Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Negatif çıktığını öğle saatlerinde okuyabilirdin.

Yorum

• Trabzonspor ile alakalı bazı sosyal medya hesapları çok ama çok anlamsız işler yapıyorlar.

İnsan da, maç iyi ki taraftarsız oynanıyor demiyor değil.

Şike sezonundan sonra özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda don, atlet atıldı, yok direk söküldü derken, adamlar sakin sakin oynayıp, maçları rahat rahat alıp gittiler.

Bize bu mevzuların ne yararı oldu?

Gereksiz, anlamsız işler.

Topu bize bırakma konusuna gelecek olursak, topla ilişkisi iyi olan futbolcularımız var.

Maç içerisinde avantaja çevirebiliriz bu durumu.

Ama Abdullan Avcı’nın bunu tercih edeceğini zannetmiyorum.

İki takımda topu birbirine bırakırsa sıkıcı ve çok duran bir maç olacağı kesin.

Ama maçı tutma anlamında biz çok daha iyiyiz.

O yüzden iki türlü de maç bize dönük gibi görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında Orta hakemin bir önemi yok artık bence. Bakalım varda kim olacak. Artık herşeyi var belirliyor
        VAR dan etkilenen yada etkilenmeyen orta hakem,asıl olay bu

VAR a bakıp ''oyna devam'' diyebilen bir hakem saha dışını devre dışı bırakır,

süper kupa maçında yaşar kemal i VAR a çağırdılar edgarın penaltı pozisyonda,ve penaltıyı verdi,oysa maçta devam demişti,buda maçın VAR da yani saha dışında yönetileceğini anlayabiliriz
        bizim lehimize olan penaltıda ise VAR çağırmadı yaşar kemali

hem yaşar kemal sıkıntılı bir hakem hemde VAR devreye girip VAR dan etkileniyor

haftanın en kritik maçına avrupada 1 maç dahi yönetmemiş yaşar kemali atamak skandal bir karardır .net

aynı şeyi kırılma maçında başakşehir fb maçında yaptılar,başakşehiri doğradılar,sonuç?6 hafta dinlendirdikten sonra bahattin maç yönetmeye devam ediyor,o maçta erol kovuluyordu misal,ligin kaderi ile oynuyorlar,malum maçta başak 1-0 önde ve gustavo nun net kırmızısı verilmiyor

özetle hakem atamalarında bence dikkat ettikleri şeylerden biri VAR dan etkilenip etkilenmediğinde hakemin,VAR dışarıdan ne kadar müdahale ederse etsin son kararı maçın orta hakemi veriyor,önemli olan kendi kararında durabiliyor mu? yoksa VAR a mı bırakıyor inisiyatifi

süper kupa maçında VAR ile penaltı verdi aleyhimize yaşar kemal
        TEKKEBALL

Yorum

• Rüyamda 1-0 kazanıyorduk, aşırı sevinç yaşıyordum. Umarım tersi çıkmaz.
          Ayrıca hakemle çok çok uğraştığımızı hatırlıyorum.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• arkadaşlar buyutmeyin bu maçı. çıkar oyunumuzu oynarız. kazanırsak ne alâ, kazanamasak problem yok. biz gelişen bir takımız, sonraki haftalarda açığı kapatmaya gayret ederiz o kadar.

şikeciler dağılmış, kazan kaynıyor. medya maçı konuşuyor, kritik diyor ama konu biz değiliz. onlar fenerbahçeyi konuşuyor. biz neden gaza geliyoruz? biz neden ortamdan etkileniyoruz? bize ne karbonattan, koçtan, koyundan? herhangi bir maç, fazlası değil. bana sorarsanız alanya ya da hatayla oynamak daha zor, daha kritik.

türkiye'de istanbul'a kar yağmadan kış gelmez. şimdi istanbul'a kar yağmış onu konuşuyorlar. biz üşüyor muyuz? hayır. o zaman boş verin. sanki biz kaybetsek hocayı ve takımı mı sorgulayacağız bunca başarının üzerine ?
            En son zaqua tarafından düzenlendi; 25.02.2021, 10:32.

Yorum

• Baker da iyileşirse eğer orta sahada hoca kimi oynatacak bakalım. Bakasetas ve Beratı kesmeyeceğini düşünürsek bir forma için Baker, Parmak, Flavio hatta bir de Yunus şans bekliyor. Hocanın her şartta Bakerı sahaya sürdüğünü, Flavioyu hiç alternatif olduğunda tercih etmediğini ve Parmakın da o bölgeyi tamamlayacak oyuncu olduğunu düşünürsek sıkıntılı bir durum olacak.

Ayrıca ciddi bir alternatif kozumuz da olacak bu maç. Afobe, Yunus, Baker, Flavio, Yusuf kenardan hücuma etki edebilecek oyuncular.

Maç konusuna gelince Erolun bu ligde topu verip kazanamayacağı birkaç takımdan biri olduğumuzu düşünüyorum. Hem Abdullah Hocanın saha dağılımını hiç kaybetmemesi hem de ligde muhtemelen çoğu kanat oyuncusundan hızlı stoperimiz olmasından ötürü kontradan bize zor gol atarlar. Uzaktan gol silahlarımızı da düşünürsek baskı yemeden oynayacağımız maç sanırım en çok Abdullah Hocanın işine gelir. İçeriye devrilip vuracak Nwakaeme, yay önünden Bakasetas, rakibi çok geriye basarsan geriden vuracak Berat, Baker, Parmak var.
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• fener deplasmanda ligin en başarılı takımı. topu rakibe verdiği maçları kazanıyorlar. kadıköyde oynadığı rakibin kapandığı maçlarda ise inanılmaz puanlar kaybettiler.

aslında bunlara kafa yormaya gerekte yok. başımızda ligin en iyi taktik ustası hocası var ve erolunda ciğerini bilir. daha başakşehir galibiyetinden dönerken uçakta av planlarını yapmaya başlamıştır hocamız.

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında Orta hakemin bir önemi yok artık bence. Bakalım varda kim olacak. Artık herşeyi var belirliyor
                  orta hakem tamam hatta yan hakemde tamam var ıda ayarlarlar bi zahmet (ama ne yaparlarsa yapsınlar oyunları boşa çıkacak inşallah)
                  2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Var hakemi kim olsa tartışılmaz... Ben söyliyim hiçkimse...

Yorum

• Fener'in ne oynadığı belli olmadığı için şöyle oynayalım diyemiyorum. Tamamen moral değerlere bağlı olarak bir tepki gösterecekler. Karşılarında sakin ne yaptığını bilen, sürekli hareket eden, her pozisyonda bir adım önde bir takim görürlerse moral de kalmaz. Bizim için özgüvenli olmak çok önemli.

Yorum

• maçın iddia oranları neden bu kadar değişti? fener galibiyeti 2.05 bizimki 2.55 olmuş. fenerin bu kadar favori olması çok ilginç.
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.02.2021, 13:43.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maçın iddia oranları neden bu kadar değişti? fener galibiyeti 2.05 bizimki 2.55 olmuş.
                          Bugünkü antreman fotoğraflarında da Hugo Berat gözükmüyor yine Uğurcan ve Baker da süreleri dolmasına rağmen göremedim. Yarın hiç beklenmedik eksiklerimiz olabilir, umarım yanılırım.

Yorum

• Berat'ı şimdi gördüm fotoğraflarda düzeltme yapayım.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Berat'ı şimdi gördüm fotoğraflarda düzeltme yapayım.
                              Resimlere göre Trabzonspor saha antrenmanında yer almayan futbolcular UğurcanErceHosseiniHugoMarlonTrondsenBakerÖmürYusu fSafa
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şu maça derbi diye sadece biz diyoruz. Utanıyorum şunu millete empoze etmeye çalışmaktan..
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Yükleniyor...
                                X