Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi siz ne yaşıyorsunuz ya ligi süpürmüşüz, ligi tamamen bitirmişiz. burda şampiyonluk gidecek diyen var 7 haftada 2 galibiyet gerekiyor.

sanki kötü takımla oynadık iyi kötü bir derbi oynadık ve kaybetmedik.

bir seri daha yapar ligi bitiririz. 2 3 kere aynı dalgalanmayı yaşadık.

başka takım taraftarının bu hak edilmiş eze eze şampiyonluğu gölgelemesini anlarımda yüzde 90 maçları iyi oyunla kazanmış farkı açmış takımın 2 3 kötü oynama hakkının olduğunu anlamayan looser taraftarı anlamıyorum.
    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Ben Beşiktaş’ı yenemeyeceğimizi bildiğim için beni çok şaşırtmadı çünkü hoca böyle maçları yenilmeyeyim kafasında. Valerien İsmail bugün bizim hocamız olsaydı 4-1 felan kazanmıştık bu maçı.

Yorum

• Gene akbabalar sklandiklari yerlerden geldi.Hadi cekin gidin burdan.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Puan farkı çok olunca gotumuz kalktı, son dört maçta bir galibiyet aldık, haftaya da Antep le oynuyoruzki,Antep ligin en zor deplasmanı, arti oyun olarak ta geriye düşüyoruz,mac bugün bjk nin hakkıydı, golden başka pozisyon yok,isin şakası kalmadı, fb ve Konya gümbür gümbür geliyor, kimse burdan dönmez demesin işi ciddiye almıyoruz, bir bakmışsın farkı 3 e inmis

Bu arada 1 aydan beri konuşulan koreografi bumu,kale arkasında ne resmi olduğunu anlayan varmi
          Allah günah yazmasın rahmet li ozkan sümerin resmi mezardan hortlamis gibi olmuş,avcının resmine pembe ruj sürmüş erkekler gibi oldu
          En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 03.04.2022, 22:49.
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi siz ne yaşıyorsunuz ya ligi süpürmüşüz, ligi tamamen bitirmişiz. burda şampiyonluk gidecek diyen var 7 haftada 2 galibiyet gerekiyor.

sanki kötü takımla oynadık iyi kötü bir derbi oynadık ve kaybetmedik.

bir seri daha yapar ligi bitiririz. 2 3 kere aynı dalgalanmayı yaşadık.

başka takım taraftarının bu hak edilmiş eze eze şampiyonluğu gölgelemesini anlarımda yüzde 90 maçları iyi oyunla kazanmış farkı açmış takımın 2 3 kötü oynama hakkının olduğunu anlamayan looser taraftarı anlamıyorum.
            Bana çok iyi futbol oynayıp kazandığımız 5 tane maç sayar mısın acil olarak bekliyorum?

Yorum

• Maç öncesi, milli maç dönüşü olduğu ve rakibin yeni hocası geldiği için beraberlik iyi skor demiştim. Beklediğim gibi leş attığımız bir maç oldu. 1 puan ilaç gibi geldi. Haftaya da çok eksik var ve deplasmandayız. O maçı da bir şekilde en kötü berabere bitirmeliyiz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen öyle, ama puan farki az olmasina gerek yok.Sampiyonlugu verecekler, net.TSyi cok iyi taniyorum!
                İmkansız matematiksel olarak.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Orta sahadan atılması gereken topu Hüseyin attı. Maçın özeti bu. 2 tane de Djaniny'e atılan var. Koca 90 dakika olayımız bu. Kanatları çok daha etkin kullanmalısın böyle rakiplere karşı. 2'ye 1 yapacaksın orada, kanatları işleyeceksin. Ne kanat oyunu var, ne orta sahadan top çıkıyor. Klasik sakin oyunumuzla 3 pas yapamadık, top ayağımıza dolandı. En fazla olacağı 1 puandı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada Karagümrük maçında şampiyonluğu ilan etmemiz için Konya'nın gelecek hafta Rize'ye karşı puan kaybetmesi lazım.
                    Şikeciler haftaya maci alirsalar 8 tas haricinde daha takilmazlar havaya girdiler top oynamaya basladilar konya 3.bitirir ..birakmamiz lazim artik o puan kaybederse bu puan kaybederseyi kendi maclarimizi almaliyiz
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Edgar, Gervinho capraz kopardi.
                      Hamsik ha oynadi ha oynayacak derken 2 ay gecti.
                      Bakasetas 1 ay diz sakatligi gecirdi.
                      Birkac kez covid vakasi cikti.
                      Sezonun ilk yarisinda sol bek ve sag kanatsiz oynadik.
                      Surada 2-3 mac kazansak sampiyon olacagiz ve hala icten ice sampiyon olamasak sevinecekmiscesine yorum yazan garip, mazosist tipler var. Cok ilginc gercekten.

Yorum

• Biz şampiyon olacağız bundan zerre şüphem yok. Wakanın sorunu ne sözleşmesi uzatılacaksa uzatılsın uzatmaya yanaşmıyorsa teşekkür edip gönderilsin.Bu mevzu sıktı artık. Haftaya 3 puan alıp fişi çekeriz. Şikeciler kıçlarını yırtsada puan farkı var.
                        TRABZONSPOR
                        Mustafa Kemal ATATÜRK
                        NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                        ŞAMPİYON

Yorum

• Waka visca nadiren bu kadar etkisiz olur, Peres döner dorukhan ortaya geçer, Hamsik eklenir, Cornelius 11'e döner. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Hadi hayal kırıklığı yaşadık anlıyorum, bazıları versek şampiyonluğu zil takıp oynayacak hale gelmiş. Biraz inanın be. 20 puan gerideki takım acaba diyor.

Yorum

• Yusuf Erdoğan ile 3 senelik sözleşme yapmak 500 bin Euro garanti maaş vermek nasıl bir akıl inanılır birşey değil, yedekten bile giremeyecek kalitede bir oyuncu Trabzonspor için, aynı şekilde Puhaç, kim getirtti bunu Trabzonspor'a, resmen transfer yapmış olmak için yapılmış bir transfer..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Çok kötü bir kenar yönetimiyle maçtan beraberlik çıkarttık… Şampiyonluk için süre biraz uzadı hepsi bu. Senene CL yide düşünürsek çok iyi kadro kurmamız gerekiyor.
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• burdaki kisiler ne yasiyor anlamiyorum.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X