Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu aradaaa ,,, top ağlardaaa büyük hataaa... . .

full maç link lazımmm golleri çevirip çevirip izlicem
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.01.2022, 12:28.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu aradaaa ,,, top ağlardaaa büyük hataaa... . .

full maç link lazımmm golleri çevirip çevirip izlicem
      84-89 arası atılan 2 golü tekrar tekrar izlemek büyük zevk
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dün gece bein sports özeti tekrar vermiş ama kaçırdık. bugün yayın akışında yok bizzat takip ediyorum izlemek için.
        BEin connect üyeliğiniz varsa orada maçın tamamı var.
        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          DÜN AKŞAM MAÇIN ÖZETİNİ 2 KEZ İZLEDİM.

Yalçın Çetin'in Bakasetassssss diye bağırması muhteşem

Visca'nın golünde geç kaldı Viscaaa diye bağırmakta ancak Taylan'ın o hatayı yapacağını beklemiyordu aslında, sürpriz oldu ona da
          Bakasetas anonsunu en güzel Yalçın Çetin yapıyor..kulaklarımdan gitmiyor o ses

"Bakasetassss "
          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Gol sevinclerini görmek icin 83. dakikadan itibaren olan kisim.

<iframe src="https://streamtape.com/e/YpzymvWym3CvgV4/" allowfullscreen="" allowtransparency="" allow="autoplay" scrolling="no" width="800" height="600" frameborder="0"></iframe>

Yorum

• Yorum

• Burada maç esnasında saçma sapan hakaretler ve aşağılamalarla oyuncusuna, hocasına olmadık hakaretler yağdıranlar gördüm. Bu foruma sanırım 2008 yılından beri üyeyim. Arada da olsa yazarım. Ancak bu gün anladım ki aslında TS'a faydalı olsun diye oluşturulan bu oluşum sadece zarar vermekte. Ekşi sözlük FB trolleri bile böyle hakaret etmiyordur TS'a. Yazıklar olsun bu insanlara. Üstelik de bunu ligde rekor kıran hoca ve oyunculara yapıyorsunuz. TS taraftarı TRABZONSPOR karşısındakien büyük engeldir tezi de böylelikle kanıtlanmış oldu.
                bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakasetas anonsunu en güzel Yalçın Çetin yapıyor..kulaklarımdan gitmiyor o ses

"Bakasetassss "
                  Benim de hala kulağımda o ses.
                  Yalçın Çetin'in o tok ve güzel sesinden dinlemek bir başka keyif
                  Özeti her akşam işten gelince izliyorum.
                  Bakasetassss
                  Bu arada top ağlarda büyük hata.... goooolll Visçaaaa
                  En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 25.01.2022, 14:29.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Yorum

• Maçın tekrarını hiç izlememiştim. Hazır kar tatili tekrar izledim de...Yani...

Affedersiniz ohaaa... gs bitmiş ya ilk golümüzden sonra hahahaha. Canlı izlerken fark etmiştim ama bu kadarını anlayamamıştım. İlk golden sonra normalden fazla üzülüyorlar zaten, jest ve mimiklerden anlaşılıyor ama sonrasında kaçırdıkları gol bile onları canlandırmaya yetmiyor. Resmen dipsiz kuyudalar. Gamsız Babel'in bile suratı çöküyor.

Maçtan önce gs'nin son maçında yenilmesinin bu maça muhtemel etkilerini konuşuyorduk. İlk yarı onun dezavantajını yaşadık, yırtındılar ama ikinci yarı daha doğrusu golden sonra da avantajını yaşamış olduk. Bitmiş adamlar. Golleri ikinci yarıdaki etkili oyunumuzun, baskımızın bittikten sonra gelmesi harika olmuş. İlk golden sonra bile topa yumuşak kalıp o pozisyonu vermemiz olacak iş değil.

Bu arada yoğun kar yağışı var maç oynanmayabilir.

Yorum

• Yorum

• yanlız bu maçta kornelyus harikaydı.
                          hiç bu kadar sağlam görmemiştim.
                          nerdeyse hiç düşmedi adam okadar itiş kakışa.

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burada maç esnasında saçma sapan hakaretler ve aşağılamalarla oyuncusuna, hocasına olmadık hakaretler yağdıranlar gördüm. Bu foruma sanırım 2008 yılından beri üyeyim. Arada da olsa yazarım. Ancak bu gün anladım ki aslında TS'a faydalı olsun diye oluşturulan bu oluşum sadece zarar vermekte. Ekşi sözlük FB trolleri bile böyle hakaret etmiyordur TS'a. Yazıklar olsun bu insanlara. Üstelik de bunu ligde rekor kıran hoca ve oyunculara yapıyorsunuz. TS taraftarı TRABZONSPOR karşısındakien büyük engeldir tezi de böylelikle kanıtlanmış oldu.
                            Bunlar eleştiri yapıyoruz zannediyorlar, ancak " visca çöp ,bize kakaladılar " demek eleştiri olmuyor.." Bakasetas .. " neyse yazmayacağım eleştiri olmuyor.." waka istediği paranın KDV sini hakediyor " demek eleştiri olmuyor.." GS Trabzonspor'un içinden geçecek " demek eleştiri olmuyor.. bunlar Trabzonspor taraftarı olan birisinin söyleyeceği sözler değil..site yönetimi artık böyle eleştiri olmayan hakaret içerikli yorumlar yapanı direk banlaması gerekiyor..

Bu tipler Trabzonspor yenildiğinde haklı çıktıkları için sevinecek tipler..bunlara ne kadar taraftar dersiniz bilemem..
                            En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 25.01.2022, 17:48.
                            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yanlız bu maçta kornelyus harikaydı.
                              hiç bu kadar sağlam görmemiştim.
                              nerdeyse hiç düşmedi adam okadar itiş kakışa.
                              Altay maçı dahil bizdeki en iyi maçını oynadı Marcao gibi Melogillerden bir iti canından bezdirdi, bence skor olarak tam. Olmasada oyun olarak Sörlotha baya yaklaştı.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunlar eleştiri yapıyoruz zannediyorlar, ancak " visca çöp ,bize kakaladılar " demek eleştiri olmuyor.." Bakasetas .. " neyse yazmayacağım eleştiri olmuyor.." waka istediği paranın KDV sini hakediyor " demek eleştiri olmuyor.." GS Trabzonspor'un içinden geçecek " demek eleştiri olmuyor.. bunlar Trabzonspor taraftarı olan birisinin söyleyeceği sözler değil..site yönetimi artık böyle eleştiri olmayan hakaret içerikli yorumlar yapanı direk banlaması gerekiyor..

Bu tipler Trabzonspor yenildiğinde haklı çıktıkları için sevinecek tipler..bunlara ne kadar taraftar dersiniz bilemem..
                                Ben yine iddia ediyorum, Giresun’a puan kaybedince Zeki üzülmedi diye sevinecek tiplemeler dolu forumda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X