Yere batsın güzel futbol, ben 3 puana bakarım. Yeni transferler umut verici, Leverkusenden gelen gedikli mesela iyi bir forvete benziyor. Bu sene şampiyon olursak bir kaç nokta transferle bir kaç sene daha zirveye oynarız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada yorum yaparken sanki karşında bir rakip yokmuş gibi yorumlanıyor. Senin karşında son 6 maçta 16 puan toplamış bir takım var. Yapılan yorumun maç önü 3 atarız 5 atarızdan farkı yok. Pozisyon da vereceksin, şut da çektireceksin, korner de vereceksin. Sonuç olarak gol yemedin. Ve bu maç Uğurcan'a yazmıyor, gs maçının aksine. Demek ki iyi maç çıkardın.
Yorum
-
Bu kadro daha fazlasını yapar. Rakibi bunaltır. 30dk da fişi çeker tek kale oynar. Yuruu Bee. Sonra kontradan yer 2 0 dan 2 2 biter puan kaybeder. Millet şampiyon olur. Biz ? Gönüllerin şampiyonu) Yok kardeşim o devir kapandı, alışın artık bu oyuna, Trabzonspor taraftarının en mutlu olacağı dönemde daralmayın kimseyi. Bayrakları çıkartın hazırlayın, keyfini çıkarın.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ceza sahası dediğin yerin de neresi olduğu önemli. Adam köşeden girince de ceza sahası oluyor. Yalnız Kasımpaşa'nın bu maçına bakma, önceki maçlarına da bakmak gerek. Adamların oyunu o zaten. Ceza sahasına sürekli giriyorlar. Çıkaramadığı top diyorsun, e bizim de öyle kaç pozisyon var. Tony pas vermedi zamanında, sonra da saçma bir pas verdi mesela. Cornelius karşı karşıya atamadı. Peres arkaya sarktı şut atmadı saçmaladı. Daha maç ilk yarı 3-0 olabilirdi. Bütün bunları es geçip sadece Kasımpaşa'nın farazi rakamlarını sayıyorsun. Daha dün Kasımpaşa bizi fizik olarak ezdi dedin. İkili mücadele kazanma yüzdeleri; TS %59 -%41 Kasımpaşa. Bu nasıl fiziki ezilmek?
Wakame in bahsedilen pozisyonları ceza sahasına dahi girmeden kaybedilmiş pozisyonlar.
Bizim son dakikalarda rakibe verdiklerimiz altı pasın köşesinde. Ceza sahası demiyorum. Kalenin ağzında.
Kasımpaşa'nın oyun tarzını bilmek demek, kendi sahamda benim hem top, hem de pozisyon üstünlüğünü rakibe vermeme bahane değil .
Oyuncuları sağdan sola bir yazıp karşılaştırın.
Kendi sahamızda bu oyunun sebebini bulup çözmek lazım.
Rakibi boğalım, gömelim ezelim demiyorum.
Kontrollü oynayacaksak da top hele de iç sahada benim kontrolümde olur. Pas pas pas oyunu sogutursun.
Topu rakibe vermek benim en nefret ettiğim oyun tarzıdır.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 06.02.2022, 16:07.
Yorum
-
Bu arada şu çarpıtmaya yapılıyor, sanki sabır oyununa, yani hocanın Başakşehir de falan oynattığı oyuna reaksiyon var.
Yoo...
O oyunda Başakşehir golü atar, sonra pas pas pas rakibi de tribünü de uyutup maçı kontrolünde bitirirdi.
Biz böyle birşey yapmıyoruz.
Rakip bizi kondisyonu ile kalemize doğru itiyor, bunancevap veremeyince topu rakibe teslim edip kontra toplarla gole gitmeye çalışıyoruz...
Elimizdeki oyuncuların Visca dışında nerdeyse hiçbiri kontraya uygun değil.
Çıkıyoruz kontraya, atak sonlandırmadan top dönüyor rakibe.
Bu oyunun sabır oyunu ile ilgisi yok.
Yorum
-
Bir maçta defansif olarak önemli rakamlar: İkili mücadele, top kapma sayılarıdır. Rakip çok koşmuş, e koşsun sabaha kadar. 90 dakikalık enerjisini erken bitirir. gs de koştu koştu sonra patladı. Kasımpaşa da 80 sonrası ruhunu teslim etti.
20 defa ceza sahasına girmişler, Uğurcan'ın çıkardığı 1 tane pozisyon yok. İsterse ceza sahasına sandalye atsınlar.
Topa sahip olma, pas yapma dediğin olay da ona uygun oyuncuyla yapılır. Hamsik olmazsa o iş olmaz, bunu artık anlamış olmamız gerek. Siopis-Dorukhan ile direkt hücum yapabilirsin.
Tony'nin defansif eksiklerini konuşmaya gerek yok, adam bu zaten. İlk defa defansa yardım etmiyor değil. Bu adamı böyle kabul edeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonus 1 milyon euro.
Maasi 2.5 milyon euro .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Mactan sonraki basin toplantisinda hocanin yuzunden dusen bin parcaydi. Maci kazandik ama mac bittiginde dayak yemis gibiydim. Eminim bir cok taraftar da ayni sekilde hissediyordu. Hoca da basin toplantisinda sanki dayak yemis gibi duruyordu. Kuyrugu dik tuttu mecburen ama bizim icin gercekten berbat bir macti.
Yorum
-
Şimdi sizler Kasımpaşa o pozisyonları degerlendirseydi yenilmiştik diyorsunuz ama o zaman farklı bir senaryo olabileceginden bahsetmiyorsunuz.
Evet bizim takım öne geçince belki kotu bir futbol oynuyor ama berabere ya da geriye düştüğümüz anlarda iyi aksiyon verdiğini kabul edelim.
Ayrıca Kasımpaşa macini daha farklı bir bakış acısıyla değerlendirebilirsiniz. Mesela ya cornelius un topu girseydi, ya 2 ye 1 de ömür o pası düzgün verseydi, ya nwakaeme birkaç saniye erken pası verseydi, ya hugo nun kafası içeri girseydi vs vs...
Aslinda bütün mesele ikinci golü atamamakla ilgili... Rakibe bu direnci sen vermissin. Öne geçmişsin, rakip elbette saldıracak üstüne gelecek. Senin sahanda oynamak isteyecek. Işte o anda buna aksiyon verebiliyor musun? Rakip bu cesareti nereden buluyor. Demek ki kontraya çıkmayı beceremiyorsun. Ya oyun planında ya da oyuncu seçimlerinde bir problem var.
Bence öne geçtiğimizde asıl oyun planımız kontra atak değil. Rakip bizim sahaya yerleştikten sonra topu kaptiginda, topu ileriye taşı ve ileride tut... rakip geriye koşsun ve yorulsun. Son dakikalara doğru baskı yemeyelim.En son Adem Köse tarafından düzenlendi; 06.02.2022, 17:00.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
Skoru korumaya calisirken takim 2 pasi ustuste yapamiyor. Ayagimizdaki topu aninda rakibe veriyoruz. Insanlari delirten bu. Baski yerken "aha top bize gecti" diye tam rahatlayacakken hooop top yine rakibe geciyor. Saniye surmuyor. Sonra yine stres. Bu yuzden mac izlerken dayak yemise donuyoruz. Kazanirken bile insanlarin tepki gostermesi bu yuzden. Bir de boyle aciz bir sekilde kaybedersek insanlarin verecegi tepkileri hayal bile edemiyorum.
2 pas yapamayacak kadar dandik mi yahu futbolcularimiz? Sadece Kasimpasa maci degil. Bir cok macta oldu bu sacmalik.
Yorum
-
İlk olarak falcon_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun garantisi varsa zaten sorun yok. gerekirse 30 pozisyon verelim kimsenin bişey diyeceği yok. Ama kazın ayağı öyle olmuyor . Savunma yapmak riskli iş. Anlık dikkatsizliğe bakar.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÜnal dönemi gibi değil. Ünal zamanında bir gol atıp geri çekiliyorduk. Şimdi oyun taktiğimiz bol pas üzerine kurulu. Öyle çok pozisyon da vermiyoruz. Her maç 1-2 tane..
Yorum
-
Bu Alanya da kırmızı gören çocuk ceza olarak 2 maç mı alıyor? Öyleyse bizim maça da yansır.Juan fran iyi oyuncu.Alanya tam takım olmuş.Konya ve Alanya maçları çok zorlu ve güzel geçecek.Lehimize olsun diyelim.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOylamaya baktım da serkan asan’a 3 kişi oy vermiş. Hadi biri serkan diyelim, diğer iki kişi kim? Çıksın ortaya söz bişey demicem
klas oyunculardan birine verirsem ve şanssızlık yaşarsa..kendimi sorumlu hissederim..
totem yaniii..
ikinci sebep..her ne kadar çok kızsamda yerli oyuncular ..garip kalmasın..
............................
La 40 yıldır Şampiyon olmamışız..yok oyundu..yok Hocaydı..
bi durun ya..bi uzaklaşın şu kulüpten..dışardan 1-2 değil binlerce algıcıyla uğraşıyor kulüp..
bu kadar Şampiyonluğa yakınız ..Hocanın dediği gibi gidin stada türkü değil..destek verin..
bu sene olamazsak 100yıl daha olamayız ..binlerce taraftar bu takımı bırakır..
düşmanlar nasıl fırsat kolluyor..göremiyormusunuz..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum