Bu sezon maç başlıklarında 5 te 5 yaptım. Hadi bakalım yeni bir derbi zaferi için totemimizi yapalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
335Uğurcan Çakır0%255Bruno Peres0%11Vitor Hugo0%1Stefano Denswil0%0Tymoteusz Puchacz0%1Berat Ayberk Özdemir0%1Dorukhan Toköz0%1Anastasios Bakasetas0%27Anthony Nwakaeme0%0Edin Višća0%13Andreas Cornelius0%1Emmanuil "Manolis" Siopis0%5Ahmetcan Kaplan0%14Yunus Mallı0%5Etiketler: Yok
-
STSL | 23. Hafta Galatasaray-Trabzonspor 23.01.2022 19.00
Bu akşam oldukça üzüldük, gerildik ama yolumuza bakmaktan başka çare yok. Yenildiğimizde değil vazgectigimizde kaybederiz. Bugün şampiyonluk falan gitmedi. Ne olursa olsun son ana kadar destek vermeye devam.
Hüseyin ve Yusuf Erdoğan olmayacak.
Waka, Djaniny ve Hamsik ise belirsiz.
Yorum
-
Süper Lig 23. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor - | 23.01.22 Pazar - 19.00
Çetin havalarda yol kazaları elbette olur. Şimdi o yolu temizleyip önümüze bakma zamanı.
Uğurcan - Peres, Denswil, Hugo, Puchacz - Dorukhan, Hamsik, Abdülkadir - Visca (Djaniny), Nwakaeme, Cornelius ile alırız. Cornelius atar.
Başarılar Fırtına!
Yorum
-
Süper Lig 23. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor - | 23.01.22 Pazar - 19:00
Farklı galip gelecegimiz bir mac olacagını dusunuyorum. Maca damga vuracak olacak adam ise BAKASETAS olacak insallah.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Bizim için zor maçlar kolay gözüken maçlar oldu hep.. eğer eksik oyuncularımız formda olarak dönerse GS dan puan yâda puanlar alırız..aksi tarafını düşünmek bile istemiyorumBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün kredileri tükettik malesef kalesinde ismail çipe olan bir takıma puan kaybedersek geçmiş olsun.
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormda değiliz. Bakalım yine puan kayıp edecekmiyiz?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum