Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu özel anların mesela 2. gol sevinci gibi kaliteli fotoğraflarını nerden buluruz acaba? Arşivlemek lazım
    Aynı şeyi Twitter'dan ben de sordum fakat henüz cevap alamadım. Mail atacağım yarın kulübe... Olmazsa arayacağım. Olmazsa tesislere gideceğim.
    Hamiş

Yorum

• Abdullah Hocam, Allahını seversen şunu yapma bize.. son dakikalarda kalpten gideceğiz hep beraber

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Avcı hoca cidden şunu açıklasın!!!

rakip baskılı başlıyorsa sen neden başlamıyorsun???
        deplasmandayız diye beklemek zorunda mıyız??

sen 20 dk tempo yapsan kimse karşında duramaz
        sen baskılı başla rakip korksun
        sen biraz hareketlenince golü buluyorsun
        bu kadar basit

deplasmanda bu önde basmayı berat ile yapamazsın burada haklısın
        Süper fikir hocam, daha önce kimsenin aklına gelmemiştir söylediğiniz şey. Acilen UEFA lisansı alın takımın başına geçin. Bahsettiğiniz taktikle şampiyonlar ligi şampiyonu yaparsınız bizi seneye. Guardiola şaşar kalır "Lan, biz baskılı başladık ama adamlar da baskılı başladı nasıl... bu bir futbol devrimi arkadaşlar takımım rezil olmasın diye maçtan çekiliyoruz" der.

Yorum

• 1 haftadır Bakasetas gol atacak dedim ve attı. İddia oynasam keşke zengin olmuştum.

:d
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu kurtarışı görmemiştim ben inanılmaz refleks.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eleştiri değil kardeşim küfür ediliyor dümdüz resmen. Geçen hafta 54 yaşında adam bir başkasına resmen dümdüz analı bilmemneli küfr etti ve hiç bir şey olmamış gibi yazmaya devam edebildi. Bu tip şeyler forumun kalitesini inanılmaz düşürüyor.

Ayrıca özellikle bir tayfa var, kardeşim bu kadar da pesimist olunmaz ki ya hususi her şeyi kötülemek ve kızmak için giriyorlar. E bizler de bunların derdini çekmek zorunda değiliz ki. hele hele böyle bir sezonda.

Çok şükür ben arada sırada giriyorum

Yorum

• Harbi waka kötüydü iki hafta ara bukadarmi etki eder

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bugün senin kulübende Djaniny-Ömür gibi adamlar olsa durum çok farklı olurdu. Kouassi-Koita buraya ekleyebileceğin adamlar yine. Kulübe yoktu bugün, o anlamda hoca sinekten yağ çıkardı.

Yorum

• Yorum

• şu uğurcana bile konuşuldu arkadaş biraz düşünmelisiniz
                      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                      RİLKE

Yorum

• Yalnız hoca ortasahada ne denerse denesin berat bu planın içine edecektir. Çok çok kotu yahu hoca artık yeter demesi lazim
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaan a falan para basmasınlar Ahmetcan ı oynat ülke stoper kazansın

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Babel'den yediği sağ ayak dışı çalımdan ders almalı
                            En son Tsikopat61 tarafından düzenlendi; 23.01.2022, 23:43.

Yorum

• Gol atana kadar takım çok ruhsuzdu bir kaç haftadır sanki ölü gibiler sahada bu bana 19/20 son 8 maçı hatırlatıyor ama bugün tam umutlar kesilmişken gelen 2 mükemmel gol ile kazanmasını bildik bu maç önemliydi moral açısından Konyaylada farkı koruduk buda önemli
                              Uğurcan mükemmeldi
                              Peres ne iyi ne kötüydü
                              Ahmetcanı beğendim
                              Hugo ortalama
                              Puchacz ortalama
                              Berat kötüydü
                              Siopis ortalamanın bir tık üstü
                              Dorukhan eh işte
                              Bakasetas beklenti altı(Genel performansı gol hariç)
                              Yunus beklenti üstü
                              Waka kötünün iyisi
                              Visca iyi
                              Cornelius ortalamanın 1 tık üstü

Yorum

• Ayaklarınızı uzatın ve keyfinize bakın arkadaşlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X