İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bu galibiyet bana da yazar! Bile istiye oluşmuş kötü enerjiyi tek bir mesajla üstüme çekip takımı rahatlattım
Yorum
-
Sadece hatırlatma, Abdullah hoca maç sonu istisnasız her oyuncu için destek istedi. Bu maçtan sonra Berat'ın nelerle karşılaşabileceğini tahmin edebiliyor. Berat bugün de kötüydü hatta çok kötüydü ama hoca bana güveniyorsanız tercihlerime de güvenin diyor. Her oyuncu için mutlak destek istiyor.
Her ne kadar maç sonu oyuncularımızı eleştirsek dahi oyunun oynandığı süre içinde kendi oyuncumuza sahip çıkmak zorundayız! Gerekeni hoca bu maçta ve geçen maçta olduğu gibi zaten yapacaktır. Oyun oynanırken kendi oyuncumuza homurdanmanın, ıslıklamanın ve yuhalamanın iyi bir seçenek olmadığını görelim artık!
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaviiiiiiii
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiDİK OYNA!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim cezamı niye kaldırdılar bilmiyorum. Önceki maçta forum terörize edilirken, hatta bu mesajlar tam 2 saat forumda asılı kalırken, artık bir noktada dayanamadım, bu sorumsuzlukla hareket eden kitleye genel olarak bir küfür yazdım, yazdım sildim, üstüne tehdit yiyince de 15 yıldır etmediğim küfürleri ettim. Nereden baksan utanılacak bir iş, cezası en iyi ihtimalle takım şampiyon olana değin ( Şubat'ın 3. haftası işi bitiririz) banlanmak olmalıydı. En azından, oto kontrol açısından artık forumdan uzak kalacağım. Çünkü okuduklarımız sinirlerimizi geriyor, manipüle ediyor.
Sadece bizi germiyor, öfke nöbetleriyle saldrılan futbolcuları bir sonraki maça hazırlayacak hoca tüm hafta taktik tekniği bırakıp futbolcularını duygusal olarak toparlamaya çalışıyor. Biri hakaret ediyor, öteki dur bunu geçmem lazım diyip basıyor küfürü, öteki de gidiyor durun ben başka bir şey yapmam lazım diyerek gidiyor adamın sosyal medya hesabının altında ya da ulaşabiliyorsa doğrudan mesajla basıyor küfürü... Sosyal medya bir çöplük, çoğumuz o çöplükten kaçtığı için foruma sığınmış insanlar ama burası da işgal edilmiş...
Takım efsanevi bir sezonla şampiyonluğa giderken, taraftarın demoralize olmasına, belki bir niyet buradan nasıl bir kriz devşiririz diye hayatlarındaki mutsuzluğu Trabzonsporla birleştirmeye çalışan, yahut en basit haliyle burada 10-12 yaşında yeğenlerimizin de gelip okuduğu bize katıldığını idrak edemeyecek kadar duyarsız burayı stres atma aracı haline getirenler; bu tarihi süreci çorbaya düşen kara sinek gibi bulandırıyor.
Bakmadım ama muhtemel bu maçın 60'ına kadar da çok futbolcuya sövülmüştür. Konya maçının devre arasında da çok oyuncunun anasına söverler. Tedbir olmadıkça böyle gider. Umarım bir gün düzelir.
Ben buraya girdiğimde artık kendimi antu da gibi hissediyorum.
Lider takımın taraftarı böyle olmaz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO mesajı atmadan önce maçı çevireceğimize %80 falan emindim ama o mesajı görünce %100 emin oldum. Kendinizi Trabzonspor için feda ettiniz. Tebrik ederim
Yorum
-
İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonnnnn!!!
Sm-g955f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildiS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
45 - 70 arasi mukemmmel top oynadik gol bulamadik 85dn sonra 2 gol bulduk oyundan dusmeye baslamisken.ilk golun ardindan babelin yakaladigi net pozisyon, 2 .golun ardindan 90.dakikada verdigimiz 2 kafa pozisyonu bizim acimizdan iyi seyler degil koca ilkyari zaten sahada trabzonspor adina birsey yoktu..45 -70 arasi oyunumuzu ilk 30 dakika oynayip skoru alip sonra gule oynaya maclari kazanmamiz lazim bu potansiyel var takimda..bugun genel anlamda iyi degildik ugurcanin galibiyetde rolu buyuk attigimiz goller de rakip defansin ve kalecinin zaaflari sans yanimizdaydi daha dikkatli olmaliyiz.eksikler sakatlar dondukten sonra insallah emin adimlarla devam ..berat artik klubeye fazlasiyla haketti bunu..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada ğs taraftarının nasıl köpekleşebildiğini 98989883459 kez görmüş olduk.
Bu cincon ve taraftarı şikebahçe ve taraftarından daha karaktersizlerdir. Bunu her fırsatta ortaya koyar!
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonnnnnnn.....
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim cezamı niye kaldırdılar bilmiyorum. Önceki maçta forum terörize edilirken, hatta bu mesajlar tam 2 saat forumda asılı kalırken, artık bir noktada dayanamadım, bu sorumsuzlukla hareket eden kitleye genel olarak bir küfür yazdım, yazdım sildim, üstüne tehdit yiyince de 15 yıldır etmediğim küfürleri ettim. Nereden baksan utanılacak bir iş, cezası en iyi ihtimalle takım şampiyon olana değin ( Şubat'ın 3. haftası işi bitiririz) banlanmak olmalıydı. En azından, oto kontrol açısından artık forumdan uzak kalacağım. Çünkü okuduklarımız sinirlerimizi geriyor, manipüle ediyor.
Sadece bizi germiyor, öfke nöbetleriyle, eleştiriye aşıp lince dönen işlerde saldırılan futbolcuları bir sonraki maça hazırlayacak hoca tüm hafta taktik tekniği bırakıp futbolcularını duygusal olarak toparlamaya çalışıyor. Biri hakaret ediyor, öteki dur bunu geçmem lazım diyip basıyor küfürü, öteki de gidiyor durun ben başka bir şey yapmam lazım diyerek gidiyor adamın sosyal medya hesabının altında ya da ulaşabiliyorsa doğrudan mesajla basıyor küfürü... Sosyal medya bir çöplük, çoğumuz o çöplükten kaçtığı için foruma sığınmış insanlar ama burası da işgal edilmiş...
Takım efsanevi bir sezonla şampiyonluğa giderken, taraftarın demoralize olmasına, belki bir niyet buradan nasıl bir kriz devşiririz diye hayatlarındaki mutsuzluğu Trabzonsporla birleştirmeye çalışan, yahut en basit haliyle burada 10-12 yaşında yeğenlerimizin de gelip okuduğu bize katıldığını idrak edemeyecek kadar duyarsız burayı stres atma aracı haline getirenler; bu tarihi süreci çorbaya düşen kara sinek gibi bulandırıyor.
Bakmadım ama muhtemel bu maçın 60'ına kadar da çok futbolcuya sövülmüştür. Konya maçının devre arasında da çok oyuncunun anasına söverler. Tedbir olmadıkça böyle gider. Umarım bir gün düzelir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum