Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL 3.Eleme Turu (II) | Molde 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu (P:3-4)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah aşkına avcı su maçta iyi bir teknik direktör performansı gösterdi diyebilir miyiz

Senin onda bir değerindeki takımi penaltılarla şansa yendik. Sahada oyun namına bir şey yoktu. İlk maç kat kat daha iyiydik.
    Moldenin bir sistemi var da bizim hangi sistemimiz var veya olacak

Anlayan var mı acaba
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Laziobass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkan dahil herkes çok iyi oynadı
      Birlikte oynama alışkanlığı olan takıma karşı sezonun ilk maçında böyle oynayan takım ilerleyen haftalarda rakip tanımaz hale gelecektir.
      Bizim taraftar çok skor odaklı bence sende o sınıfa giriyorsun

Allah aşkına nasıl iyi oynadık doğru dürüst 2 pas bile yapamadık organize 1 hücum yok kornerden karambol golü olmasa atacak dermanımız bile yoktu bence rakip kötüydü şansa eledik

İnşallah düzelirler ama ortasahaya koşan pres yapan topa basan acil bir adam hatta 2 de olabilir şart oğlu şart

Yorum

• Futbolun doğrusu bir
        Nasıl senden kat kat değeri düşük takım futbolun doğrularını yaparak sana kök söktürüyorsa
        Sen de aynı doğruları yaparak Romaya kök sokturebilirisn. Tarihimizde bunu yaptık ama şu an o zihniyetin yakınında bile değiliz. Her zaman kötü futbola saçmalıklara amatörluklere bir bahanemiz var.
        Diğer takımların nedense hiç bahanesi yok.
        Molde en iyi oyuncusunu gönderdi bunun arkasına sığındı mincikti takir takir oynadı oynunu.
        Aynısını Romaya yapabilirsek o zaman umut var derim
        Yoksa Roma büyük takım yok morinho orda, yok şöyle yıldız oyuncusu var bunlar hep bahane.

Futbolun doğrularını yap gerisi nasip işi

Bugün pas atacak yerde kendi bencilliklerinden dolayı yüzde yüzlük gol kaçıran 3 pozisyon oldu tur gidiyordu tür. İşte bu futbolun doğrusu değil..
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Evet yazıyorum..

Hocam lütfen ama lütfen şu huylarından artık vazgeç...

Kompleksleri bir yana bırak Allah aşkına...

Oyuna 80.dakika da oyuncu sokmak nedir ya nedir??

Adamlar ölmüş öndesin daha erken hamle yapmak bu kadar zor olmamalı??

Trondsen'i veya Parmak'ı daha erken alıp orta sahayı ele geçirmek bu kadar mı zordu??

Neyse çok şeyler yazasım var da..

Turu geçtik bari..

Tebrikler Fırtınam...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet yazıyorum..

Hocam lütfen ama lütfen şu huylarından artık vazgeç...

Kompleksleri bir yana bırak Allah aşkına...

Oyuna 80.dakika da oyuncu sokmak nedir ya nedir??

Adamlar ölmüş öndesin daha erken hamle yapmak bu kadar zor olmamalı??

Trondsen'i veya Parmak'ı daha erken alıp orta sahayı ele geçirmek bu kadar mı zordu??

Neyse çok şeyler yazasım var da..

Turu geçtik bari..

Tebrikler Fırtınam...
            Ne kadar acı deil mi ??

Bence bjk den 20 milyonu senin alman lazım sen daha iyi okumuşsun oyunu

Dalga geçmiyorum ciddi söylüyorum senin gördüklerini görememek bence egodur ya da takıntıdır

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah aşkına avcı su maçta iyi bir teknik direktör performansı gösterdi diyebilir miyiz

Senin onda bir değerindeki takımi penaltılarla şansa yendik. Sahada oyun namına bir şey yoktu. İlk maç kat kat daha iyiydik.
              Moldenin bir sistemi var da bizim hangi sistemimiz var veya olacak

Anlayan var mı acaba
              Analiz ederken bütün etkenler önemli.

1.Molde bizden daha hazir bir takim
              2.Norcekte lig baslamis ve adamlar 5 puan fark ile birinci
              3.Molde, takim olarak bizden cok daha tercübeli. Daha gecen sezon Arsenal ve Rapid Vienali gruptan cikmis ve ondan sonrasi Hoffenheimi eledi. Eger senin mantigin ile yürür olursak, Hoffenheim bizim 3-4 kat degerinde. Ve Moldenin 17-18 kat degerinde bir takim. Ve az kalsin Grandayi dahi eleyen bir takimdan bahsediyoruz.
              4.Bizim bu sezon oynadigimiz ilk maclarimiz.
              5.Yeni bir oyun anlayisi ile oynuyoruz
              6.
              7.

öyle devam ediyor.
              En son ~UniCef~ tarafından düzenlendi; 13.08.2021, 00:39.
              Nefsin icin sevme

Yorum

• Sahanın suni çim olduğunuda göz önünde bulundurun.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Abdullah Hoca, sabır ve destek istemiş. Tamam da hocam, Daha geriye düştüğümüz bir maç görmedik, bakalım skor olarak yenik duruma düşünce nasıl tepki vericek takım. Oyuncuların motivasyonu çok düşük. Lay lay lom oynayan oyuncular var. Oyuncuların bazıları geçen seneden de geriye gitmiş (Edgar, Berat, Uğurcan).

Rakip aşırı vasat, yetenek fakiri ve disiplin abidesi bir takımdı. Rakip takım 120 dk’da Serkan’a atılan 1 çalım dışında çalım bile atamadı. Bireysel olarak çok vasat bir takım. Yardımlaşmaları muazzam, pozisyon takipleri, dikkat ve konsantrasyonları oldukça yüksek, motivasyonları tam.

Bu takıma atılan ya da kaçan 1 penaltı ile elenmek ya da elenmemek gitgelinde tur yaşamamız utanç.
                  Hamsik, Gervinho’nun toplam aldığı maaşı Molde’nin tüm kadrosu ancak alıyordur.

Topsuz oyunda kötüyüz, umursamazız da topla çok mu iyiyiz. Onda da iyi değiliz.
                  Saçma sapan bek tercihinde de ısrar ediyorsun.
                  Peres’in o kaleciyi çalımlayıp atamadığı gol bile yanlış kanatta oynadığı için gol olmadı. Sağ ayağına alıp içe çekene kadar herkes yetişti. Orda solak birisi olsa boş kaleye yuvarlardı.

Takım umut verse destek olalım da, değil umut vermek bu takım zirve yarışından kopmazsa mutlu olacağım.

Önde basmaya çalışıyorsun, pres yapan oyuncular arasında 10m var en az. Adamlar darlanıp bunalıp bam güm vurmuyor. Al ver ile bizim sahte presimizi kolayca geçiyorlar. Biz bunu 1-2 tık iyi tekniği olan takıma yaparsak 3 pasla kalemize gelirler.

Turu geçtik ama bu gece çok mutluyum her şey yolunda diyen sağlıklı kafada birisi yoktur heralde.
                  En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 13.08.2021, 00:45.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cornelius geldi dedik bir şeyler olacak gibi bu durumda mı bir şeyler olacak??? veteran aşkıyla şampiyonluk gelmezse ne yapacağız !!!!
                    ben maçın 90 dakikasını izledim ve sinirle kapattım davet vardı oraya gittik mecbur insanların içindede açtım penaltılara baktım telefondan. bu durum beni yaraladı açıkçası takımı daha çoşkulu daha organize ve baskılı futbolla 90 dakikada işi bitirmesi lazımdı.. çok çok kötü goller yiyolar tarifsiz gerçekten çok üzücü bir durum. başkanında memnun olduğunu zannetmiyorum hocanında.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim taraftar çok skor odaklı bence sende o sınıfa giriyorsun

Allah aşkına nasıl iyi oynadık doğru dürüst 2 pas bile yapamadık organize 1 hücum yok kornerden karambol golü olmasa atacak dermanımız bile yoktu bence rakip kötüydü şansa eledik

İnşallah düzelirler ama ortasahaya koşan pres yapan topa basan acil bir adam hatta 2 de olabilir şart oğlu şart
                      Yok kardeşim tam tersine bir maçla adam gömenlere inat bu işin bir süreç işi olduğunu biliyorum ve bu yorumu yazmak için fikrim daha ilk yarıda oluştu.
                      Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                      İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• birde şu topu kaybeden adam yalandan tazı gibi rakibin yanında koşup sonra bırakmasın bi zahmet ısırsın koparsın devirsin çok dikkat ettim yalandan yapılan sahte koşular felan çok irrite bir durum.. maçı gerçekten istemekle istiyormuş gibi yapmak arasında uçurum var. sahadaki çoğu oyuncumuz rol yapıyor rol kesiyor.

Yorum

• Çok iyi bir rakibe karşı çok iyi iki maç oynadık. Ve turu aldık. Şimdi sıra ligde.

Yorum

• Edgar'ın penaltı kaçırdıktan sonraki yüz ifadesinin fotoğrafı varsa biri atsın buraya lütfen. Karikatür gibi adam yemin ediyorum
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Maç başlığını okuyayım dedim, maç izlerken pek bakmamıştım, o neydi öyle. Hocanın bu sene saçları beyazlar heralde, çok yıpratıcı bir hava var.

Mesela o son dakika golünü biz mümkün değil atamazdık. Statta negatif enerji olur herkes hissederdi.

Küçücük statta ne güzel enerji yarattılar, baskı kurdular, golü resmen çağırdılar.

Özellikle maç kötü giderken asla böyle bir katkı alamıyoruz taraftardan.

Mesela uzatmada rakip yoruldu bir ara çok top çevirdik, taraftar bunu farketti, rahatsız edici bir ses çıkardı biz topu kaybedene kadar. Işte buna tribün kültürü derim ben, oyuncu karşılayıp fotoğraf vermek değil olay.

Adamlar ev sahibi olmanın avantajını yaşıyor, bizse en çok içerde puan kaybediyoruz. Buna eğitim lazım çok net. Maç öncesinde, oynanırken yapılabilecek birçok şey var ama biz baltaları çıkarıp maç sonunu bekliyoruz. Böyle daha nereye kadar gidecek ? Eskiden daha kötüydü şimdi yine iyi.

Yorum

• Kuzey ülkeleriyle oynamak her zaman zordur Türk futbolu kuzey ülkeleri facialarıyla doludur. Bir sürü etken var. Alışık olmadığın bir iklim yüksek basınç değişik bir nem suni bir saha. Molde kötü bir takım değil düzenli Avrupa kupalarında olan ve mücadeleci bir takım. Biz bile şehirden yaylaya çıkınca üç beş gün baş ağrısı halsizlik hissediyoruz. Biraz enpati kurun evet hocaya bazen bende takıyorum ama bu takım bizim eldeki malzeme bu ve bu malzeme başarılı olacak inş. Biz doyumsuz bir toplumuz istedikçe isteriz yok öyle bir dünya. Burada öyle bir güruh varki senenin on iki ayı transfer yapılsa on üçünçü ay yokmu diye yaygara koparır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X