Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mac sirasinda insanlarin o gerginlikle,sinirle kufretmesi cok abartiliyor.nabiz olmus tavan.ee normal yani ne bekliyorsunuz.irkcilik isin icine girmedigi surece ufak tefek kufurler hakaretler son derece insani seyler.cok abartiyorsunuz.
    ustte visca'nin golune sevinen renkdaslarin vidyolari var.uc asagi bes yukari herkes maclari o sekilde takip ediyor.gol yedigimizde veya yenildigimizde o vidyolardaki insanlar tuh be yenildik saglik olsun diye tepki verdiklerini dusunmuyorsunuzdur herhalde.bu yasima kadar boyle sakin kalabilen cok az insan tanidim.
    buradan kufuru savundugum anlami cikmasina ama mac esnasinda verilen asiri tepkilerin cok da bir anlami yok.cunku kimse pek saglikli tepkiler veremiyor.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mac sirasinda insanlarin o gerginlikle,sinirle kufretmesi cok abartiliyor.nabiz olmus tavan.ee normal yani ne bekliyorsunuz.irkcilik isin icine girmedigi surece ufak tefek kufurler hakaretler son derece insani seyler.cok abartiyorsunuz.
      ustte visca'nin golune sevinen renkdaslarin vidyolari var.uc asagi bes yukari herkes maclari o sekilde takip ediyor.gol yedigimizde veya yenildigimizde o vidyolardaki insanlar tuh be yenildik saglik olsun diye tepki verdiklerini dusunmuyorsunuzdur herhalde.bu yasima kadar boyle sakin kalabilen cok az insan tanidim.
      buradan kufuru savundugum anlami cikmasina ama mac esnasinda verilen asiri tepkilerin cok da bir anlami yok.cunku kimse pek saglikli tepkiler veremiyor.
      Vakti olan bu arkadas gibi düsünenleri aydinlatsa. Ufak tefek dediklerini toplasa.

Foruma girmemeyi mutlulugun sifresi olarak gören taraftarlari ne edecegiz? Arizalar cogalsin örnek taraftar gelmesin veya geri dönmesinmi amac.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Ağzından kaçan ile kaleminden damlayan arasında epey fark var biri ortamına göre uçup gidiyor ( günahı baki elbette) diğeri kalıyor sen okuyorsun başkası okuyor ta ki müdahale edilip silininceye kadar.

Yazılı iletişimin tek güzel yanı hatanı telafi için mühlet vermesi. Onu da kullanmayıp yorumu askıda bırakan arkadaşlarımıza tekrar rica ediyorum lütfen dilimizde her türlü duyguyu ifadeye yarar kelime mevcut küfür yazmayalım.

( Benimde böyle falsom vardır affola)
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

mac sirasinda insanlarin o gerginlikle,sinirle kufretmesi cok abartiliyor.nabiz olmus tavan.ee normal yani ne bekliyorsunuz.irkcilik isin icine girmedigi surece ufak tefek kufurler hakaretler son derece insani seyler.cok abartiyorsunuz.
          Ben sizin gibi düşünmüyorum.. klavyeden çıkan söz ile ağızdan çıkan sözü kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum..

GS maçı dönmeseydi, burada yazılacak yorumları aşağı yukarı tahmin edebiliyorum..kusura bakmayın ama etrafımda bulunan üç küçük taraftar ile aynı ağızı taşımamalı Trabzonspor taraftarı.. çünkü aynı sözleri onlardan duyuyorum bir de kendi sitemizde duyuyorum..
          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Altay maçı dahil bizdeki en iyi maçını oynadı Marcao gibi Melogillerden bir iti canından bezdirdi, bence skor olarak tam. Olmasada oyun olarak Sörlotha baya yaklaştı.
            Avcının takımında gölü takım atıyor
            Takım yiyor.

Yorum

Kardeşim hepimiz maç sırasında gergin sinirliyiz. Bu bir bahane mi şimdi. Burası iğrenç düşünceleri bayağı fikirleri ortaya saçma platformu mu? Arka sayfalarda yazılanları okudukça iğrendim buradan. Böyle birşey yok. herkes duracağı yeri bilecek . Seviyeyi eleştiri ile yükseltmek lazımken hakaret küfürile yerin dibine sokmak nedir ya? Bizler bu forumu terk etmeyeceğiz bu arkadaşlar kendilerine çekidüzen verecek.
              bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Goller ve spiker konuşulmuş. Yalçın Çetin'i çok beğenirdim ama sesi çok bulanıklaşmış. Ercan Taner'deki kırılmayı o da yaşıyor. İyi bakmıyor kendine belli ki. Sallamalarımızdan spiker de nasibini aldı :d
                  Yalcin cetin'in eşi trabzonludur. Sonuçta bizi biliyor. Bakasetas'in gölünde bence o vuruşu tamamlayan bir ifadesi vardı. Golün kalitesini daha da artırdı. O golü ondan daha güzel tamamlayan olamzdi. Sürekli o golü izliyorum. Benim görüşüm böyle.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalcin cetin'in eşi trabzonludur. Sonuçta bizi biliyor. Bakasetas'in gölünde bence o vuruşu tamamlayan bir ifadesi vardı. Golün kalitesini daha da artırdı. O golü ondan daha güzel tamamlayan olamzdi. Sürekli o golü izliyorum. Benim görüşüm böyle.
                    Hocam ben niyetini sorgulamadım ki zaten. Az sevindi demedim. Sesi eskiye göre değişmiş sadece bunu söyledim. Eski videolarını izleyin farkı anlarsınız.

Yorum

• Giresun macinda kacan penaltiyla puan kaybi üzücüydü ama son iki mactan alinacak 4 puana herkes memnun olacakti. Giresun u yenip Gs ile berabere kalacagimiza böyle olmasi daha iyi oldu. Giresun o puanla ligde kalirsa gercekten mükemmel olur..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben sizin gibi düşünmüyorum.. klavyeden çıkan söz ile ağızdan çıkan sözü kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum..

GS maçı dönmeseydi, burada yazılacak yorumları aşağı yukarı tahmin edebiliyorum..kusura bakmayın ama etrafımda bulunan üç küçük taraftar ile aynı ağızı taşımamalı Trabzonspor taraftarı.. çünkü aynı sözleri onlardan duyuyorum bir de kendi sitemizde duyuyorum..
                        Gs maci dönmeseydi bu adamlarin rezalet enerjisi sampiyonluk kaybettirirdi burdan bile..Iste tam bu tiplemelerin sayesinde Trabzonspor kendi ayagina sIkar diye bekleyebiliyor hala..Puan farkina ragmen bu gibilerinin sayesinde umutlari var..Haksizda sayilmazlar ama bu sefer bunlar bile engellemeyecek..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gs maci dönmeseydi bu adamlarin rezalet enerjisi sampiyonluk kaybettirirdi burdan bile..Iste tam bu tiplemelerin sayesinde Trabzonspor kendi ayagina sIkar diye bekleyebiliyor hala..Puan farkina ragmen bu gibilerinin sayesinde umutlari var..Haksizda sayilmazlar ama bu sefer bunlar bile engellemeyecek..
                          Çevremde çok sayıda İstanbul takımlarının taraftarları var.. adamlar takımlarının durumu ortada olmasına rağmen hâlâ umutları var..

geçmişte yaşanan hüsranlar geçmişte kaldı.. taş gibi bir takım var sahada..bu hafta GS maçında GS ilk yarıyı 1-0 önde kapamış bizimkiler burada takımı gömerken , gslilerin bile ikinci yarı için Trabzonspor'un gol bulacağını söylemesi daha sinir bozucuydu..
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Ben Hamsik Visca sarılmasında kaldım aga..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne goydular bize ya !!!

Gülmekten öldüm

Virginia Woolf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X