Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maç | Kayserispor 4 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah kupayı kayseri alır süper kupa finalinde hal hatırlarını sorarız bu gayserilerin

Yorum

• Kudurmuş gibi Uğurcanımıza saldırıyorlar

Delirttik bunları bu sene. Kuduz köpek gibi saracak yer arıyorlar.

Haftasonu olimpiyatta 80 bin kişiyle kupayı kaldırıp bir kutlama daha yapıp içlerinden geçecez yine

koca yaz kutlamalarımızı ağlaya ağlaya izleyeceksiniz

Çifte kupa bu sene olmadı seneye olur...

kayseri'ye de tribün ve futbol olarak her şeyin hesabı süper kupa finalinde sorulur. Finalde sorabiliriz çünkü ligde taraftar olarak yoklar ve seneye de muhtemelen son seneleri olacak. yine ağlamalarına cevap olarak küme düşme kaldırılmazsa tabi.
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        finalde kaybetmekten iyidir yine de
        Kendi adıma konuşmam gerekirse finalde kaybetmek canımı daha az acıtırdı. Tabi insandan insana ve bakış açısına göre değişir bu durum

Şu vandalların yaptığı yanlarına kar kaldı ya en çok da buna üzüldüm.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendi adıma konuşmam gerekirse finalde kaybetmek canımı daha az acıtırdı. Tabi insandan insana ve bakış açısına göre değişir bu durum

Şu vandalların yaptığı yanlarına kar kaldı ya en çok da buna üzüldüm.
          bizimkiler aylardır tatilde, normal yaşanan bu sonuçlar
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizimkiler aylardır tatilde, normal yaşanan bu sonuçlar
            Doğru söze ne denir ki?
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Kayseri taraftarı mı var Allah aşkına. Hepsi malum takımların taraftarı. Bütün maçları 3 takıma karşı oynuyoruz. Her seferinde rakibin adı başka olsa da renkleri belli. Öyle bir koymuşuz ki çıldırmışlar. Anadolu'da gerçek taraftarı olan takım herhalde bir Bursa vardır.

Yorum

• Serdar Bali söylenmesi gerekenleri söylemiş.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kayseri taraftarı mı var Allah aşkına. Hepsi malum takımların taraftarı. Bütün maçları 3 takıma karşı oynuyoruz. Her seferinde rakibin adı başka olsa da renkleri belli. Öyle bir koymuşuz ki çıldırmışlar. Anadolu'da gerçek taraftarı olan takım herhalde bir Bursa vardır.

Ankaragücü bizi sever, sayar. 2.Ligde Rize ile maçları olduğunda Trabzon'da yer içer, konaklar.
                  Antalya maçı sonrası Ankara fenerium önünde Şampiyon Trabzon tezahüratları yaptılar.
                  Tekrar layık oldukları Süper Lige dönmelerine sevindim.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Kayseri taraftarı mı var Allah aşkına. Hepsi malum takımların taraftarı. Bütün maçları 3 takıma karşı oynuyoruz. Her seferinde rakibin adı başka olsa da renkleri belli. Öyle bir koymuşuz ki çıldırmışlar. Anadolu'da gerçek taraftarı olan takım herhalde bir Bursa vardır.
                    Rica minnet bedava bilet dağıtarak ağlayarak taraftar topluyor stada olimpiyatada kimse gitmeyecegi için hikmet hoca yalvarıyor dün siyatcilere iş adamlarına seyirci toplayalım diye komik bir kitle.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ankaragücü bizi sever, sayar. 2.Ligde Rize ile maçları olduğunda Trabzon'da yer içer, konaklar.
                      Antalya maçı sonrası Ankara fenerium önünde Şampiyon Trabzon tezahüratları yaptılar.
                      Tekrar layık oldukları Süper Lige dönmelerine sevindim.
                      Bursa ankara gerisi takım degil
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu maç kaybedildi diye şampiyonluk sevincinden geri kalmamak lazım. Sevinmemize bile katlanamıyorlar. Medyada abuk subuk konuşmalar başladı bile. Kaybettiysek kaybettik, dünyanın sonu değil. Şampiyonluğun karşısında hiçbir önemi yok. Süper kupayı kaldırıp telafi ederiz.

Önemi yok derken öylesine sallamıyorum. Yaşanmış örneği var. 2 sezon önce şampiyonluğu kaybedip Türkiye kupasını kazanmıştık. O zaman kupaya sevinmiştim ama şampiyonluk sevinci bambaşka bir şey. Türkiye kupası, süper kupa gördüm ama şampiyon olduğumuzdaki gibi bir sevinç hiç görmedim.
                        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 11.05.2022, 15:10.

Yorum

• Çok çok fazla bir TS linci var sosyal medyada özellikle, bizim tekrar şampiyon olmamız çok zor olacak sahada çok daha güçlü olmalıyız. Biz gardımızı düşürdüğümüz anda üzerimize çullanıyorlar, tek çare sahada ezmek. Bu şampiyonluk rakiplerin artık bize karşı aşırı kinlenmesine sebep oldu.
                          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 11.05.2022, 15:19.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bursa ankara gerisi takım degil
                            Evet canım benim

Serdar Bali Abi de söyledi bu iki takım haricinde gerisi tırı vırı diye
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

Bu maç kaybedildi diye şampiyonluk sevincinden geri kalmamak lazım. Sevinmemize bile katlanamıyorlar. Medyada abuk subuk konuşmalar başladı bile. Kaybettiysek kaybettik, dünyanın sonu değil. Şampiyonluğun karşısında hiçbir önemi yok. Süper kupayı kaldırıp telafi ederiz.

Önemi yok derken öylesine sallamıyorum. Yaşanmış örneği var. 2 sezon önce şampiyonluğu kaybedip Türkiye kupasını kazanmıştık. O zaman kupaya sevinmiştim ama şampiyonluk sevinci bambaşka bir şey. Türkiye kupası, süper kupa gördüm ama şampiyon olduğumuzdaki gibi bir sevinç hiç görmedim.
                              Serdar Bali abimizin 18 dakikalık videosunu dinleyin. Rahatlayacaksınız.
                              Aynen sizin yazdıklarınızı söylemiş diyebilirim.
                              Kudursun BursAnkaragücü haricindeki Bizans uşağı takımlar
                              Zamanı geldiğinde alayını kümeye yollayacağız farklı tarifelerle
                              Onlara inat sevinmeye ve kutlamaya devam edelim dostlarım, kardeşlerim
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakan Yoloğlu'nun ağzına sağlık
                                12 dakikalık rasyonel ve tamamına katıldığım bir yorum olmuş.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X