Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjknin hucumlarında geri koşmayı sevmeyen kanatlarımız sebebiyle beklerine karşılık veremedik çok iyi bindirdiler, kötü olan ortasahalarını oyunu kanatlara atarak güzel dengelediler.

Yorum

• Bu arada hüseyin bence iyiydi bu maç fakat sadece hamle oyuncusu, hiç ayak yok top çıkaramıyor, bazı pozisyonlarda da panikleyip rastgele vuruyor, bjk sert ve atak oynadığı için hamlelerini yerinde yaptı sırıtmadı fakat şöyle bir sıkıntı var ki hugo-edgar ikilisi bozulduğundan beri hoca arkaya güvenemiyor bu hücum kalitemizi etkiledi, takımı olması gerektiği gibi ileri itemiyor. hugo seneye kalır benzer performans gösterir de çok sağlam bir stoper şart yanına seneye
      2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
      2021-2022
      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Şu oyunla 1 puan cidden çok çok iyi...

sekistas cidden çok iştahlı oynadı...

Rıdvan ve Rosier bizim kanatları otaban etti..

Bir hassa Rosier Puchacz'ın içinden geçti...

Gölün de ordan geleceği belliydi zaten...

Adamlar penaltı kaçırdı ama baskı yapmaya devam etti ve golü de buldu...

Rakip 17 dakika 10 kişi oynamasına rağmen baskı felan pek kuramadık....

Neyse canları sağolsun...

Siopis'e ayrı bir parantez açmak lazım...

Maçı isteyen ender oyunculardandı...

Dorukhanıda ekleyebilirim buna...

Hüseyin bile iyi bir maç çıkarttı...

Ama diğer oyuncularımız maalesef yokları oynadı...

Cornelius golünü attı sekistas savunmasını iyi de yıprattı...Ben olsam Cornelius ile başlardım...

İşin özeti 1 puan iyidir iyi...
        En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 03.04.2022, 22:47.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Trondsen camdan adam olmasa isimize cok yarayacakti ama adam her hafta baska hastane geziyor
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• Hugo-Edgar ciddi anlamda çok iyidiler.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen öyle, ama puan farki az olmasina gerek yok.Sampiyonlugu verecekler, net.TSyi cok iyi taniyorum!
              Leğen ve buzu yanından ayırma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                looserlik takımda değil, taraftarda
                Hay yaşa

trabzonspor

Yorum

• Bu arada Karagümrük maçında şampiyonluğu ilan etmemiz için Konya'nın gelecek hafta Rize'ye karşı puan kaybetmesi lazım.

Yorum

• Haftaya Antep’i yeneriz. Bjkye takılacağımızı biliyordum zaten. Yenseydik bitmişti iş

Yorum

• ben anlayamadım bro. waka niye kötüydü. ayrıca dorukhan sağa kaçınca geridörtlü de çuvalladı. beşiktaşın kadrosu bizden daha zengin bence. ama ısırmadan oynadık bunu da hiç anlamadım.abi bu takıma baya transfer lazım çok net. ayrıca bu maçta avcının niye bu kadroyla çıktığını da anlamadım. ancak sakatlıklar ve zaten ortasahaya transfer lazımken wakayemenin de ve viscanın da bu kadar ruhsuz oynamasına anlam veremedim
                      İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkaya ve araya adam kaçırma konusunda uzmanlaşmış bjknın savunmasına karşı hem de 3lü oynamalarına rağmen bulduğumuz tek gol pozisyonu Ömür'ün Canini'ye servisiydi..Avcı'nın hafta içi idmanlarda takımı bu tür pozisyonları kovalama adına çalıştırması lazımdı ben de hayal kırıklığı yarattı Avcı bu maçlık..

Yaptığı değişikliklerin alayı yanlıştı..Çıkardığı 11'de ileri uca Canini'yi koyması ise bir başka yanlıştı..Puhaç'ın yerinde Yusuf oynasa daha iyiydi..Waka ve Visca değişiklikleri hatalıydı..
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• 1 puan ilac gibi…

Kac yasinda adamim su iki gündür yasadigim mac stresini daha önce yasadigimi hatirlamiyorum. Uyuyamadim bile…

Ama arkadaslar sanki her maci kazanmis gibi davraniyorsunuz. Bu rehavet iyi degil, farketmiyorsunuz sanirim ama eriyoruz…

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          looserlik takımda değil, taraftarda
                          Aynen ben böyle korkak bir taraftarımız olduğunu bilmezdim,bu forumu kastediyorum.Tarihin en rahat şampiyonluğunda bile bu kadar gerilenler seneye futbolla aralarına mesafe koysun.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• 1 0 one gecmissin kontraya donmussun abdus cikar mi baka varken alcaksin kuossiyi oyuna birde bitcek is.bu arada vikinge pasi huseyin atmis helal olsun bugun cok iyiydi asist yapti 2 kritik top kesti
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen öyle, ama puan farki az olmasina gerek yok.Sampiyonlugu verecekler, net.TSyi cok iyi taniyorum!
                              Ayda yılda bir sanada gün doğuyor..bu sene çok üzdük sizi.. hakkınızı helal edin
                              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• ben bu maçta kaçan 2 puana değil, rize maçında kaçan 1 puana üzülüyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X