022, 19:03.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X