Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL Play-off Turu (I) | Trabzonspor 1 - 2 Roma | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emrah Kayalıoğlu, Spor Basını içindeki düzgün insanlardan biridir. Bizim maçla ilgili yorumuna şaşırdım.

Roma; ilk yarı oyunu domine etmiş, net gol fırsatları kaçırmış.

Sonra maçı seyretmediğini söyledi.

Ülke basınını ciddiye almamanız için ibretlik bir örnek olsun. Okuma, yazmayı Tercüman ve Milliyet'in spor sayfalarından öğrenmiştik. Şimdi ne hale geldiler...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bizim maçı "izlemeden" yorumlayan yorumculardan etkilenen ve gelip burada -ya da diğer sosyal ortamlarda- öfke kusan en az %69'luk bir kitle var.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emrah Kayalıoğlu, Spor Basını içindeki düzgün insanlardan biridir. Bizim maçla ilgili yorumuna şaşırdım.

Roma; ilk yarı oyunu domine etmiş, net gol fırsatları kaçırmış.

Sonra maçı seyretmediğini söyledi.

Ülke basınını ciddiye almamanız için ibretlik bir örnek olsun. Okuma, yazmayı Tercüman ve Milliyet'in spor sayfalarından öğrenmiştik. Şimdi ne hale geldiler...
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Salt spekülasyon.
        Spekülasyon falan değil, Kendi ağzıyla itiraf etti, '''Transferim gerçekleşmediği için sezona konsantre olamıyorum ve düzeleceğim ''' Bunu geçen sene söylemişti.

Ben Uğurcan'nın gitme isteğine karşı değilim ama eğer gitmiyor ve kalıyorsan, o zaman takımın en değerli oyuncusu sen isen, en az hata yapan da sen olmalısın diyorum..

Uğurcan gibi bir kaleci artık kurtardıkları ile konuşulmaz. Kurtaramadıklarını konuşuruz. Konuşmalıyız.

Onda ki enerjiyi düşük görüyordum kısmen düzeldiyse de hala yerinde değil.
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Spekülasyon falan değil, Kendi ağzıyla itiraf etti, '''Transferim gerçekleşmediği için sezona konsantre olamıyorum ve düzeleceğim ''' Bunu geçen sene söylemişti.

Ben Uğurcan'nın gitme isteğine karşı değilim ama eğer gitmiyor ve kalıyorsan, o zaman takımın en değerli oyuncusu sen isen, en az hata yapan da sen olmalısın diyorum..

Uğurcan gibi bir kaleci artık kurtardıkları ile konuşulmaz. Kurtaramadıklarını konuşuruz. Konuşmalıyız.

Onda ki enerjiyi düşük görüyordum kısmen düzeldiyse de hala yerinde değil.
          Uğurcan şu anda ligin en iyi kalecisi

Tek kusuru olan yan pas ve taç çizgisine doğru uzun pas atarak kalemize doğru pozisyonlara neden olmasıdır. Bunun yerine degaj yapsa sıkıntı kalmayacak.

Bu sezon bizde kaldıysa kendini şampiyonluğa konsantre edip ilerlemelidir.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Roma bize de yedek çıksaydı keşke eleseydik şunları.

Konferans ligini takmıyor adamlar napoli maçı var diye full yedek oynadılar.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X