İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1.Hafta | Yeni Malatyaspor 1 - 5 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Lige iyi bir başlangıç yapmalıyız Şampiyonluğun ilk adımını sağlam atmalıyız ve ilk haftalar maçları çok ciddiye almamız lazım buna göre strateji, planlama yapmalıyız.İlk haftalar yakalacağımız bir galibiyet seri çok muhteşem olacaktır...★ 𝟸𝟶𝟷𝟶 ᴠᴇ 𝟸𝟶𝟷𝟷 Şᴀᴍᴘɪʏᴏɴᴜ ᴛʀᴀʙᴢᴏɴsᴘᴏʀ ★
Yorum
-
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolü kim atacak bu kadroda?
doruk parmak berat
hamsik baka ömür yunus
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburada pozisyon hazırlayıcı yok. poz hazırlayıcı sosa,wakame,ekuban,pereira idi dogrusu.. umarız hazırlarlar.. janini gol atamıyor abi :d eku yolcu. bir teknik hızlı adam bulamıyorlar ya. yok mu messivari.
Nokta atışı bir golcü alınması elzem
Bu noktada tespitlerinize katılıyorum.
Dört gözle bekliyoruz.
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle19.15 maci malatya gibi sicak bir cografyada agustos ortasinda super tesekkurler tff!
Yine bize yapacağını yaptı.
Koysana 21.45'e
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiresun galatasaray maçı 21 45 te oynanıyor asıl komik olan bu bence
TS düşmanlığı devam ediyor.
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerligi malatyada yaptim saat 19.00 da agustos ortasinda asfalta yumurta kirardik aninda piserdi.. istanbul takimlari 21.45 de oynarken bizi ne kadar sevdigini ilkgunden gosterdi tff sagolsun futbolcu sagligi onemli burada malatya ile birlikde ortak itiraz etmemiz lazim saate ciddi canimizi sıkabilir bu durum..
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunların Başkanına haala fitilim ben! Fenerbahçe yi yalayım diye bizi kendine düşman edinmişti şerefsiz! İlk maçta herkesin gözünü korkutacak bir skor almalıyız!2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVakeme, Gervinho, Ömür, Hamsik, Djaniny, Ekuban, Koita (en az 15 golü var) Bakasetas, Jose (golcü mutlaka bir adam alacaklar) daha sayayım mı?
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum