Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhalefet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tam tersi olacak. Lideri yenip üç puanla tanışmak isteyecekler.
    Tabi la bebeye bak memlekette bir tek sen akıllısın. Az sonra silik yiyeceksin erkenden yol al aslan parçası
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yogun kar yagisi olcakmis pazar günü
      Pazar günü mac oynatilirsa trabzon bunlari perisan eder ,
      bu yüzden bu mac iptal olacaktir kar yagisi nedeniyle normal sartlarda iyi bir hazirlikla kar da yagsa oynanir fakat gs nin durumu öyle böyle degil federasyonun da destegi ile benim korkum mac iptal olur diye..
      eger sansimiz iyi gider kar yogun olmaz yagmaz iste o zaman senlik var..
      gs kasimpasayi benda izledim gs yi yener dagitiriz daha cok ardanin mac sonundaki surat ifadesini görmek beni cok mutlu edecektir, bu arda ne hikmetse süperligde oynadi oynayali en cok perfomans gösterdigi maclarin basinda trabzon maclari gelir..onu bunu bilmem göbekli veya degil rakibimizde ein cok ardaya dikkat etmeliyiz bize karsi arda yüzde 99 ilk onbirde oynayacaktir..
      Mac ertelense bile 1 gun sonraya ertelenir.
      Cok asiri kar yagmasi lazim, daha ileri bir tarihe ertelenmesi icin.

Yorum

• Bu arada ne olur ne olmaz bilinmez, mac daha uzun sureli ertelenme ihtimaline karsi ,yonetim uyaniklik yapip gs macina kadar kouassinin lisansini cikartmasi lazim.
        Yoksa geldigi zaman bu mac oynanmamis ise lisansi o tarihte olmadigi icin oynayamaz.zaten y.erdogan da cezali.

Yorum

• Geçen Karagümrük-bjk maçında o stada kar yağmadıysa Seyrantepe'ye de yağmaz heralde. Görelim bakalım ne olacak. Gs stadının çatısı baya kapalı. bu işe yarayabilir.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tabi la bebeye bak memlekette bir tek sen akıllısın. Az sonra silik yiyeceksin erkenden yol al aslan parçası
            Ne Kedisi ya? Ben hiç kediye benziyormuyum?

Yenemeyeceğiz. Var mı bir itirazın?

Sen Küme düşen Antalyaya mağlup ol.

Sonra eksik Sivasspora puan hediye et.

Gel evinde eksik olan Giresunspora puan ver. Hemde iki penaltı atışı kaçırarak.

Antalyaspora yenilen takım İstanbulda Galatasarayı mı yenecek sanki? Hayal kurma!
            En son Muhalefet tarafından düzenlendi; 20.01.2022, 22:53.

Yorum

Ne Kedisi ya? Ben hiç kediye benziyormuyum?

Yenemeyeceğiz. Var mı bir itirazın?

Sen Küme düşen Antalyayı mağlup ol.

Sonra eksik Sivasspora puan hediye et.

Gel evinde eksik olan Giresunspora puan ver. Hemde iki penaltı atışı kaçırarak.

Antalyaspora yenilen takım İstanbulda Galatasarayı mı yenecek sanki? Hayal kurma!
              Senden çok gördük bu forumda. Şampiyon olduğumuzda da uğra. Daha çok kudurma fırsatı bulabilirsin
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• -*ilk yariya gore 4 puan eksik var. gs macini alip 2 ye dusurmek lazim. gsyi simdide yenemezsek kapatalim.
                İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senden çok gördük bu forumda. Şampiyon olduğumuzda da uğra. Daha çok kudurma fırsatı bulabilirsin
                  Ben sizin düşüncenizi paylaşmıyorum. Var mı bir itirazın? Ben gerçekleri söylüyorum. Gerçekleri söylemek yasak mı?

Hangi deplasman sence daha zor? Antalya ve Sivas deplasmanı mı yoksa İstanbulda Galatasaray deplasmanı mı? Gülünç duruma düşme!

Yorum

Ben sizin düşüncenizi paylaşmıyorum. Var mı bir itirazın? Ben gerçekleri söylüyorum. Gerçekleri söylemek yasak mı?

Hangi deplasman sence daha zor? Antalya ve Sivas deplasmanı mı yoksa İstanbulda Galatasaray deplasmanı mı? Gülünç duruma düşme!
                    Antalya ve Sivas deplasmanı daha zor. Sıfır şaka.
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ertelenme falan olmazsa maç bizim..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Gözlerime inanamıyorum!

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen Karagümrük-bjk maçında o stada kar yağmadıysa Seyrantepe'ye de yağmaz heralde. Görelim bakalım ne olacak. Gs stadının çatısı baya kapalı. bu işe yarayabilir.
                          evet standardın üzerinde kapalı çatısı. yağış pek düşmeyecektir huni gibi bir yapısı var zaten sıcaklıkta olacak taraftar gelecektir düşene kadar yere etkisinide kaybeder.

Yorum

• Galatasarayın kazanıp kazanmamasının bizim maça etkisini ben anlamış değilim. Geçen hafta burada o kadar söylendi sivas hamsike baskı kurdu nwakaeme de olmayınca başka planı olmayan biz kilitlendik. Bunu bundan sonra diğerleri de deneyecek dedik ve giresun da aynı şeyi yaptı. Oyuncusu çıkmış açıklama yapıyor hatta bunun üzerine. Bu komik bir şey çünkü böyle bir kadrosu olan takımın hücum opsiyonu iki tane oyuncu ile sınırlı demektir bu. Hal böyle olunca ne gerek vardı peresi almaya diye soruyor insan. Bu adam ileriye çıkmayacaksa üçüncü stoper gibi duran bir tane boş yerli alırdık dururdu orada. Bekler destek vermiyor orta saha da kilitlendin mi oyna oynayabilirsen. Galatasaray maçından çekinilmesinin sebebi de bence bu. Kendimize güvenmiyoruz çünkü güven veren işler yapmıyoruz. İlk sezonda özel oyuncularımız daha fazla sahada kaldılar ve maçları kazandık. Oyun gücümüz olmasın maçları kazanalım yeter dersin ama maçı kaybedince neyin eksikliğinden kaybettiğin aklına gelmeye başlar. Ben gs'nin hiçbir şekilde çekinilecek bir rakip olduğunu düşünmüyorum. Onlara dört gol atıp yenen hatay bugün alanyadan altı tane yedi. Aynı rakiple oynayacağız biz ise aynı olmayacağız. Gereksiz bir temkin anlayışı var takımda ve bu taraftara da sirayet etti.

Giresunu bir düşünün topla ilişkisi inanılmaz kötü bir takım. En ufak pres yaptığımızda topu nereye atacaklarını şaşırdılar ama biz yetmiş dakika berata tahammül edip statik bir orta saha ile maçı sürdürdük. Gol yiyene kadar takım kazanmak için hiçbir şey yapmadı. Kusura bakmayın ama beş olacak maçtı giresun maçı. En zorlu olmayan rakiplerimize karşı bile bu kadar temkinli olduğumuz için gs maçından çekince duyuyoruz. Zincirle bağlı gibiyiz ama bu takımın salınması gerekiyor. İsim isim bakıldığında son derece hücumcu bir takıma sahibiz ama gitmiyoruz, gidemiyoruz. Ne zaman bunu yapmayı keseriz ben o zaman rahatlarım. Çünkü bu bir zihniyet meselesidir. Hamsik ile nwakaeme sezonu kapatmış olsaydı mesela ve biz bu anlayışla devam etseydik bu puan farkına rağmen perişan olurduk. Hoca gol yemezsem bir şekilde golü atar kazanırız diye düşünüyor ve oyuncular da böyle düşünüyor. Dün gol yiyene kadar reaksiyon vermememizin tek sebebi bu. Golü yedikten sonra hadi yapalım bir şeyler dediler ve o andan itibaren maç bize döndü. Penaltının girmemesi bu açıdan sevindirici biraz. İyi bir ders gerekiyordu bu takıma ama alacaklar mı bilemiyorum. Dün corneliusun açıklamaları da son derece yerindeydi. alameti farikası hava üstünlüğü olan adama orta açmadık düne kadar. yeri mümkün mertebe ceza sahasının içi olması gereken adam sağa sola koşturup top almaya çalışıyor savunma arkasına koşu atmaya çalışıyor. Tam çıldırmalık yemin ediyorum.

Neyse işte yapmamız gereken şeyleri yaparsak ne gs ne süper ligdeki diğer takımlar rakibimiz falan değil. Bunu derken her maçı kesin kazanırız demiyorum. Biz gol yiyene kadar maçı ciddiye almıyoruz. Tam kapasite sahada durmuyoruz. Her şeyi deneyip maçı kazanamazsan ben önümü ilikler saygı duruşuna geçerim. Ama on beş dakika top oynayıp galibiyeti kaçırdım diye kendini avutursan da ağzımla gülmem. Böyle bir futbol yok çünkü.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

O zaman sıfır çekeceğimiz deplasmanları sayayım sana!

Alanya, Kadıköy, Gaziantep, Adana, Hatay, Başakşehir

Bu deplasmanlardan biz sıfır puanla geri döneceğiz. Bu deplasmanlar küme düşen Antalya deplasmanından daha zor deplasmanlar.

Artık gerisini sen düşün!

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O değil şimdi 3 gün "gs kazanamazsa kümeye gidiyor" başlıklı medya işlemesi var. Konu bu olacak. Verecekler gazı da verecekler.
                                Bjk tayfa şimdiden başladı, alt taraf çekişmeli olacak vs ayağına haftaya hazırlık yapılıyor.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X