İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
Kendime yeni yeni gelebiliyorum.
İyi ki şampiyonluk maçına da gidebilmişim.
Şükürler olsun ŞAMPİYON olduk. Tebrikler tüm renkdaşlara...
ŞAMPİYON
Yorum
-
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoffin olayinda eğer futbolcuya karşı şiddet uygulanmışsa özür dilemeliyiz.
Biz başkalarının yaptıklarını referans gösterecek takım değiliz. Kaldı ki Boffin karakteri yüksek bir futbolcu. Ne bize ne de ona böylesi muamele yakışmaz.
Ben görüntüleri tekrar izleyemedim. Varsa şiddet ben kendim kulübe gidip özür dileyeceğim.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoffin yumruk iddialarını reddetmiş.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi zaten yok..arkadan bir kendini bilmez itiklemis.. öyle bir yumruk olsa bu ağlaklar hemen darp raporu alır resmileştirirdi..
O hengamede Berat bile iteklendi. Gayet doğal
Şikecilerin yaptığı, çamur at izi kalsın.
İşleri bu
Alavere dalavere riv riv rivEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 04.05.2022, 13:04.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklın yolu bir kardeşim. Varol
O hengamede Berat bile iteklendi. Gayet doğal
Şikecilerin yaptığı, çamur at izi kalsın.
İşleri bu
Alavere dalavere riv riv riv
Ne merakliyiz abartmaya.
Neden darp etsinlerki boffini.
Zateb darb veya bunun gibi durum olsa bunu net sekilde gozumuze sokarlardi.
Ama antalyasporun tutumu, guray ve nurinin garip hal ve hareketlerini unutmamak lazim. O macta tesvik oldugunu dusunuyorum.
Yorum
-
Boffin olayı yalan ya eğer olduysa bile maç bittikten sonra oluyor. Maç sırasında sahaya girdiklerinde Boffin yarı sahada duruyor soyunma odasına gitmiyor orada da forma falan isteyenler vardı.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesef bizim bazi traftarlar da akima hemen kapiliyorlar, yok boffine darbe varmis, yok ozur gerekliymis.
Ne merakliyiz abartmaya.
Neden darp etsinlerki boffini.
Zateb darb veya bunun gibi durum olsa bunu net sekilde gozumuze sokarlardi.
Ama antalyasporun tutumu, guray ve nurinin garip hal ve hareketlerini unutmamak lazim. O macta tesvik oldugunu dusunuyorum.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ee burada yumruk yedi diyenler ne olacak? Ortada net bir şey yok, başkasının algısına gelip hemen hüküm veriyorlar. Hangi takımlısınız? Boffin sadece arbede içinde kaldı. Onun da sebebi kendisi. İçeri en son giren Antalyalı futbolcuydu herhalde. Senin endişen varsa koşa koşa girersin içeri. Ayrıca arbede içinde kaldıktan sonra milleti ite ite içeri girdiği görüntülerde görünüyor. Hatta o yumruk sallama olayında yumruk sallayan adama omuz atıyor önce. Galiba adamın salladığı da boşa gitti. En azından kendi açıklamasına göre öyle olmuş.
Yorum
-
Şampiyonluğumuzu kutlamayan 3 ist iblisinin herhangi bir şampiyonluğunu kutlayacak herhangi bir Trabzonspor yönetimine hakkım haram olsun bu 3 mikrop bizim için bu saatten sonra yok hükmündedir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bu yumruk olayı sadece bu forumda konuşuluyor.. hiç bir yerde konuşan yok..
video atmalar, resim paylaşmalar... maç bitti, sampiyon olduk , bunun sevincini yaşamak yerine hâlâ ; yok şöyle oldu, yok böyle oldu.. özür falan..En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 04.05.2022, 19:14.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluğumuzu kutlamayan 3 ist iblisinin herhangi bir şampiyonluğunu kutlayacak herhangi bir Trabzonspor yönetimine hakkım haram olsun bu 3 mikrop bizim için bu saatten sonra yok hükmündedir.
Sivas, Konya, Kayseri ve kutlamayan diğer tüm takımları da ekleyelim.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ahmet Akçan (Aspor):
"TS taraftarları sevinmeye devam ediyor. Dünyayı da eğlendirdiler. Yıllar sonra gelen bu mutluluğu çok güzel kutladılar. Bir yandan Başkan ve Hocanın bir şampiyonluk daha kazanmak için hiç durmadan yoğun çalışma içinde olduklarını da söylemem lazım".
Transfer Haberleri (Sezon bitmediği için transfer sayfasına giren az olur diye düşünerek burada yazıyorum)
Süper Lig'de şampiyonluğunu bitime 3 hafta kala ilan eden Trabzonspor'da gelecek sezonun transfer çalışmaları da hız kazandı. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmek isteyen ve kadrosunu güçlendirmek için girişimlere başlayan bordo-mavililer, listesindeki isimlerden biri olan milli stoper Kaan Ayhan için de yeniden atağa kalktı.
Ümraniye'de kiralık olan sol bekimiz Faruk Can da dönecekmiş. Çok iyi bir sezon geçirmiş.
Başkan, Avcı'ya şampiyonluk hediyesi olarak Real Madrid'in 34 yaşındaki sol beki Marcelo'yu getirme sözü vermiş diye duydum. Kadroda pek yer bulamıyormuş. Devre arası da almak istemiştik.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 04.05.2022, 19:48.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum