Patladık artık gelsin şu cumartesi günü keşke yarın oynasaydık hatta bu akşam oynasaydık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 2 - 2 Antalyaspor | ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
Ne kadar saçma bir kural.
Sen şampiyon olmuşsun, hakem son düdüğü çalmış....
38 seneyi geçtim elimizden alınan en az 3-4 şampiyonluk var...
Yürekler dolu...
Sayaha girip futbolcuları bağrına basmak neden suç olsun, ceza verilsin.
Sahaya protesto için değil, kutlama için girilecek. Makul bir duygu patlaması ve bence bu kural esnetilmeli acilen.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonda sis var ve bazı uçak seferleri iptal edildi.
En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 28.04.2022, 21:38.Hamiş
Yorum
-
Arkadaşlar konu ile alakasız bir şey soracağım
12 yaşındaki çocuk futbol oynamak istiyor
Futbol okulunami vermek mantıklı
Yoksa amatör takim alt yapisinami
Trabzon da sadece kaptan Kemal futbol okulu var,oraya verirsem ileride faydası olurmu, bu Özkan Sümer akademi var,oraya vermeyide düşünüyorum, konunun acemisiyim,ne yapmam lazım bilginiz varmi ???Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+61
Allah'ım ne güzel dert vermiş.. şampiyon olduk sahaya girelim mi,girmeyelim mi... forumda bunu tartışıyoruz.. forumda görmek istediğimiz şeyler bunlar..yıllar sonra forum üyeleri bu sevinci haketti..umarım bu tartışmayı her sene yaparız..
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar konu ile alakasız bir şey soracağım
12 yaşındaki çocuk futbol oynamak istiyor
Futbol okulunami vermek mantıklı
Yoksa amatör takim alt yapisinami
Trabzon da sadece kaptan Kemal futbol okulu var,oraya verirsem ileride faydası olurmu, bu Özkan Sümer akademi var,oraya vermeyide düşünüyorum, konunun acemisiyim,ne yapmam lazım bilginiz varmi ???
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol okuluna vermek çok daha mantıklı hocam,Özkan Sümer akedemi şartlar olarak oldukça kaliteli.
Niyetim Ö,S vermek ama dışarıdan her cocugu aliyorlarmi, araştırmak lazım
Bilgin için tsklerNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an için bir iptal söz konusu değil. Sis bu dönemlerde büyük problem teşkil ediyor. Dün gece 2 iptal oldu. Fakat diğer seferler gecikmeli de olsa geldi.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDhmi sitesinde iptal gözüküyor. Ordan görüp yazdım.
Her sene nisan ayında gelir çöker. 3-5 gün büyük sıkıntı çıkarır. An gelir 2-3 saatliğine açar ve inmek için uygun havayı bekleyen uçaklar denk gelirse o an iner. İptaller oluyor doğrudur. Fakat üst düzey yoğunluk nedeniyle iptallerin yerine hemen başka sefer açıyorlar. Gerçekten bu konuya önem veriliyor. Umarım kimse mağdur olmaz.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaça dönecek olursak . nasıl bir maç bekliyorsunuz?
Peres olmayınca Dorukhan mecburen sağ beke geçecek. Top rakipteyken Hamsik ve Abdülkadir(Bakasetas) ile yaşadığımız zaaflar var. Geçen maç rakibin stoperlerini bile oyuna soktuk bu yüzden. Dorukhan oraya geçse Siopis ile beraber rakibi o bölgede sürklase edebilirdi. Nwakaeme antrenmanlardaki fotoğraflarda gözüküyor. Oynayabilir.
Bunlara gerek kalmamalı. Ambiyans cehennem gibi olmalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum