Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocam berata yalandan yere katlanmana gerek yok Ahmetcan orda aslan gibi koy Hugonun yanına mis gibi tertemiz çöz işi.

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkes galatasaray 'ın bize karşı ilk yarıda ne kadar iyi top oynadığını konuşuyor.Bos yere kendilerini avutuyorlar. Aynısı fenerbahçe için de geçerli... Fenerliler de sivas maçının ilk yarısını konuştular. Bu oyunlarının sebebi, genele yayılan bir oyun planlarının olmamasindan kaynaklanıyor.. Yüksek motivasyon ve beraberinde getirdiği yuksek eforla maça başlayıp ikinci yarı hem mental hem de fiziksel olarak ezilmeye başlıyorsun.

Bu konu üzerine asıl meseleye geleceğim. Burdaki arkadaşlara!!! 1-0 geriye dustugumuzde bile ben kazanacagimiza inanıp buraya yazarken. Sizler nasıl bu kadar karamsar olup ve kötü düşünebiliyorsunuz. Insallah stada gidip orda da böyle yapmıyorsunuzdur. Kesinlikle bir tepkiyi hakediyorsunuz.

Artık herkesin kafasına sokması gereken birşey var. Hedef takımsın... karşına çıkan her takım yüksek motivasyon ve yüksek eforla maça başlıyor. Öyle olmaya da devam edecek. Kendinize soruyor musunuz? Neden artık son dakikalarda baskı yemiyoruz diye. Herkes dişini ilk yarılarda gösteriyor.
      Ona bakarsan bizde ikinci yari mükemmel futbol oynadik. Medya full Istanbulun. Sen takma kafana

Yorum

• Bu arada görmek istemediğiniz mesajlar için üyenin profiline girin > Engellilere Ekleyin

Bazı şeylerin basit çözümleri var. Farklı fikirdeki insanlara hakaret etmek veya onları küçümsemek yerine bu içeriği kullanırsanız hepimiz için daha yaşanası bir yer olur burası

Yorum

• İlk olarak LebronFan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Elestiri yapmayalim demedim zaten. Edilen kufurleri soyluyorum. Bazi futbolcularin ne anasi ne avradi kaldi. Yoksa elestiricez tabi.
          Küfürü İstanbul yalakaları TV yorumcularına yapın

Yorum

• Kötü oyuna takılmayın bence. Sakatlar, hastalar, transfer kaynaklı dikkat dağınıklığı vs derken hem zor hem de konsantrasyon kaybına çok elverişli bir dönemden geçtik. 15 güne kaldığımız yerden devam ederiz. Bu takim çok güzel bir takım.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada görmek istemediğiniz mesajlar için üyenin profiline girin > Engellilere Ekleyin

Bazı şeylerin basit çözümleri var. Farklı fikirdeki insanlara hakaret etmek veya onları küçümsemek yerine bu içeriği kullanırsanız hepimiz için daha yaşanası bir yer olur burası
              Kardeşim , onu engelle bunu engelle..Her hafta aynı şey.Kaç kişiyi engelledim bilmiyorum.Utanmadan maç boyu hakaret edip , moral bozup sonrasında gol diye sevinen karaktersiz adamlar bunlar..Biz de kızdık maç boyu ama buradan moda tabirle negatif enerji yaymadık..

Yorum

• Burada sürekli negatiflik, olumsuzluk basanlar takım kaybedince ben demiştim diyor, kazanınca da üzülmüyorlar zaten takım galip geldiği için her 2 türlü bunlar kazanıyor
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu şehir şampiyon olacak !!

Kırmayın birbirinizi. İnanın..

Yorum

• hamit altıntop geçen diyor ki Türk futbolu kötü durumda, teknik taktik hepsi kötü durumda. koymuş olduğun saçma akıl dışı kural yüzünden vasat oyuncuları izliyorsun ama sonra kötü durumdayız diyor

Kendini komik duruma mı düşürüyor yoksa inadına mı yapıyor!!!
                    bu halde devam edersen daha da kötü olacaksın

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2.golün geniş açı tribün çekimi düştü mü bir yere arkadaşlar varsa paylaşalım.

Yorum

• herkesin böyle hallerde olduğuna eminim

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• FJz8CKLWQAIVpW7.jpg
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Avcı için şunu söylemek lazım..Kendi oyununu oynamaktan çok haddinden fazla rakip analizine önem veriyor rakibe çalışıyor ve maç öncesi kadroyu rakip analizine göre şekillendirip sahaya sürüyor oyuncuları da rakibe önlem alması için uyarıyor..Önce rakibin oyununu görmek istiyor rakibi tartıyor dakikalar geçtikçe oyunu iyi okuduğu için doğru hamleleri yapıp neticeyi alıyor..Bu akşam da aynı mantaliteyle takımı sahaya sürdü amacı ilk yarıda top oynamak yerine baskılı başlayacağı bilinen gs'nin oyununu bozmaktı..

Yoksa Avcı da iyi biliyor ki Berat-Dorukhan göbeğiyle Trabzonspor'un orta yuvarlakta top yapması top alışverişinde bulunması savunmadan oyun başlatması ve kanatlara top açması rakibi kendi sahasına püskürtmesi mümkün değil hele hele gs'nin iç sahadaki taze genç oyuncularla iyi pres yaptığı ortadayken bu ikilinin az top kaybıyla oynaması da mümkün değildi..Dolayısıyla ilk yarıda rakibin kalesini tehdit edemeyişimizi bu ikiliye bağlıyorum..

İkinci yarı ise yaptığı değişikliklerle maçın ve oyunun bize dönmesini sağladı hoca..Berat gibi hantal bir oyuncunun yerine Siopis gibi diri kolay çalım yemeyen öndeki prese katılan yerleşimi iyi yapan çalım veya pasla oyundan düşse bile tekrar rakibin ve topun önüne geçebilen yine aynı şekilde iyi yerleştiği için rakip sahada hücum ribaundlarını toplayabilen bir oyuncuyu sahaya sürerek takımı canlandırdı..Siopis dişi aslan gibi bir topçu erkek aslan gibi yan gelip yatmayan bir adam ve bu adamın sürekli 11'de bir şekilde yer alması gerekiyor bence..Sonrasında Yunus gibi ikili mücadeleden yoksun ama tekniği ile iş yapacak topu tutup kanatlara akışkan paslarla taşıyacak adamı da sokunca ibre tamamen bize döndü ama süre kısıtlıydı..O kısıtlı sürede de Visca'nın şok presiyle golü bulup maçta 90 dakika boyunca bizden 2.5 km fazla "koşan" gücünü ekonomik kullanmayı bilmeyen gs'yi akıllı sabırlı oynayarak kaliteli ayakların vuruşları ve hoca dokunuşuyla nakavt ettik..

Görüldüğü üzere çok koşmak marifet değil akıllı dinlene dinlene oynayıp skoru yakalamak marifet..Avcı ve talebeleri de bu iş için biçilmiş kaftan..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• 2. yarı çok iyi toparladık.Kritik galibiyet diye işte buna denir.
                              Ğs'yi bu hafta geriden gelip yenmek psikolojik olarak da harika oldu.
                              Tadını çıkaralım (:
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam berat ile ilgili eski mesajlarıma bak istersen. Bu noktaya kolay gelmedim. Berat bu IQ ile ancak parkta oynar.

Böyle devam ederse o yöne doğru gidiyor. Hamsik ve Bakasetas gibi oyuncuların olduğu yerde mental gelişim sağlayamazsa bu seviyelerde zaten tutunamayacaktır. Ancak Berat konusunda acele etmemek lazım. Henüz 23 yaşında, bence zamanla kendisini geliştirecektir. Zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X