Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Almanya Duisburg şehri yanmaya hazır. Bugün okadar çok asılı bayrak gördüm ki, inanılmaz. Trabzona gelmek birtürlü naiv olmadı ama burada da Trabzon havası var gibi IMG-20220424-WA0002.jpg

Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk

Yorum

• lütfen çokça fotoğraf atın. özellikle şehirden. gitmiş kadar olalım :/

Yorum

• Son 24 saatte enteresan gelişmeler yaşandı ve bana Trabzon yolları göründü.
        Şubat ayında Konya maçına eşimle gidip galibiyet almıştık. Yine aynı şekilde Antalya maçına yani ŞAMPİYONLUK maçında gidiyoruz nasip olursa. Doğu tribününden biletlerimizi aldık.
        Hala inanamıyorum ve çok heyecanlıyım.

Aşağıya hafta sonu havalimanındaki halimi bırakıyorum:

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Kirsehirli_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Almanya Duisburg şehri yanmaya hazır. Bugün okadar çok asılı bayrak gördüm ki, inanılmaz. Trabzona gelmek birtürlü naiv olmadı ama burada da Trabzon havası var gibi

[ATTACH]21398[/ATTACH]

Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
          diusburg fc olarak bu şehirde duisburgspor dışında kimseye şampiyonluk kutlatmayız.

şehr-i müdafaa, kalbinde duisburgu yaşatanlar hooligans.
          ( ゚д゚)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• “Bergama’dan çalınan Zeus Sunağı Berlin’de bir müzede sergileniyor. Ancak bu, onun çalıntı olduğu, gerçek sahibinin ise Anadolu toprakları olduğu ve çalanın da hırsız olduğu gerçeğini hiçbir zaman değiştirmeyecek!”

Fenaaaaa

Yorum

• Allahım bu ne skldmanjkasndjkasndka
                ( ゚д゚)

Yorum

• Kanımızla canımızla cumartesi oradayız Trabzonum.

Yıkılmaz denen saltanatı 8. Kez yıkacağız, bu kez kutlaması çok daha sesli olacak!
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Hiç dikkate almasaydik fbyi, onlar sinirden ne yapacagini sasirdi djdjdj
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      maça dönecek olursak . nasıl bir maç bekliyorsunuz?
                      en kötü ihtimal beraberlik

istatistik bunu söylüyor,

sezon boyu sadece 2 kez mağlup olmuşuz,haliyle mağlup olma ihtimali düşük

antalyadaki ilk maçta seyircininde gazıyla ve nuri şahinin sistemi gereği gegenpressing oyunu bizi biraz bozdu,çok sıkı bir pres uyguladı antalya,

iç sahada bunu yapabileceklerini sanmıyorum ,ama genede bu sezonki antalyaspor gegenpressing takımı diyebiliriz

ilk maçta yenilen 2 gol, biri penaltı diğeri kendi kalemize attığımız gol,şansızlıkta vardı ayrıca

iç sahada taraftarın gazıyla antalyasporun presine karşı presle cevap vereceğimizi tahmin ediyorum,deplasmanda biraz sinmiştik prese karşı,iç sahada bu olmaz

canini cornelius uyumu ve verkaçı iyi sinyaller verdi,gene bu maçta canini cornelius visca üçlüsü ile çıkacağımızı tahmin ediyorum

uğurcan

dorukhan--denswill--hügo---puhaç

visca-------siopis--hamsik---canini

-------------ömür(bakasetas)-----

---------------cornelius-------------

bu arada antalyasporun kadrosu da oldukça iyi,

big tecrübe isimler var

son maçta sakatlanan hakan özmert in yerine tahminim veysel sarı yı oynatacaklar,fernando nun yanında,

3 yerli kuralında güray doğukan sinik ve tahminim veysel olacak,yabancılar çok tecrübeli antalyada

naldo,kurdyaşov,fernando,luis adriano,andrea poli gibi isimler var,kanatlarda doğukan sinik ve ales ndao hızlı isimler,

son maçta çift forvet oynamışlar,luis adriano ve hacı rayt

Das ist der Spielbericht zur Begegnung Antalyaspor gegen Kayserispor am 24.04.2022 im Wettbewerb Süper Lig
                      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 29.04.2022, 01:07.
                      TEKKEBALL

Yorum

• Kimi gazeteciler bjk maci karari aciklandi diyor kimi aciklanmadi diyor. Dogrusu ne?

Yorum

• Manası çok derin. Ben adama bilezik gibi geçiririm demek. Saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı da çıkar. [emoji2] [emoji23] [emoji2]

Kulüp şikecilere füze atmış resmen. [emoji1787]
                          DİK OYNA!
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                          KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• Guzel bir kapak geldi kulübümüzden.
                            Ancak artık şu capsizlari iplememek lazım. Koca karı gibi sabah akşam cak cak ötüyorlar.
                            Şimdi roller değişti. Eskiden bu tip şeylerden biz etkilenirdik. Psikolojik üstünlük tarafı bize geçti.
                            Hedefimiz bu dandik lige ambargo koymak olmalı. Hele şu şampiyonluk sevinci merasimini geçelim yapacak çok iş var.

Yorum

• Teravih namazı vaktine maç koyanlari şiddetle kınıyorum
                              Namazla birlikte maçta bitiyor oldumu şimdi
                              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allahım bu ne skldmanjkasndjkasndka
                                Bundan daha iyi bir cevap şekli olamazdı..
                                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X