İnşallah kupayı kayseri alır süper kupa finalinde hal hatırlarını sorarız bu gayserilerin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maç | Kayserispor 4 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kudurmuş gibi Uğurcanımıza saldırıyorlar
Delirttik bunları bu sene. Kuduz köpek gibi saracak yer arıyorlar.
Haftasonu olimpiyatta 80 bin kişiyle kupayı kaldırıp bir kutlama daha yapıp içlerinden geçecez yine
koca yaz kutlamalarımızı ağlaya ağlaya izleyeceksiniz
Çifte kupa bu sene olmadı seneye olur...
kayseri'ye de tribün ve futbol olarak her şeyin hesabı süper kupa finalinde sorulur. Finalde sorabiliriz çünkü ligde taraftar olarak yoklar ve seneye de muhtemelen son seneleri olacak. yine ağlamalarına cevap olarak küme düşme kaldırılmazsa tabi.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefinalde kaybetmekten iyidir yine de
Şu vandalların yaptığı yanlarına kar kaldı ya en çok da buna üzüldüm.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi adıma konuşmam gerekirse finalde kaybetmek canımı daha az acıtırdı. Tabi insandan insana ve bakış açısına göre değişir bu durum
Şu vandalların yaptığı yanlarına kar kaldı ya en çok da buna üzüldüm.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkiler aylardır tatilde, normal yaşanan bu sonuçlar2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Kayseri taraftarı mı var Allah aşkına. Hepsi malum takımların taraftarı. Bütün maçları 3 takıma karşı oynuyoruz. Her seferinde rakibin adı başka olsa da renkleri belli. Öyle bir koymuşuz ki çıldırmışlar. Anadolu'da gerçek taraftarı olan takım herhalde bir Bursa vardır.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri taraftarı mı var Allah aşkına. Hepsi malum takımların taraftarı. Bütün maçları 3 takıma karşı oynuyoruz. Her seferinde rakibin adı başka olsa da renkleri belli. Öyle bir koymuşuz ki çıldırmışlar. Anadolu'da gerçek taraftarı olan takım herhalde bir Bursa vardır.
Ankaragücü bizi sever, sayar. 2.Ligde Rize ile maçları olduğunda Trabzon'da yer içer, konaklar.
Antalya maçı sonrası Ankara fenerium önünde Şampiyon Trabzon tezahüratları yaptılar.
Tekrar layık oldukları Süper Lige dönmelerine sevindim.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayseri taraftarı mı var Allah aşkına. Hepsi malum takımların taraftarı. Bütün maçları 3 takıma karşı oynuyoruz. Her seferinde rakibin adı başka olsa da renkleri belli. Öyle bir koymuşuz ki çıldırmışlar. Anadolu'da gerçek taraftarı olan takım herhalde bir Bursa vardır.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü bizi sever, sayar. 2.Ligde Rize ile maçları olduğunda Trabzon'da yer içer, konaklar.
Antalya maçı sonrası Ankara fenerium önünde Şampiyon Trabzon tezahüratları yaptılar.
Tekrar layık oldukları Süper Lige dönmelerine sevindim.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bu maç kaybedildi diye şampiyonluk sevincinden geri kalmamak lazım. Sevinmemize bile katlanamıyorlar. Medyada abuk subuk konuşmalar başladı bile. Kaybettiysek kaybettik, dünyanın sonu değil. Şampiyonluğun karşısında hiçbir önemi yok. Süper kupayı kaldırıp telafi ederiz.
Önemi yok derken öylesine sallamıyorum. Yaşanmış örneği var. 2 sezon önce şampiyonluğu kaybedip Türkiye kupasını kazanmıştık. O zaman kupaya sevinmiştim ama şampiyonluk sevinci bambaşka bir şey. Türkiye kupası, süper kupa gördüm ama şampiyon olduğumuzdaki gibi bir sevinç hiç görmedim.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 11.05.2022, 15:10.
Yorum
-
Çok çok fazla bir TS linci var sosyal medyada özellikle, bizim tekrar şampiyon olmamız çok zor olacak sahada çok daha güçlü olmalıyız. Biz gardımızı düşürdüğümüz anda üzerimize çullanıyorlar, tek çare sahada ezmek. Bu şampiyonluk rakiplerin artık bize karşı aşırı kinlenmesine sebep oldu.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 11.05.2022, 15:19.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa ankara gerisi takım degil
Serdar Bali Abi de söyledi bu iki takım haricinde gerisi tırı vırı diye2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç kaybedildi diye şampiyonluk sevincinden geri kalmamak lazım. Sevinmemize bile katlanamıyorlar. Medyada abuk subuk konuşmalar başladı bile. Kaybettiysek kaybettik, dünyanın sonu değil. Şampiyonluğun karşısında hiçbir önemi yok. Süper kupayı kaldırıp telafi ederiz.
Önemi yok derken öylesine sallamıyorum. Yaşanmış örneği var. 2 sezon önce şampiyonluğu kaybedip Türkiye kupasını kazanmıştık. O zaman kupaya sevinmiştim ama şampiyonluk sevinci bambaşka bir şey. Türkiye kupası, süper kupa gördüm ama şampiyon olduğumuzdaki gibi bir sevinç hiç görmedim.
Aynen sizin yazdıklarınızı söylemiş diyebilirim.
Kudursun BursAnkaragücü haricindeki Bizans uşağı takımlar
Zamanı geldiğinde alayını kümeye yollayacağız farklı tarifelerle
Onlara inat sevinmeye ve kutlamaya devam edelim dostlarım, kardeşlerim2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
12 dakikalık rasyonel ve tamamına katıldığım bir yorum olmuş.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum