Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL Play-off Turu (I) | Trabzonspor 1 - 2 Roma | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Altipasin içine gelen topa çıkmamak nedir?
    Ugurcani öne çıkartan en büyük özelliği yan top toplamasiydi.
    Oynadığı son 1 yılda bu konuda çok kötü

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu sol bek sorununu çözersek 85 puanla şampiyonuz.
      Tronsen ilk 11 olsaydi belki ilk golu yemezdik

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Roma'da turu geçeceğimizi bilmek için müneccim olmama gerek var mı?
        McLas was Here

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          20 dakikadır öyle oynuyoruz yarım pozisyon vermedik romaya. golü de kornerden attılar. hoca maç sonu top bende kalacak, rakip sahada oynayacağım dedi. saygı duymak gerek.
          Arkada baya pas yaptılar, baskı yapamadık. Genel olarak söyledim. Ben diğer takımlarda bu kadar hücumcu ortasaha göremiyorum.

Yorum

• Bekledimden iyi oynadik.

Waka 90 dakika kaldiramaz her mac.
            Ismail yerine trondsen ile baslasaydi ilk golü yemezdik o kanat okadar kolay otobana dönmezdi
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Omur'un cok kisa surede form tutmasi lazim. Zira Omur sag kanatta oynarsa sol beke de yabanci (Trondsen) gecer. Sol acikta da Nwakaeme ile Gervinho degismeli oynarlar artik.
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Millete Randers/Helsinki bilmem neyinki cikar bize Roma. Boyle sans olmaz olsun. Tesekkurler takim, gucumuz bu kadar malesef

Yorum

• Söylemek istemezdim ama olmayacak. UĞURCAN bu takıma ihanet ediyor. İki golde de topu rahatlıkla çelebilirdi. Bu adam yıllarca kalecilik yapıyor. Yanından geçen topları resmen izliyor. Ayıp vallahi ayıp.

Yorum

• Abdüş hazır olup oynayınca sol bek net trondswn olmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Ölüm nereden gelirse gelsin
                    Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
                    Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
                    Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...

Yorum

• Takım bu lig için gayet iyi. Sol bek yerli mevzusundan en büyük handikapımız.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Sivas’a Kopenhag bize Roma. Şu oyunla Kopenhag’a 3 tane sallamıştık.

Yorum

• Rakibi baskı altına aldık maç boyu yine saçma salak 2 gol yedik uğurcan uyarılmalı
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• ugurcan ve ismail hariç takım mükemmeldi.

waka bencil oynadı. Kendini ispatlama çabası içindeydi.

ugurcan ve ismail meselesi kangren haline gelmeden halledilmeli.

Bu takım ligde her takımı yener.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu anı mı bekledin? Komik.
                              sen kendince komik olduğunu sanıyordun alıntı yaparken zeki çocuk. haklısın bu gece çok maç vardı . daha iyi anladım senin bizim maçı izlemediğini. bende benimiçin söylüyorsun sanmıştım
                              Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Altipasin içine gelen topa çıkmamak nedir?
                                Ugurcani öne çıkartan en büyük özelliği yan top toplamasiydi.
                                Oynadığı son 1 yılda bu konuda çok kötü
                                Bir daha izledim. Arka direge altipasa gelen topu kaleci alacak. Bu gol direk ugurcana yazar

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X