Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son zamanlarda o kadar irite olmuşumki şu top rakipteyken aptal aptal laylaylom şarkı söyleyenlere,her şarkıya başladıklarında bunlara kitlenmekten maçı izleyemiyorum,ya arkadaş o bağırtan sözde tribün lideri kekolar zaten sığırın önde gidenide,ya top rakipte ıslık çalıcaksın yuhlayacsksın hakemi baskı altına alıcaksın bu kadar basit,sırf bedava bilet alıyosun diye koyun gibi denileni yapmak zorundamısın???

Bir tane yönetici şu sığırları toplayıp lan adam gibi tezahürat yapın mal mal besteler söylemeyin diyemiyomu,maç 2-0,3-0 olur yaparsın eyvallah ama 0-0;1-0 da yapmayın şunu vallahi kanser oluyorum izlerken
    eğer bedava bilet alıyorlarsa ve koyun gibi denileni yapıyorlarsa...Ki YAPIYORLAR..
    parayı veren niye bunlara
    top rakipte ıslık çalıcaksın yuhlayacsksın hakemi baskı altına alıcaksın bu kadar basit
    diye demiyor..
    gerçekten inanılmaz..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Edin visca ve denswill ve siopis müthiş oynadılar. Visca parasını sezon sonuna kadar haydi haydi çıkarır. Şimdiden 4 puan aldı
      İyi mi oynadık hayır. Çok gol kaçırıyoruz. Gol atınca 2 yi de aynı disiplinle atabilmeliyiz
      13 Vitor Hugo

Yorum

• Kasimpasa maci icin profesyonel bir analiz.

Yorum

• maçta rakip 2. yarı üstün oynadı.. ancak benim en çok korktuğum pozisyon yaylacı pigmenin ıska geçtiği pozisyon oldu..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• skoru 2 ye getiremediğimiz zaman bu sıkıntılar devamlı yaşanacak malesef...
            Hamsik'in eksikliği fazlasıyla hisediliyor..
            Waka da çok kötü

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• devre arası ve maç bitiminde ınstagram da takip etiğim değer verdiğim 5-6 site için şunu yazdım.
              sadece 3 puan oyun koskoca sıfır.
              **
              solda makayeme
              sağda visca
              ilerde coornelius
              10 numara ömür
              orta saha dorukhan siopis
              vs vs

neyse ....
              yazacak çok şey varda
              kısaca lideriz açık ara
              elimizdeki oyuncularla
              kendi evimizde 40 seyirciyle
              moralli bir takımınla
              iyi oyun baskılı oyun hakkımız değilmi?

**
              denswil,viska siopis dorukhan diğer takım arkadaşlarından bir tık daha iyilerdi.
              makayeme şu pasları daha hızlı ver be güzel kardeşim bekletme ayağında
              cornelius sol ayaklısın kale boş ciddi baskıda yok kalecide çıkmış gol yap be gol yap nasıl bir vuruş o ya yakıştımı?
              5 yaşında ki bir çocuğun bile bildiği düşündüğü şeyi peres düşünemiyorsa
              ciddi anlamda cezalandırılması şarttır.
              hakem haklı veya haksız sarı veriyor hakemin yüzüne karşı ALKIŞLARSAN ikinci sarıdan atılırsın
              beyinsiz peres.

Yorum

• Efendim Trabzonspor iyi oynamıyormuş, vasat oynuyormuş filan bir sürü şey okuyorum , dinliyorum medya mecralarında....

Trabzon kötü oynuyorda Konya Barcelona gibi mi oynuyor ? 3-5 pas yapıp 1 gol atıp üzerine yatıyorlar....

Sonra 90 lı yılların sonunda bir Beşiktaş maçı hatırlıyorum topla oynama oynama oranımız%78 'e 22 lehimize idi. skor ise 2-0 aleyhimize...

O meşin yuvarlağın tamamını değil %60 ını çizgiden öteye taşıyalım her maçta yeterde artar bile. 1-0 değil olabiliyorsa 0,5-0 olsun bizim olsun maçlar şükrederim şahsen...

iyi oyun ve bol skora şampiyonluktan sonra bakarız. önce bir şampiyon olalım...

Kurdun yere düşmesini bekleyen çok çakal var ortalıkta zira.
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.02.2022, 13:30.
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• (Erman Özgür hariç) Trabzonsporlu olarak bilinen yorumcular dahil "Trabzonspor kötü oynuyor" diye bir türkü tutturulmuş. Tamam, biz de yeri geliyor kızıyoruz, oyunu beğenmediğimiz bölümler oluyor fakat on dakikada 3-0'ı kaçıran, Hatay'ı bir devre boyunca yarı sahasına geçirmeyen, Gs deplasmanını 1-0'dan çeviren takımı anlatırken ilk cümleniz "Trabzonspor kötü oynuyor" ise iki seçenek vardır:

1) Kötü yorumcusunuz.

2) Bilinçli ya da bilinçsiz bir kampanyanın taşeronusunuz.

Olumsuzluk yarıştırılmaz ancak kötü oyun görmek isteyen geçen sene Konya'da dökülen Beşiktaş'a baksın. Dün akşam sevdiğimiz abilerimizden bir yorumcu, Beşiktaş'ın iştahına bayıldığını anlatıyordu. Allah aşkına, ne iştahı ya? Kendi yarı sahasından çıkamadılar ilk yarıda. Ama bakın ki, Trabzonspor kötü oynayıp kazanmış. Bu kötü oynayıp kazanma tezinin ardına tesadüfler, şanslar, siyaset, hakem vs. sıralamayanı dövüyorlar sanki.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Efendim Trabzonspor iyi oynamıyormuş, vasat oynuyormuş filan bir sürü şey okuyorum , dinliyorum medya mecralarında....

Trabzon kötü oynuyorda Konya Barcelona gibi mi oynuyor ? 3-5 pas yapıp 1 gol atıp üzerine yatıyorlar....

Sonra 90 lı yılların sonunda bir Beşiktaş maçı hatırlıyorum topla oynama oynama oranımız%78 'e 22 lehimize idi. skor ise 2-0 aleyhimize...

O meşin yuvarlağın tamamını değil %60 ını çizgiden öteye taşıyalım her maçta yeterde artar bile. 1-0 değil olabiliyorsa 0,5-0 olsun bizim olsun maçlar şükrederim şahsen...

iyi oyun ve bol skora şampiyonluktan sonra bakarız. önce bir şampiyon olalım...

Kurdun yere düşmesini bekleyen çok çakal var ortalıkta zira.
                    İnönü'de oynadığımız maçtı. 86. dakikaya kadar 0-0
                    Rakibi ezmiştik. Son 2 dakika 2 golle yenilmiştik.
                    Dobi Hasanların oynadığı kadroydu (B. Hasan-HASAN ŞENGÜN)
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğrusunu Faik Yılmaz yazar ama bence ikisi ayrı maç. Sizin dediğiniz İstanbul'da ve 80'li yılların sonu ya da 90'lı yılların başıydı. Faik'in dediği ise Trabzon'da oynanmıştı ve sanki 96-97 gibi olmalı.

Her iki maçta da 2-0 yenilmiştik.

Ben böyle hatırlıyorum.
                      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                      -"Burada klima yok mu?"
                      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Hoca da bu futboldan çok rahatsızdı bence
                        Konya maçında böyle olacağını düşünmüyorum.
                        Ancak özellikle edgar'ın yokluğu geriden oyun kurma açısından büyük sıkıntı.

Adam resmen takımı bir kişi fazla oynatiyordu.
                        Hamsik gelecek ama edgari acayip arıyoruz ariycaz ((
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğrusunu Faik Yılmaz yazar ama bence ikisi ayrı maç. Sizin dediğiniz İstanbul'da ve 80'li yılların sonu ya da 90'lı yılların başıydı. Faik'in dediği ise Trabzon'da oynanmıştı ve sanki 96-97 gibi olmalı.

Ben böyle hatırlıyorum.
                          Daum'u dahi ilan ettikleri, 2 kontra atakla vasıfsız Sertan'dan ilk golü yediğimiz maç . 1994-1995 sezonu.
                          BJK ligi 1. biz 2. bitirdik.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Daum'u dahi ilan ettikleri, 2 kontra atakla vasıfsız Sertan'dan ilk golü yediğimiz maç . 1994-1995 sezonu.
                            Bu, Trabzon'daki maç, değil mi?
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben böyle hatırlıyorum.
                              İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dobi Hasanlara yetişemedik biz....

Hami'li Orhanlı dönemi hatırlıyoruz....

Onlarıda araştırıp yazıyorum sosyal medyada ama...

Fatihin dediği gibi 1994-95 sezonundaki maç idi... Hatta hakemde baağı bir yanlı davranmıştı.

Tek kale maç oynaıp 2-0 yenilmiştik...

Vanspor Maçı birde Fenerbahçe maçı...

Bu 3 maçtan sonra özellikle hedefe ulaşmak için çok iyi futbolun yeterli olmadığını iyi anladım.

Topu o 3 direğin arasına rakipten daha fazla bir kere soksak yeter....

2. bir hususta şu. Bakın Giresun olağaüstü istekli oynadı bize karşı. Antalya'da mesela aynı şekilde.

Ama Giresun yata yata yeniliyor 2 haftadır...
                              Antalya 5-6 haftadır galip gelemdi bizim maçtan sonra...
                              adamlar ekstra ekstra motivasyonlu , istekli savaşarak oynuyor bize karşı...

Onunda etkisi var. Hoca bir tane atıp daha sonra garantili oynuyor. Bugüne kadar tuttu bu teorisi. 2-3 maç daha tutar ise zaten ligi koparır gideriz.

ha bu sene inşallah şampiyon olursak önümüzdeki yıl daha güzel bi futbol bekleyebiliriz. Ama önce heybemizi bir dolduralım bakalım
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu, Trabzon'daki maç, değil mi?
                                Evet Hocam..
                                Vanspor maçına benzer, net tek kale oynadığımız bir maçtı.

Yani o kadar delirmiştim ki o yaşımda, unutmam mümkün değil Faik'in saydığı o 3 maçı.

Dahi Daum diye başlık attı Fanatik, Fotomaç...
                                Tahminen bizim yarı sahamıza 3 ya da 4 kere geçmişti BJK...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X