Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | Yeni Malatyaspor 1 - 5 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvet hattımız çok tehlikeli bir hal aldı, hızını ritmini aldığı zaman eyvah eyvah.
    Ama forvetin hemen arkası son derece ağır kalıyor malesef. Arı gibi çalışan bir kesiciye bir çapaya ihtiyaç var. Yoksa her elini kolunu sallayan ceza sahasını inerse Edgar ve Hugo'yu bile değersizleştirebiliriz.

Yorum

• Gün boyu çeşitli kanallarda yorumları dinledim.Hemen hemen bütün yorumcuların ortak görüşü ; "bu takımın hücum gücü müthiş"...Ancak hepimizin ortak kanaati de malum.Rakip çok kolay kalemize iniyor.Özellikle ilk yarı İsmail'in kanadını otobana çevirdiler.3 pozisyon buldular oradan gelerek ve birisi de gol oldu.Orta sahada daha sert olmalı ama nasıl ?? Beratın yanına Siopisin geleceğini varsayarak Siopis desek yıkım ekibinden birisini kulübeye çekeceğiz mecbur.40 yaşındayım , yüzlerce maçımızı seyrettim ama şu anki hücum gücümüz kadar beni heyecanlandıran bir durum olmadı..İnşallah defansif manada da geçen seneki "bu takım gol yemez" düşüncesi tekrar ortaya konabilir.

Yorum

• www.youtube.com/watch?v=i4Shdzg1GCA
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Roma karşısında şansımız %30. Bence turu geçebiliriz. İlk resmi maçları.

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İsmail’i anlarımda Berat ve kötü oynadı demek aşırı saçma olmuş. Mesela Berat daha ne yapabilirdi ? Ön yargılarınızı kırarak izleyin maçı daha sağlıklı olur. Goller iptal edilmeseydi zora sokacaktık demişsin bende diyorum ki ilk attıkları gol sayılsaydı biz 2 tane daha sallardık.
            Berat zayıf halka dedim çünkü oynadığı pozisyon çok kritik. Mesela orada Mbia veya Zokora gibi biri olsun çok daha iyi olurdu.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beraberlik kokuyor. 2-2.
              Doğru bildiği bir tane bir şey olmaz mı lan senin

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mevcut yumuşak savunmayla süperligde her takımdan gol yeriz.
                En az gol yiyen takım olarak bitirdik

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Basıp geçeceğiz. Şampiyonluğun ilk maçı hayırlı olsun
                  Helal sana.

Yorum

• Vay bee :F ulan ilk maçtı ve neredeyse her şey hâlâ dün gibi aklımda

Yorum

En az gol yiyen takım olarak bitirdik
                      Son maçlar öncesi xGA performansımıza baktığımızda 1.56 ile 11. sırada yer alıyoruz. Bu savunmamızın iyi olmadığını gösteriyor. Peki bu 1.56'nın ne kadarı gol olmuş? Cevap 0.89 olarak karşımıza çıkıyor. Bu nasıl olabilir? Cevap Uğurcan Çakır. Allah ondan razı olsun. Bir kaleci bir takımı nasıl şampiyon yapar herkese gösterdi. Farklı bir kaleci ile asla olamazdık ki bu durumda seneye gitmesi halinde başka bir mucize kaleci bulamazsak şampiyonlukta güçlü bir savunma hattı ihtiyacı doğacak.

Karşılaştırma olabilmesi adına en iyi xGA performansına sahip olan takım 1.26 beklentiye sahip olmuş. Buna rağmen 1.27 gol yeme ortalaması yakalamış. Yani güçlü savunma ama dandik kaleci veya şanssız goller. En yakın rakibimizde ise 1.3 xGA ortalaması var. Bizden daha iyi olan bu oranla ortalama 1.03 gol yemişler. Yani daha az beklentiyle daha çok gol yemişler. Kaleci farkı gün gibi ortada.

Teşekkürler Uğurcan Çakır.

Yorum

• İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son maçlar öncesi xGA performansımıza baktığımızda 1.56 ile 11. sırada yer alıyoruz. Bu savunmamızın iyi olmadığını gösteriyor. Peki bu 1.56'nın ne kadarı gol olmuş? Cevap 0.89 olarak karşımıza çıkıyor. Bu nasıl olabilir? Cevap Uğurcan Çakır. Allah ondan razı olsun. Bir kaleci bir takımı nasıl şampiyon yapar herkese gösterdi. Farklı bir kaleci ile asla olamazdık ki bu durumda seneye gitmesi halinde başka bir mucize kaleci bulamazsak şampiyonlukta güçlü bir savunma hattı ihtiyacı doğacak.

Karşılaştırma olabilmesi adına en iyi xGA performansına sahip olan takım 1.26 beklentiye sahip olmuş. Buna rağmen 1.27 gol yeme ortalaması yakalamış. Yani güçlü savunma ama dandik kaleci veya şanssız goller. En yakın rakibimizde ise 1.3 xGA ortalaması var. Bizden daha iyi olan bu oranla ortalama 1.03 gol yemişler. Yani daha az beklentiyle daha çok gol yemişler. Kaleci farkı gün gibi ortada.

Teşekkürler Uğurcan Çakır.
                        Usta bir sürü teknik şey yazmışsın ama benim kafa onlara bassa zaten sana bu yorumu yazmazdım.

Yorum

Usta bir sürü teknik şey yazmışsın ama benim kafa onlara bassa zaten sana bu yorumu yazmazdım.
                          Estağfurullah, sadece az gol yememizin sebebi Uğurcan demek istemiştim.

Yorum

Helal sana.
                            Eyvallah abi hisettik

Daha sonra başlıklarda biraz toteme düşsek de
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X