Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tarih bugün değil haftaya da değil 10 Kasım 2020'de yazıldı..O tarihte Trabzonspor Abdullah Avcı ile anlaşarak imzayı attırarak şampiyon olmuştu zaten..Hocaya inananların sonuna kadar destek verenlerin başındaydım ve bugün artık gururluyum mutluyum..Hocaya kayıtsız şartsız destek veren renktaşlarıma da selam olsun..
    Eyvallah..hem Hocaya hem de takıma destek vermenin gururunu yaşıyorum..
    yinede sağlamcı olduğum için..ayaklarımızın yere sağlam basması konusunda Hoca ve Futbolcular değilde ..taraftarımızı hep uyardım..
    fark atarızcı ve rakibi küçümseyici tavırları sevmiyorum..

asıl seneye Hocaya kredi ve destek vermek şart..
    bu pirana görünümlü ..herkesi yiyen ve öğüten
    ama bilgiden..bilimden gerçeklikten haberi olmayan birkısım taraftarın eline fırsatda geçebilir..

detaylı inceleyince yazacam..Kloop'un 8-9 yılda 1 şampiyonluğu var ama hep kafadalar..
    aynı şey Diego Simeone içinde geçerli..

Başkan ve Yönetim hem Hocaya hem de Dorukhan gibi oyunculara hakettiğini vererek uzatmalı..
    seyircide sabır ve destek ile yıllarca bir birliktelik sağlanmalı..
    yok bjk gibi oynayalım yok arkayı açıp saldıralım diyenler (eleştiri normal her zaman olmalı) bu takımdan uzaklaşmalı..çünkü onlar sadece benim dediğim olsun sadece takım benim dediğim gibi oynasın istiyor..(benim eleştirim şu olur..takım skor alınca daha iyi pas yapmalı..daha az pozisyon vermeli)
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• 20. hafta

sikebahce-ADS

valencia kendini yere attiyor, sikebahce penalti kazaniyor...bu adiler burda neden aciklama yapmadilar....
      üstelik viscanin penaltisi verilebilinir, temas var, burda hicbirsey yok
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eyvallah..hem Hocaya hem de takıma destek vermenin gururunu yaşıyorum..
        yinede sağlamcı olduğum için..ayaklarımızın yere sağlam basması konusunda Hoca ve Futbolcular değilde ..taraftarımızı hep uyardım..
        fark atarızcı ve rakibi küçümseyici tavırları sevmiyorum..

asıl seneye Hocaya kredi ve destek vermek şart..
        bu pirana görünümlü ..herkesi yiyen ve öğüten
        ama bilgiden..bilimden gerçeklikten haberi olmayan birkısım taraftarın eline fırsatda geçebilir..

detaylı inceleyince yazacam..Kloop'un 8-9 yılda 1 şampiyonluğu var ama hep kafadalar..
        aynı şey Diego Simeone içinde geçerli..

Başkan ve Yönetim hem Hocaya hem de Dorukhan gibi oyunculara hakettiğini vererek uzatmalı..
        seyircide sabır ve destek ile yıllarca bir birliktelik sağlanmalı..
        yok bjk gibi oynayalım yok arkayı açıp saldıralım diyenler (eleştiri normal her zaman olmalı) bu takımdan uzaklaşmalı..çünkü onlar sadece benim dediğim olsun sadece takım benim dediğim gibi oynasın istiyor..(benim eleştirim şu olur..takım skor alınca daha iyi pas yapmalı..daha az pozisyon vermeli)
        Düşüncelerini harikulade önerilerle süsleyip mükemmel bir yazı yazmışsın.
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece bu değil beinsportstaki altan da protokole göre hatalı falan dedi.

Kimsenin konuşmadığı esas penaltı pozisyonu var. Hiç konuşan görmedim, gayet açık eli svensondu yanılmıyorsam. VAR çağırmalıydı. Üstüne adsnin kazandığı penaltıda da Ahmetcan faul yapmadan önce rakibin eline çarpıyor top. Hücum eden oyuncunun eline istem dışı da olsa çarpıyorsa ihlal sayılıyor normalde. VAR'ın çağırması lazımdı, var protokolü falan buralarda sorgulanmıyor nedense. Bize gelince
          saçmalayıp en azından algı yapmış oluyorlar
          Özette de yok. (:

Düzeltme: beIN'in sitesindeki özette varmış. TRT ve a Spor'da verilen özetlerde yoktu.

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.04.2022, 08:28.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dorukhan Toköz tabi ki (joker, nereye koyarsan koy, başarılı adam, mest etti beni)
            Sonra Cornelius
            En son Visca
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadece bu değil beinsportstaki altan da protokole göre hatalı falan dedi.

Kimsenin konuşmadığı esas penaltı pozisyonu var. Hiç konuşan görmedim, gayet açık eli svensondu yanılmıyorsam. VAR çağırmalıydı. Üstüne adsnin kazandığı penaltıda da Ahmetcan faul yapmadan önce rakibin eline çarpıyor top. Hücum eden oyuncunun eline istem dışı da olsa çarpıyorsa ihlal sayılıyor normalde. VAR'ın çağırması lazımdı, var protokolü falan buralarda sorgulanmıyor nedense. Bize gelince
              saçmalayıp en azından algı yapmış oluyorlar
              2.devrenin başında Djaniny'e kaldırılan bayrakta ofsayt göremedim. Gol olsa yine yangın yerine dönerdi eziklerin sosyal medyası
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                20. hafta

sikebahce-ADS

valencia kendini yere attiyor, sikebahce penalti kazaniyor...bu adiler burda neden aciklama yapmadilar....
                üstelik viscanin penaltisi verilebilinir, temas var, burda hicbirsey yok
                Ligin ilk maçındaki Adana DS-şikebahçe maçında da haram puanlar aldı şikeciler, sesleri çıktı mı o zaman*

Üstelik bu sezon bize karşı tüm takımlar ne Konya'ya ne de şikebahçeye karşı oynadığı gibi oynamadı.

11 kişi katı savunma yaptılar.

Onlara yaydılar ortayı ve arkayı.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• dün Antalya'yı izledikten sonra önümüz hafta nasıl oynayacaklarını merak ettim açıkcası...

Bakalım yine hepsi hayatının topunumu oynayacak yoksa dünkü maç gibi yayacaklar mı?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dün Antalya'yı izledikten sonra önümüz hafta nasıl oynayacaklarını merak ettim açıkcası...

Bakalım yine hepsi hayatının topunumu oynayacak yoksa dünkü maç gibi yayacaklar mı?
                    Bu sezon bize hepsi ölümüne asıldı.
                    11 kişi katı savunma yaptı.
                    Ama Konya ve şb'ye öyle oynamadılar.

Şampiyonu yenmek isteyeceklerdir.

Her halükarda gerekli puanı alacağımızı düşünüyorum.

İlk yenilginin rövanşı olur aynı zamanda
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Bu arada eşşek videosu gelecek.

Üzerinde çalışıyorum

Yorum

• Koşu halinde bir futbolcuya parmakla dokunsan avantaj sağlar dengesini bozarsın. Bunu hakem yorumcuları kendileri söylerdi. Şimdi niye penaltı değilmiş.
                          Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• "ÖBÜR AÇIDAN GÖRSEM PENALTIYI VERMEZDİM"

Tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulunan Uğurlu, "Edin Visca'nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Deli itti olarak gördüm. Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten. VAR da müdahale etmedi. İlk yarının sonuna 6 dakika ekleyip 4 dakikada bitirmemin sebebi de aklımın oğlumda olması." ifadelerini kullandı.

Soysuz alçaklar hepinizin konuşacağı tuttu değil mi.Oğlu aklındaymış soysuzun.Artık nasıl paralar yedirttiyseniz ailenize.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• El cevap: çünkü penaltı Trabzonspor lehine....bunlar böyle işte, katıksız .......
                              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koşu halinde bir futbolcuya parmakla dokunsan avantaj sağlar dengesini bozarsın. Bunu hakem yorumcuları kendileri söylerdi. Şimdi niye penaltı değilmiş.
                                Osman Tanburacı'yı izlesinler penaltı değil diyenler

Çok güzel anlatıyor videonun sonunda
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X