Bjknin hucumlarında geri koşmayı sevmeyen kanatlarımız sebebiyle beklerine karşılık veremedik çok iyi bindirdiler, kötü olan ortasahalarını oyunu kanatlara atarak güzel dengelediler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 31.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
Bu arada hüseyin bence iyiydi bu maç fakat sadece hamle oyuncusu, hiç ayak yok top çıkaramıyor, bazı pozisyonlarda da panikleyip rastgele vuruyor, bjk sert ve atak oynadığı için hamlelerini yerinde yaptı sırıtmadı fakat şöyle bir sıkıntı var ki hugo-edgar ikilisi bozulduğundan beri hoca arkaya güvenemiyor bu hücum kalitemizi etkiledi, takımı olması gerektiği gibi ileri itemiyor. hugo seneye kalır benzer performans gösterir de çok sağlam bir stoper şart yanına seneye2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Şu oyunla 1 puan cidden çok çok iyi...
sekistas cidden çok iştahlı oynadı...
Rıdvan ve Rosier bizim kanatları otaban etti..
Bir hassa Rosier Puchacz'ın içinden geçti...
Gölün de ordan geleceği belliydi zaten...
Adamlar penaltı kaçırdı ama baskı yapmaya devam etti ve golü de buldu...
Rakip 17 dakika 10 kişi oynamasına rağmen baskı felan pek kuramadık....
Neyse canları sağolsun...
Siopis'e ayrı bir parantez açmak lazım...
Maçı isteyen ender oyunculardandı...
Dorukhanıda ekleyebilirim buna...
Hüseyin bile iyi bir maç çıkarttı...
Ama diğer oyuncularımız maalesef yokları oynadı...
Cornelius golünü attı sekistas savunmasını iyi de yıprattı...Ben olsam Cornelius ile başlardım...
İşin özeti 1 puan iyidir iyi...En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 03.04.2022, 22:47.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle, ama puan farki az olmasina gerek yok.Sampiyonlugu verecekler, net.TSyi cok iyi taniyorum!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelooserlik takımda değil, taraftarda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
ben anlayamadım bro. waka niye kötüydü. ayrıca dorukhan sağa kaçınca geridörtlü de çuvalladı. beşiktaşın kadrosu bizden daha zengin bence. ama ısırmadan oynadık bunu da hiç anlamadım.abi bu takıma baya transfer lazım çok net. ayrıca bu maçta avcının niye bu kadroyla çıktığını da anlamadım. ancak sakatlıklar ve zaten ortasahaya transfer lazımken wakayemenin de ve viscanın da bu kadar ruhsuz oynamasına anlam veremedimİlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkaya ve araya adam kaçırma konusunda uzmanlaşmış bjknın savunmasına karşı hem de 3lü oynamalarına rağmen bulduğumuz tek gol pozisyonu Ömür'ün Canini'ye servisiydi..Avcı'nın hafta içi idmanlarda takımı bu tür pozisyonları kovalama adına çalıştırması lazımdı ben de hayal kırıklığı yarattı Avcı bu maçlık..
Yaptığı değişikliklerin alayı yanlıştı..Çıkardığı 11'de ileri uca Canini'yi koyması ise bir başka yanlıştı..Puhaç'ın yerinde Yusuf oynasa daha iyiydi..Waka ve Visca değişiklikleri hatalıydı.."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelooserlik takımda değil, taraftardaFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
1 0 one gecmissin kontraya donmussun abdus cikar mi baka varken alcaksin kuossiyi oyuna birde bitcek is.bu arada vikinge pasi huseyin atmis helal olsun bugun cok iyiydi asist yapti 2 kritik top kesti1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle, ama puan farki az olmasina gerek yok.Sampiyonlugu verecekler, net.TSyi cok iyi taniyorum!Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
Yorum