Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 1 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah allah maçın döneceğini bir ben mi hissettim ya
    Beraberligi yakalariz dedim icimden ama ne yalan soylim maci cevirecegimizi aklimin ucundan bile gecmedi
    Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dk 70 den sonra hallederiz
      Hiç şüphem yoktu hallettikte
      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mallı Berattan 20 kat faydalı oynar bu takımda. Beratın yerine kütük koysan 2 kat faydalı da o oynar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Yunus Mallı, göbekte çok daha etkili oynar Berat'ı 11 çıkarma hocam adam bulursun oraya, Muratcem vallaha daha iyi.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1-0 dan beri bu adamın yüzü gözümün önünden gitmedi maçı bile ara ara görebildim
            Ahahahahahahha
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ersun Yanal yüzünden forumu terk etmiştim ama burayı okumaktan vazgecmedim . Sadece şunu yazmak için geldim: arkadaşlar en ufak puan kaybında bizim psikolojimizi bozmayın. Çok zorlu bir taraftarımız var.
              Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Yorum

• Bakasetas toplara biraz yavaş vur hemşerim birgün rakibin kafasını koparacaksın diye korkuyorum.

Yorum

• Zuhahahahahaa

Yorum

• İlk olarak LebronFan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamam kardesim kusura bakma bi an sinir bosalmasi yasadim. Hamsik Djaniny donsun hocada berat sevdasindan vazgecsin gerisi bizde. Cildir kardesim istedigin kadar))
                      kardeşim kusura bakacak bir durum yok. karadenizliyiz tezcanlılık bizde her daim var. orda sorun yok ,ben şunu söylemek istiyorum galibiyet her zaman güzel isterizki her maç galip gelelim ama takım bugün gerçekten çok kötüydü ve galibiyet g.saraylı 2 adamın yaptığı 100 de 100 hatalar sonucu geldi bunuda galip gelirken görmek lazım.

Yorum

• Abdullah Avcı hocam bu mac ile isin bittiginin farkındadır. Yapılan transferlerde gosteriyor ki hoca gelecek yılın planlamasına simdiden baslamıs.
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          SİOPİS bu takımda banko oynar arkadaşlar
                          İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnsan eleştirlir. Ama asla ve asla ırkı yüzünden küfür edilemez!!!!! Bu bir insanlık ayıbıdır!!!!
                          Münferit olaydır. Tabiki arkasındayız Bakasetas’ın. Ayrıca her yaz Yunanistanda tatil yapıyorum, bize öğretildiği gibi bir saçma düşmanlık yok, aynı mahallenin insanları gibiyiz resmen.
                          Bize her yer TRABZON

Yorum

• Yok mu şöyle Vişçalı skor yazılı paylaşmalık, it kopuk kudurtucu bir resim?

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1-0 dan beri bu adamın yüzü gözümün önünden gitmedi maçı bile ara ara görebildim :d
                              bunun ben a... ç....

Yorum

• Devre arası lagaluga yapan hocaya, oyuncularımıza hakaret eden parazitler umarım hesaplarını silip defolurlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X